Meteen naar de inhoud

Welke matras moet u kopen tegen rugpijn?

Welke matras kopen tegen rugpijn? Heb je regelmatig last van rugpijn tijdens het slapen of bij het wakker worden? Dan is het van groot belang dat je een goede matras koopt. Maar welke matras moet u kopen tegen rugpijn? Bij Sleeptherapy helpen wij jou graag bij het kiezen van de juiste matras om rugklachten aan te pakken. Wij bieden enkel matrassen aan van de beste kwaliteit. 

Heb je interesse in 1 van onze matrassen? Wil je graag meer informatie over onze prijzen en modellen? Ja:


Matras kopen tegen rugpijn | Prijzen & Info:

Stap 1 van 2


Welke matras kopen tegen rugpijn

Welke matras moet u kopen tegen rugpijn? Een medisch matras van Sleeptherapy

Miljoenen mensen lijden aan lage rugpijn, en voor velen is de juiste matras de sleutel tot verlichting. Een medisch matras van Sleeptherapy kan net zijn wat u nodig heeft.

Sleeptherapy is een bedrijf dat gespecialiseerd is in matrassen voor mensen met rugpijn. Onze medische matrassen zijn speciaal ontworpen voor de ondersteuning en het comfort van mensen met lage rugpijn. De matras is gemaakt van schuim met een hoge dichtheid en heeft een speciale traagschuim laag die zich naar uw lichaam vormt en u ondersteunt waar u dat het meest nodig hebt.

Als u lijdt aan lage rugpijn, kan een matras van Sleeptherapy het antwoord op uw gebeden zijn. Dankzij de speciaal ontworpen constructie en materialen biedt een medische Sleeptherapy matras de ondersteuning en het comfort dat u nodig hebt voor een rustgevende nachtrust – en u wordt fris en pijnvrij wakker.

Welke matras moet u kopen tegen rugpijn
Welke matras moet u kopen tegen rugpijn

10 Redenen waarom u een kwaliteitsmatras moet kopen tegen rugpijn

1. Een goede matras is belangrijk voor een rustgevende slaap

Een goede matras is essentieel voor een rustgevende slaap, en dit is vooral belangrijk als u lijdt aan lage rugpijn. Een kwaliteitsmatras biedt u de ondersteuning die uw onderrug nodig heeft om goed te slapen. Een goede nachtrust is van vitaal belang voor uw algemene gezondheid en welzijn, dus is het belangrijk om te investeren in een matras die u helpt het meeste uit uw slaap te halen.

2. Een goede matras kan pijn en stijfheid helpen verminderen

Als u lijdt aan lage rugpijn, kan een matras van goede kwaliteit de pijn en stijfheid helpen verminderen. Een goede matras geeft uw wervelkolom namelijk de nodige steun en voorkomt dat er pijnlijke drukpunten ontstaan.

3. Een goede matras kan toekomstige rugproblemen voorkomen

Als u investeert in een goed matras, kunt u toekomstige rugproblemen voorkomen. Een kwaliteitsmatras geeft uw wervelkolom namelijk de steun die nodig is om gezond te blijven en blessures te voorkomen.

4. Een goede matras kan uw houding verbeteren

Een slechte houding is vaak een van de hoofdoorzaken van lage rugpijn. Als u echter investeert in een goede matras, kunt u uw houding verbeteren en de belasting van uw onderrug verminderen.

5. Een goede matras kan de bloedcirculatie bevorderen

Een slechte bloedcirculatie leidt vaak tot pijn in de onderrug. Door te investeren in een matras van goede kwaliteit, kunt u de bloedsomloop verbeteren en het risico op lage rugpijn verminderen.

6. Een goede matras kan helpen bij het verlichten van stress

Stress is vaak een van de belangrijkste oorzaken van lage rugpijn. Maar door te investeren in een matras van goede kwaliteit kunt u stress en spanning verlichten en het risico op lage rugpijn verminderen.

7. Een goede matras kan de kwaliteit van uw slaap verbeteren

Als u last heeft van lage rugpijn, is het belangrijk dat u een goede nachtrust krijgt. Een goede matras kan de kwaliteit van uw slaap verbeteren, waardoor u overdag minder pijn heeft.

8. Een goede matras kan uw energieniveau verbeteren

Als u lijdt aan lage rugpijn, voelt u zich waarschijnlijk de hele tijd moe en lusteloos. Als u echter investeert in een goede matras, kunt u uw energieniveau verbeteren, waardoor u zich overdag alerter en wakkerder zult voelen.

