Meteen naar de inhoud

Rugpijn en slaapstoornissen

Verlicht uw rugpijn en slaapstoornissen met Sleeptherapy

Bent u het zat om wakker te worden met rugpijn en te worstelen met slaapstoornissen?

Sleeptherapy biedt hoogwaardige matrassen en boxspring bedden met medische kwaliteiten die zijn ontworpen om pijn te verlichten en een betere slaapkwaliteit te bevorderen.

Onze matrassen en boxspring bedden zijn ideaal voor mensen met rugpijn, nekpijn, schouderpijn en andere medische problemen.

Kies uit ons assortiment matrassen, waaronder de Cocoon, Comfort, Relax, Fresh en Hotel matrassen.

We bieden ook bedbodems en boxsprings die optimale ondersteuning en comfort bieden.

Sleeptherapy kan met onze mobiele showroom bij je langskomen voor een gratis adviesgesprek en deskundig advies.

Voor meer informatie over onze prijzen, modellen en opties, met deskundig advies, vul je gewoon het formulier op onze website in of neem je vandaag nog contact met ons op.

Met onze medisch gecertificeerde producten, ontwikkeld in samenspraak met fysiotherapeuten en osteopaten, kunt u Sleeptherapy vertrouwen voor een goede nachtrust.

Matras | Prijzen Aanvraag in 7 Sec:

Stap 1 van 2


Rugpijn en slaapstoornissen

Bent u op zoek naar verlichting van rugpijn en slaapstoornissen?

Sleeptherapy, een Belgisch bedrijf, levert hoogwaardige matrassen en boxspring bedden met medische kwaliteiten die ontworpen zijn om een betere slaapkwaliteit te bevorderen en pijn te verlichten.

Ze bieden gepersonaliseerde slaapoplossingen, waaronder een reeks matrassen en bedbodems.

Met een mobiele showroom en gratis consultaties, is Sleeptherapy toegewijd om hun klanten te helpen een goede nachtrust te bereiken.

Hun producten zijn hypoallergeen, gemakkelijk te onderhouden en ontwikkeld in samenspraak met fysiotherapeuten en osteopaten.

Neem contact met ze op voor een persoonlijk slaapadvies en ervaar hun unieke slaapadviesservice thuis met hun Sleeptherapy Sleepmobile.


Rugpijn en slaapstoornissen: 6 voordelen van het gebruik van een medisch matras

Bij Sleeptherapy begrijpen we de impact van rugpijn en slaapstoornissen op uw algehele gezondheid en welzijn.

Daarom bieden we een reeks hoogwaardige medische matrassen en boxspring bedden die zijn ontworpen om pijn te verlichten en de slaapkwaliteit te verbeteren.

Hier zijn zes voordelen van een medisch matras voor rugpijn en slaapstoornissen.

Aanpasbare hardheidsniveaus

Onze matrassen hebben verschillende hardheidsniveaus om tegemoet te komen aan de unieke behoeften en voorkeuren van onze klanten.

We bieden de Cocoon matras voor diegenen die de voorkeur geven aan een zacht, behaaglijk gevoel, de Comfort matras voor diegenen die de voorkeur geven aan een gemiddelde hardheid, de Relax matras voor diegenen die orthopedische ondersteuning nodig hebben, de Fresh matras voor diegenen die extra ventilatie zoeken en de Hotel matras voor diegenen die van extra luxe houden.

Ergonomische slaapoplossingen

Sleeptherapy biedt ook ergonomische slaapoplossingen op maat, waaronder bedbodems en boxsprings.

Deze oplossingen zorgen voor een betere ondersteuning en verlengen de levensduur van de matras.

Gratis advies en deskundig advies

Wij bieden gratis consulten en deskundig advies van onze slaapexperts en fysiotherapeuten.

Onze experts zijn opgeleid om u te begeleiden bij het kiezen van het juiste matras en bed voor uw specifieke behoeften en voorkeuren.

We geven persoonlijke aanbevelingen op basis van uw medische geschiedenis, slaaphouding en lichaamstype.

Slaaphygiëne

We richten ons op goede slaaphygiëne en bieden matrassen met afneembare en wasbare hoezen die zijn behandeld tegen huisstofmijt, anti-allergisch en anti-bacterieel zijn.

Onze matrassen zijn ontworpen om de ophoping van vuil en allergenen die ademhalingsproblemen en allergieën kunnen veroorzaken te voorkomen.