9. Een goede matras is betaalbaar

In vergelijking met andere vormen van behandeling van lage rugpijn is een goed matras eigenlijk heel betaalbaar. Als u investeert in een matras van goede kwaliteit, kunt u uw lage rugpijn verlichten zonder de portemonnee te breken.

10. Een goede matras is zeer duurzaam

Een goede matras kan tot 10 of 15 jaar meegaan, wat betekent dat u hem heel lang kunt gebruiken. Dit is een goede investering, vooral als u last heeft van lage rugpijn.

Als u op zoek bent naar een matras om uw rugpijn te verlichten, moet u zeker een medisch matras van Sleeptherapy overwegen. Onze medische matrassen zijn speciaal ontworpen om uw onderrug te ondersteunen en kunnen helpen uw slaapkwaliteit te verbeteren en pijn en stijfheid te verminderen. Om meer te weten te komen over onze medische matrassen, gelieve het contactformulier op deze website in te vullen en wij nemen contact met u op voor een persoonlijk bezoek van een deskundige.

Welke matras is het beste voor mijn lage rugpijn?

Welke matras moet ik kopen tegen rugpijn? Een medisch matras van Sleeptherapy. Onze matras heeft een stevige kern om pijnlijke drukpunten te voorkomen, en de dikke randondersteuning geeft u de perfecte balans van ondersteuning terwijl u slaapt.

– Zachte matras: Deze matras ontlast mensen die aan chronische pijn lijden omdat hij zich beter aan de contouren van het lichaam kan aanpassen. Er is echter een grotere kans op piepen bij plotselinge bewegingen omdat het minder veerkrachtig is in vergelijking met stevigere versies.

– Stevig matras: Dit matras biedt merkbare verlichting voor mensen die lijden aan acuut ongemak, maar heeft hogere onderhoudseisen omdat het veel meer materiaal bevat zoals spiraalveren, traagschuim of latex.

– Medium matras: Een matras die in het midden ligt is perfect voor mensen die besluiteloos zijn en niet weten wat ze nodig hebben. Het is ook geschikt voor mensen met verschillende pijnklachten, omdat het sommige ongemakken verlicht en andere verergert.

Als u op zoek bent naar een matras die speciaal ontworpen is om pijn in de onderrug te verlichten, dan is een medisch matras van Sleeptherapy de beste keuze. Onze matrassen hebben een stevige kern om pijnlijke drukpunten te voorkomen, en de dikke randondersteuning geeft u de perfecte balans van ondersteuning terwijl u slaapt. Dus als u op zoek bent naar een matras die u verlost van uw chronische rugpijn, dan is een medisch Sleeptherapy matras de beste keuze voor u.

Wat zijn de kenmerken van de beste matrassen?

Bij de aankoop van een matras moet rekening worden gehouden met een groot aantal kenmerken. Een van de belangrijkste factoren is of de matras geschikt is voor uw behoeften. Als u lijdt aan lage rugpijn, hebt u een matras nodig die ondersteuning en comfort biedt. Een medisch matras van Sleeptherapy kan uw pijn verlichten en de kwaliteit van uw slaap verbeteren.

Enkele andere kenmerken waar u op moet letten bij het kopen van een matras zijn

Hardheid van de matras

Een matras moet stevig genoeg zijn om uw lichaam te ondersteunen, maar comfortabel genoeg om op te slapen.

Grootte van de matras

Zorg ervoor dat u de juiste matras maat voor uw bed kiest. U wilt niet opgesloten zitten in een te kleine matras of een matras die te groot is en te veel plaats inneemt.

Type matras

Er zijn veel verschillende soorten matrassen op de markt, waaronder binnenvering, traagschuim en latex. Kies de matras die het beste bij u en uw behoeften past.

Prijs van de matras

Matrassen kunnen variëren in prijs. Stel daarom een bepaald budget vast voordat u koopt.

Als u op zoek bent naar een matras die pijn in de onderrug verlicht, is een medisch matras van Sleeptherapy een goede keuze. Onze matrassen zijn ontworpen om ondersteuning en comfort te bieden om pijn te verlichten en de slaapkwaliteit te verbeteren. We hebben ook een ruim aanbod aan matrassoorten en -maten, zodat u de perfecte matras voor uw behoeften kunt vinden. Bovendien zijn onze matrassen zeer betaalbaar geprijsd, zodat u waar voor uw geld krijgt. Dus als u op zoek bent naar een matras die u helpt bij lage rugpijn, bekijk dan zeker onze selectie van Sleeptherapy medische matrassen.

Welke matras moet u kopen tegen rugpijn

Moet u een harde of een zachte matras kopen voor uw lage rugpijn?

Bij de keuze van een matras voor chronische lage rugpijn moet met een aantal zaken rekening worden gehouden:

– Een te harde matras zal zich niet naar de rondingen van uw lichaam voegen en zal niet genoeg demping bieden. Dit kan leiden tot een slechte houding en gewrichtspijn in de onderrug.

– Een te zachte matras kan te weinig ondersteuning bieden, wat ook tot rugpijn kan leiden.

– Het beste matras voor iemand met chronische rugpijn is een medisch matras van Sleeptherapy. Onze medische matrassen zijn ontworpen om drukpunten te verlichten en uw wervelkolom te ondersteunen. Dit geeft u het comfort en de verlichting die u nodig heeft voor een rustgevende nachtrust.

Als u op zoek bent naar een matras die uw rugpijn verlicht, overweeg dan een medisch matras van Sleeptherapy.

Wat is een goede matras voor fibromyalgie?

Een matras voor fibromyalgie moet comfortabel en ondersteunend zijn. Een matras van Sleeptherapy kan beide bieden, omdat onze matrassen gemaakt zijn van schuim van medische kwaliteit dat het lichaam ondersteunt en drukpunten verlicht. Onze matrassen kunnen ook de slaapkwaliteit helpen verbeteren, wat erg belangrijk is voor mensen met fibromyalgie. Als u op zoek bent naar een matras die u zal helpen een goede nachtrust te krijgen, overweeg dan een matras van Sleeptherapy.

5 redenen om een fibromyalgie matras te kopen

Als u op zoek bent naar een matras om uw slaapkwaliteit te verbeteren, zijn hier vijf redenen om een matras van Sleeptherapy te kopen:

1. onze matrassen zijn gemaakt van schuim van medische kwaliteit dat het lichaam ondersteunt en drukpunten verlicht.

2. onze matrassen kunnen de slaapkwaliteit helpen verbeteren, wat zeer belangrijk is voor mensen met fibromyalgie.

3. onze matrassen zijn comfortabel en ondersteunend, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor mensen met fibromyalgie.

4. onze matrassen worden geleverd met een geld-terug-garantie, zodat u ze kunt uitproberen voordat u koopt.

5. onze matrassen zijn betaalbaar, waardoor ze een kosteneffectieve keuze zijn voor mensen met fibromyalgie.

Als u op zoek bent naar een matras die uw slaapkwaliteit verbetert en uw lichaam ondersteunt, overweeg dan een matras van Sleeptherapy. Onze matrassen zijn gemaakt van schuim van medische kwaliteit en worden geleverd met een geld-terug-garantie, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor mensen met fibromyalgie.

Welke matras moet u kopen tegen rugpijn
Welke matras moet u kopen tegen rugpijn

Wat is de beste matras tegen heuppijn?

Het beste matras tegen heuppijn is een Sleeptherapy medisch matras. Als u heuppijn heeft, kan een medisch matras u verlichting geven en uw slaapkwaliteit verbeteren. De medische matras van Sleeptherapy is ontworpen om uw heupen en wervelkolom te ondersteunen, de pijn te verlichten en uw algehele comfort te verbeteren.

Als u op zoek bent naar een matras die heuppijn kan verlichten, is een orthopedische matras van Sleeptherapy een uitstekende keuze. Deze matras is ontworpen om uw heup en wervelkolom te ondersteunen, pijn te verlichten en de kwaliteit van uw slaap te verbeteren. De matras is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een uniek ontwerp dat de druk op uw heupen en wervelkolom vermindert. Met zijn ondersteunende ontwerp en comfortabele constructie is de Sleeptherapy matras een uitstekende keuze voor mensen die last hebben van heuppijn.

5 redenen om een nieuw matras te kopen tegen heuppijn

Als u last heeft van heuppijn, kan een nieuw matras precies zijn wat u nodig heeft. Hier zijn vijf redenen om een nieuw matras te kopen tegen heuppijn:

1. een nieuwe matras kan de kwaliteit van uw slaap verbeteren.

2. een nieuw matras kan helpen de pijn en ontsteking te verlichten.

3. een nieuwe matras kan uw houding en uitlijning helpen verbeteren.

4. een nieuwe matras kan de bloedsomloop en de doorbloeding verbeteren.

5. Een nieuw matras kan heuppijn verlichten.

Koop een matras van Sleeptherapy voor je heuppijn.

Sleeptherapy matrassen zijn van medische kwaliteit en ontworpen om te helpen bij lage rugpijn en andere gezondheidsproblemen. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn op maat gemaakt om uw lichaam de beste ondersteuning te bieden. Een matras van Sleeptherapy kopen is de beste manier om ervoor te zorgen dat u de verlichting krijgt die u nodig heeft van uw heuppijn.