Medische certificering

Sleeptherapy is een medisch gecertificeerd bedrijf dat producten ontwikkelt in samenspraak met fysiotherapeuten en osteopaten.

Onze medische matrassen en boxspring bedden zijn ontworpen om pijn te verlichten en een betere slaapkwaliteit te bevorderen.

Onze producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die veilig en gezond zijn voor jou en het milieu.

Persoonlijk slaapadvies

Wij bieden persoonlijke slaapadviezen en demonstraties bij u thuis via onze Sleeptherapy Sleepmobile.

Onze deskundige adviseurs zullen uw behoeften en voorkeuren beoordelen en de beste matras en het beste bed voor u aanbevelen.

We bieden ook gratis bezorg- en installatiediensten voor uw gemak.

Kortom, als u last heeft van rugpijn of slaapstoornissen, kan investeren in een medisch matras het antwoord zijn op uw problemen.

Bij Sleeptherapy begrijpen we het belang van een goede nachtrust en onze matrassen zijn ontworpen om precies dat te bieden, met extra gezondheidsvoordelen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis consult en ervaar het verschil dat onze medische matrassen en bedden in uw leven kunnen maken.

 • Aanpasbare hardheidsniveaus
 • Ergonomische slaapoplossingen
 • Gratis advies en deskundige raad
 • Slaaphygiëne
 • Medische certificering
 • Persoonlijk slaapadvies
Rugpijn en slaapstoornissen

Wat als een matras te hard is? Als je matras te hard is, voelt het alsof je op de grond slaapt. Sleeptherapy biedt u matrassen met medische kwaliteiten die rugpijn, nekpijn, schouderpijn en andere medische problemen helpen verlichten. Onze matrassen zijn ontwikkeld door medische specialisten en zijn medisch gecertificeerd. Wees gerust, u slaapt als een roos op onze matrassen.

Harde matras voor rugpijnverlichting Sleeptherapy biedt u harde matrassen die speciaal ontworpen zijn om rugpijn te verlichten. Onze matrassen zijn medisch gecertificeerd en ontwikkeld door fysiotherapeuten en osteopaten om u de optimale ondersteuning te geven en uw rugpijn te verlichten. Slaap goed en vaarwel tegen rugpijn.

Hoe slaap je het beste met rugpijn? Slapen met rugpijn kan ongemakkelijk zijn, maar Sleeptherapy biedt u medische matrassen en bedden die uw rugpijn kunnen verlichten. Onze medisch gecertificeerde matrassen ondersteunen uw wervelkolom en verlichten drukpunten, bieden optimale ondersteuning en volgen de contouren van uw lichaam. Slaap lekker en neem afscheid van rugpijn.

Boxspring | Wat is een boxspring? Een boxspring is een belangrijk element dat samen met je matras je bed vormt. Het is een stevig frame dat je matras ondersteunt, extra hoogte geeft en schokken helpt absorberen. Sleeptherapy biedt je boxsprings die je optimale ondersteuning geven, de contouren van je lichaam volgen en de beste slaapondersteuning bieden. Zeg vaarwel tegen slapeloze nachten en hallo tegen een betere nachtrust met onze boxsprings!

Is Sleeptherapy een goed merk? Sleeptherapy is een Belgisch familiemerk met meer dan 30 jaar expertise in slaapcomfort. Al onze matrassen en boxsprings hebben medische kwaliteiten en zijn ontwikkeld in samenspraak met medische specialisten om rugpijn, nekpijn, schouderpijn en andere medische problemen te verlichten. Wij bieden een uniek slaapadvies aan huis met onze Sleeptherapy Slaapmobiel. Wees gerust, met Sleeptherapy krijgt u de beste nachtrust.

Medische matrassen voor schouderpijn: Medische matrassen voor schouderpijn Schouderpijn kan vervelend zijn, vooral als je op je zij slaapt. Bij Sleeptherapy bieden we medische matrassen met optimale ondersteuning die ontworpen zijn om schouderpijn te verlichten. Onze matrassen volgen de contouren van uw lichaam, verlichten drukpunten en vormen zich naar de natuurlijke rondingen van uw lichaam. Zeg vaarwel tegen schouderpijn en hallo tegen een betere slaap met Sleeptherapy.

Wat betekent drukverlagend? Drukverlagend betekent dat uw matras zich moet aanpassen aan de vorm van uw lichaam en ondersteuning moet bieden zonder druk op te bouwen op bepaalde delen van uw lichaam. Onze medische matrassen van Sleeptherapy zijn ontworpen om drukpunten te verlichten, optimale ondersteuning te bieden, de contouren van uw lichaam te volgen en pijn te verlichten. U zult beter slapen en uitgerust wakker worden.


Rugpijn en slaapstoornissen: 7 tips voor het kiezen van de juiste matras

Als u last heeft van rugpijn, nekpijn of slaapstoornissen, weet u hoe belangrijk een goede nachtrust is.

Bij Sleeptherapy begrijpen we de impact die een goede nachtrust heeft op uw algehele welzijn.

Daarom zijn we gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige matrassen en boxspring bedden met medische eigenschappen om pijn te verlichten en een gezonde slaap te bevorderen.

Tip 1: Overleg met onze slaapexperts en fysiotherapeuten

Bij Sleeptherapy begrijpen we dat het kiezen van de juiste matras een ontmoedigende taak kan zijn.

Daarom zijn onze slaapexperts en fysiotherapeuten beschikbaar voor een gratis adviesgesprek om u te helpen de perfecte matras voor uw behoeften te vinden.

Onze experts zullen uw medische conditie en slaapgewoonten evalueren om de beste matras en boxspring bed voor u aan te bevelen.

Tip 2: Kies een matras met medische eigenschappen

Onze matrassen en boxspring bedden zijn ontworpen met medische eigenschappen om rugpijn, nekpijn en schouderpijn te verlichten.

Ze zijn ook geschikt voor mensen met medische aandoeningen zoals fibromyalgie, slapeloosheid, artritis, verzuring, reuma, heuppijn, lage rugpijn, hernia, spit en artrose.

Onze producten zijn medisch gecertificeerd en ontwikkeld in samenspraak met fysiotherapeuten en osteopaten.

Tip 3: Denk aan uw slaaphouding

Uw slaaphouding kan van invloed zijn op de keuze van uw matras.

Als u zijslaper bent, kan een zachte matras geschikter zijn.

Als u op uw rug slaapt, kan een steviger matras beter zijn.

Onze experts kunnen u helpen bij het bepalen van de beste matras voor uw slaaphouding.

Tip 4: Controleer de kwaliteit van de matras

De kwaliteit van het matras is essentieel voor een goede nachtrust.

Bij Sleeptherapy verkopen we matrassen van hoge kwaliteit die gemaakt zijn van de beste materialen, waaronder natuurlijke latex, micro pocketveren en traagschuim.

Onze matrassen zijn getest op duurzaamheid, comfort en ondersteuning.

Tip 5: Zoek een boxspring bed voor optimaal comfort en ondersteuning

Een boxspring bed biedt optimaal comfort en ondersteuning voor uw matras.

Sleeptherapy boxspring bedden zijn ontworpen voor ultiem comfort en ondersteuning, vergelijkbaar met die in 5-sterren hotels.

We bieden een reeks boxspring bedden als aanvulling op onze matrassen, waaronder de Cocoon, Comfort, Relax, Fresh en Hotel boxspring bedden.

Tip 6: Overweeg slaapaccessoires voor meer comfort

Naast matrassen en boxspring bedden bieden we ook verschillende slaapaccessoires om uw slaapervaring te verbeteren.

Onze ergonomische kussens, matrasbeschermers, kussenbeschermers, beddengoed van hoge kwaliteit en matras toppers zijn ontworpen om extra comfort en ondersteuning te bieden.

Tip 7: Maak gebruik van onze persoonlijke slaapadviezen en demonstraties

We begrijpen dat ieders slaapvoorkeuren anders zijn.

Daarom bieden we een persoonlijk slaapadvies en demonstraties bij de klant thuis.

Onze experts evalueren uw slaapgewoonten, medische toestand en matrasvoorkeuren om de beste matras en boxspring bed voor u aan te bevelen.

 • Sleeptherapy biedt hoogwaardige matrassen en boxspring bedden met medische eigenschappen om rugpijn, nekpijn en slaapstoornissen te verlichten.
 • Onze slaapexperts en fysiotherapeuten zijn beschikbaar voor gratis adviesgesprekken om u te helpen de perfecte matras voor uw behoeften te vinden.
 • Sleeptherapy matrassen en boxspring bedden zijn geschikt voor mensen met medische aandoeningen zoals fibromyalgie, slapeloosheid, artritis, verzuring, reuma, heuppijn, lage rugpijn, hernia, spit en artrose.
 • Wij verkopen matrassen van hoge kwaliteit, gemaakt van de beste materialen, waaronder natuurlijke latex, micro pocketveren en traagschuim.
 • Onze boxspring bedden bieden optimaal comfort en ondersteuning, vergelijkbaar met die in 5-sterrenhotels.
 • We bieden een scala aan slaapaccessoires om uw slaapervaring te verbeteren, waaronder ergonomische kussens, matrasbeschermers, kussenbeschermers, hoogwaardig beddengoed en matras toppers.
 • Neem contact op met Sleeptherapy voor prijzen, opties en persoonlijk slaapadvies.