De matrassen van Sleeptherapy zijn verkrijgbaar in verschillende maten en hardheidsgraden, zodat u de perfecte matras voor uw behoeften kunt vinden.

Als u op zoek bent naar een matras die u helpt bij uw lage rugpijn, dan is een matras van Sleeptherapy de beste keuze voor u. Onze matrassen van medische kwaliteit zijn ontworpen om de beste ondersteuning te bieden voor uw lichaam en heupen. Met zoveel voordelen, is er geen reden om niet vandaag nog een Sleeptherapy matras te proberen.


De beste matras tegen gewrichtspijn

Er zijn tegenwoordig veel verschillende matrassen op de markt, dus het kan moeilijk zijn om de beste matras voor u te vinden als u gewrichtspijn heeft. Een matras van Sleeptherapy kan een goede keuze zijn, omdat het speciaal is ontworpen om gewrichtspijn te verlichten. De medische matras van Sleeptherapy is gemaakt van een traagschuim laag die zich naar uw lichaam vormt en u ondersteunt waar u dat het meest nodig hebt. Dit kan de spierspanning helpen verminderen en de bloedcirculatie verbeteren, die beide de gewrichtspijn kunnen helpen verlichten. Bovendien is de matras temperatuur regulerend, zodat u de hele nacht comfortabel blijft. Als u op zoek bent naar een matras die u kan helpen om uw gewrichtspijn te verlichten, kan een Sleeptherapy-matras het overwegen waard zijn.

4 tips om de beste matras tegen gewrichtspijn te kopen

1. doe je onderzoek

Er zijn veel verschillende matrassen op de markt, dus het is belangrijk dat u uw onderzoek doet voordat u iets koopt. Zo kunt u er zeker van zijn dat u een matras vindt die speciaal ontworpen is om gewrichtspijn te verlichten.

2. test verschillende matrassen

Wanneer u een matras koopt, probeer dan verschillende modellen uit om het model te vinden dat voor u het meest comfortabel is. Dit is vooral belangrijk als u gewrichtspijn heeft, want dan wilt u een matras die veel steun en comfort biedt.

3. overweeg uw budget

Matrassen kunnen sterk in prijs variëren, dus u moet rekening houden met uw budget wanneer u er een koopt. Er zijn veel betaalbare opties, dus u hoeft de bank niet te breken om een matras te vinden dat goed is voor uw gewrichtspijn.

4. denk aan uw slaaphouding

Niet alle matrassen zijn hetzelfde, en sommige zijn beter voor bepaalde slaaphoudingen dan andere. Als u gewrichtspijn heeft, is het belangrijk dat u een matras kiest die het best bij uw slaaphouding past. Dit zal ervoor zorgen dat u het meeste uit uw matras haalt en dat het uw gewrichtspijn verlicht.

Als u op zoek bent naar een matras die uw gewrichtspijn verlicht, overweeg dan een medisch matras van Sleeptherapy. Onze matrassen zijn speciaal ontworpen om gewrichtspijn te verlichten en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en prijzen om aan uw behoeften te voldoen. Bovendien zijn onze matrassen gemaakt van traagschuim dat zich naar uw lichaam vormt en u ondersteunt waar u dat het meest nodig hebt. Dus als u op zoek bent naar een matras om uw gewrichtspijn te verlichten, kan een Sleeptherapy-matras de perfecte keuze voor u zijn.

De beste matrassen tegen lage rugpijn

V: Welke matras moet ik kopen voor mijn lage rugpijn?

Een matras die ondersteunend en dempend is, maar ook genoeg meegeeft om de druk op de wervelkolom te verlichten.

– Controleer de hardheid en ondersteuning van de matras.

– Kies een matras met binnenvering voor extra demping

– Vermijd matrassen die aan de randen te veel inzakken (omdat de ene partner zwaarder is of omdat ze dieper inzakken)

– Kies voor een matras met contouren, zoals gebogen ligvlakken en een goede lendensteun om te voorkomen dat u tijdens de slaap in het bed wegzakt.

V: Welk type matras biedt een betere lendensteun dan een matras met binnenvering?

Een schuimmatras!

V: Is het goed als mijn heupen hoger zijn dan mijn hoofd als ik in bed lig?

Nee, deze positie geeft veel druk op de onderrug.

Op uw rug slapen is de beste manier om uw ruggengraat in een neutrale positie te houden. Als u het moeilijk vindt om op uw rug te slapen, probeer dan op uw zij te slapen met een kussen tussen uw knieën.