Rugpijn en slaapstoornissen: 5 unieke eigenschappen van Sleeptherapy matrassen

Bij Sleeptherapy weten we dat rugpijn en slaapstoornissen uw levenskwaliteit aanzienlijk kunnen beïnvloeden.

Daarom hebben we een assortiment hoogwaardige matrassen en boxspring bedden ontwikkeld met medische kwaliteiten om pijn te verlichten en een betere slaap te bevorderen.

In dit artikel bespreken we vijf unieke kenmerken van onze matrassen waardoor ze zich onderscheiden in de markt.

Relief voor rugpijn en slaapstoornissen

Onze matrassen zijn speciaal ontworpen om rugpijn, nekpijn, schouderpijn en andere medische problemen te verlichten.

We bieden een reeks matrassen, waaronder de Cocoon, Comfort, Relax, Fresh en Hotel matrassen die aan verschillende behoeften voldoen.

De Cocoon en Comfort matrassen zijn perfect voor mensen met rugpijn, terwijl de Relax matras ontworpen is voor mensen met gewrichtspijn.

We hebben ook het Fresh matras voor mensen die last hebben van allergieën of astma.

Ons Hotel matras daarentegen biedt vijfsterrenluxe en -comfort.

Optimale ondersteuning en comfort

Sleeptherapy matrassen zijn ontworpen om optimale ondersteuning en comfort te bieden.

Onze boxspring bedden en bedbodems zijn speciaal ontwikkeld om ondersteuning te bieden aan de natuurlijke rondingen van het lichaam, waardoor een goede uitlijning van de wervelkolom wordt gegarandeerd.

Onze matrassen zijn gemaakt van materialen die de luchtcirculatie bevorderen en vocht afvoeren, zodat u de hele nacht koel en comfortabel slaapt.

Focus op goede slaaphygiëne

Bij Sleeptherapy geloven we dat een goede slaaphygiëne cruciaal is.

Onze matrassen hebben afneembare en wasbare hoezen die behandeld zijn tegen huisstofmijt, anti-allergisch en anti-bacterieel.

Dit zorgt voor een schone en hygiënische slaapomgeving, wat vooral belangrijk is voor mensen met allergieën.

Bovendien zijn onze matrassen ontworpen om bewegingsoverdracht te verminderen, zodat u ongestoord kunt slapen, ongeacht hoeveel uw partner beweegt.

Persoonlijk slaapadvies

We begrijpen dat iedereen anders slaapt en daarom bieden we persoonlijke slaapadviezen aan.

Onze slaapmobiel is uitgerust met al onze producten, zodat we gemakkelijk naar u toe kunnen komen.

We geven je een gratis adviesgesprek en deskundig advies over de beste matras en accessoires die voldoen aan jouw specifieke behoeften.

Onze consulten worden gedaan door fysiotherapeuten, gecertificeerd door ons bedrijf, om er zeker van te zijn dat u het best mogelijke advies krijgt.

Sleep Accessoires

Naast onze matrassen en boxspring bedden bieden we een reeks slaapaccessoires die uw slaapervaring zullen verbeteren.

Onze ergonomische hoofdkussens zijn ontworpen om de juiste uitlijning van de nek en wervelkolom te bevorderen, waardoor nek- en schouderpijn worden verminderd.

Onze matras- en kussenbeschermers zorgen voor hygiëne en bescherming tegen huisstofmijt en andere allergenen.

Ons beddengoed van hoge kwaliteit is zowel stijlvol als comfortabel en zorgt voor een luxueuze slaapervaring.

Tot slot zijn onze matras toppers gemaakt van hoogwaardige materialen die extra comfort en ondersteuning bieden.

 • Verlichting voor rugpijn, nekpijn, schouderpijn en andere medische problemen
 • Optimale ondersteuning en comfort
 • Focus op goede slaaphygiëne
 • Persoonlijk slaapadvies van gecertificeerde fysiotherapeuten
 • Assortiment slaapaccessoires die uw slaapervaring verbeteren

Bij Sleeptherapy zetten we ons in om u de best mogelijke slaapervaring te bieden.