Een Sleeptherapy matras is speciaal ontworpen om pijn in de onderrug te verlichten en een betere uitlijning van de wervelkolom te bevorderen. Onze medische matras is gemaakt van twee lagen schuim die zich naar uw lichaam vormen en ondersteuning bieden waar u dat het meest nodig hebt. Bovendien heeft onze matras een verkoelende gellaag die de lichaamstemperatuur regelt en oververhitting tijdens de slaap voorkomt. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze matras tegen lage rugpijn.

Heeft u moeite met slapen door pijn in de onderrug?

Als u slecht slaapt door lage rugpijn, overweeg dan de aankoop van een medisch matras van Sleeptherapy. Onze matrassen zijn speciaal ontworpen om pijn in de onderrug te verlichten, en ze kunnen een groot verschil maken voor de kwaliteit van uw slaap.

Een van de belangrijkste voordelen van onze medische matrassen is dat ze verstelbaar zijn. Dit betekent dat u ze aan uw individuele behoeften kunt aanpassen, wat zeer nuttig kan zijn als u met lage rugpijn kampt. We hebben ook een reeks verschillende matrasopties, zodat u de perfecte matras voor uw behoeften kunt vinden.

Sleeptherapy is een vertrouwde naam in de wereld van medische matrassen, en we helpen al meer dan 30 jaar mensen in België beter te slapen. Als u op zoek bent naar een matras om uw rugpijn te verlichten, dan bent u bij Sleeptherapy aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze matrassen.

5 tips om met rugpijn te slapen

Als u lijdt aan lage rugpijn, kan slapen moeilijk zijn. Hier zijn vijf tips om u te helpen een goede nachtrust te krijgen:

1. Probeer een regelmatige slaaproutine te ontwikkelen

Elke dag op hetzelfde tijdstip naar bed gaan en wakker worden kan helpen het natuurlijke slaapritme van uw lichaam te reguleren.

De beste manier om het natuurlijke slaapritme van uw lichaam te reguleren is het ontwikkelen van een regelmatige slaaproutine. Dit betekent elke dag op dezelfde tijd naar bed gaan en wakker worden. Op die manier kan uw lichaam wennen aan een bepaald slaapritme, waardoor u gemakkelijker in slaap valt en wakker wordt.

2. Vermijd cafeïne en alcohol voor het slapengaan

Cafeïne kan je wakker houden en alcohol kan je slaapcyclus verstoren.

Zowel cafeïne als alcohol kunnen de slaapkwaliteit beïnvloeden, dus vermijd ze voor het slapen gaan. Cafeïne kan je wakker houden, en alcohol kan je slaapcyclus verstoren. Als u goed wilt slapen, moet u cafeïne en alcohol vermijden voordat u naar bed gaat.

3. regelmatig bewegen

Lichaamsbeweging maakt endorfine vrij dat de slaapkwaliteit kan helpen verbeteren.

Net als een goede nachtrust is regelmatige lichaamsbeweging belangrijk voor de algemene gezondheid en het welzijn. Lichaamsbeweging helpt niet alleen de stemming en het energieniveau te verbeteren, maar kan ook de pijn verlichten. Regelmatige lichaamsbeweging is zelfs een van de beste manieren om chronische pijn te verlichten. Als u last heeft van lage rugpijn, moet u de meeste dagen van de week ten minste 30 minuten bewegen. Enkele goede oefeningen om te proberen zijn wandelen, fietsen, zwemmen en yoga.

4. Rek u uit voor u naar bed gaat

Rekken kan uw spieren helpen ontspannen en een betere slaap bevorderen.

Rekken voor het slapengaan helpt u uw spieren te ontspannen en bevordert een betere slaap. Enkele goede stretches zijn hamstring stretches, kuit stretches en borst stretches. Zorg ervoor dat je elke stretch minstens 20 seconden vasthoudt en herhaal hem een paar keer. Rekken helpt u niet alleen om beter te slapen, maar kan ook pijn verlichten.

5. Investeer in een medische matras van Sleeptherapy

Onze matrassen zijn speciaal ontworpen om rugpijn te verlichten en kunnen de kwaliteit van uw slaap aanzienlijk verbeteren.

Als u last heeft van lage rugpijn, dan kan een medisch Sleeptherapy matras de oplossing zijn. Onze matrassen zijn verstelbaar, zodat u ze aan uw behoeften kunt aanpassen, en we hebben een reeks verschillende opties om uit te kiezen. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze medische matrassen.

Welke matras moet u kopen tegen rugpijn
Welke matras moet u kopen tegen rugpijn