Neem contact met ons op voor prijzen, opties en persoonlijke slaapadviezen.

Rugpijn en slaapstoornissen

Rugpijn en slaapstoornissen: FAQs van Sleeptherapy Hoe helpt Sleeptherapy rugpijn te verlichten?

Sleeptherapy is gespecialiseerd in het leveren van matrassen en bedden met medische eigenschappen die ontworpen zijn om rugpijn en andere gerelateerde pijnen te verlichten.

Het bedrijf gebruikt schuimlagen met een hoge dichtheid en een stevige basis om een goede uitlijning van de wervelkolom te garanderen en drukpunten te verminderen die rugpijn en andere slaapongemakken kunnen veroorzaken.

Sommige van hun matrassen en boxspring bedden zijn ook ontworpen voor specifieke medische aandoeningen zoals spit, hernia’s, artrose en nog veel meer.

Kan Sleeptherapy helpen bij slaapstoornissen?

Ja, Sleeptherapy biedt ook oplossingen voor mensen met slaapstoornissen, zoals slapeloosheid, fibromyalgie en verzuring.

Hun matrassen en boxspring bedden zijn ontworpen om de slaapkwaliteit en -duur te verbeteren, zodat mensen zich uitgerust en verfrist voelen na een goede nachtrust.

Sleeptherapy matrassen hebben verkoelende en vochtafvoerende eigenschappen die de lichaamstemperatuur helpen reguleren, waardoor slaapverstoring door hitte en zweet wordt voorkomen.

Hoe kies ik het juiste matras of bed voor mijn aandoening?

Sleeptherapy biedt persoonlijk advies en slaapoplossingen op maat op basis van een gratis consult en slaapanalyse.

Hun fysiotherapeuten en slaapexperts geven deskundig advies over de juiste matras of boxspring bed geschikt voor uw aandoening, door rekening te houden met verschillende factoren zoals uw slaaphouding, gewicht, lengte en pijnintensiteit.

Sleeptherapy biedt verschillende matrassen aan zoals Cocoon, Comfort, Relax, Fresh en Hotel, die ontwikkeld zijn in samenspraak met fysiotherapeuten en osteopaten.

Kan Sleeptherapy bij mij thuis komen voor een matrasconsult?

Ja, Sleeptherapy heeft een mobiele showroom, Sleepmobile genaamd, die zorgt voor een gratis consult en demonstratie bij u thuis.

De Sleepmobiel is uitgerust met verschillende matrassen, lattenbodems, boxspring bedden, kussens en andere slaapaccessoires, en fysiotherapeuten en slaapexperts, die persoonlijk advies en slaapoplossingen op maat bieden, passend bij uw gezondheidstoestand, levensstijl en voorkeuren.

Wat zijn de voordelen van een lattenbodem bij een Sleeptherapy matras of boxspring bed?

Sleeptherapy biedt lattenbodems met medische kwaliteiten die een aanvulling zijn op hun matrassen en boxspring bedden. Ze bieden optimale ondersteuning en verbeteren het algemene comfort en de slaapkwaliteit.

De lattenbodems kunnen in verschillende posities versteld worden, zodat u de perfecte instelling voor uw slaap kunt vinden.

Bovendien helpen de lattenbodems de luchtcirculatie te verbeteren, waardoor de groei van bacteriën en huisstofmijt, die uw gezondheid en slaapcomfort kunnen beïnvloeden, wordt voorkomen.

Heeft u garantie op Sleeptherapy matrassen en boxspring bedden?

Ja, Sleeptherapy producten worden geleverd met een garantie tot 10 jaar, afhankelijk van het product en de toestand.

De garantie dekt fabricage- en materiaalfouten en zorgt ervoor dat u een hoogwaardig en betrouwbaar product krijgt dat aan uw verwachtingen en behoeften voldoet.

Hoe kan ik de prijzen en opties voor Sleeptherapy producten opvragen?

De prijzen en opties voor Sleeptherapy producten kunnen worden verkregen via een persoonlijk slaapadvies.

Dit consult is gratis en omvat een slaapanalyse, deskundig advies en op maat gemaakte slaapoplossingen die passen bij uw gezondheidstoestand, slaapgewoonten en voorkeuren.

Het consult kan online worden gepland of via de Sleepmobiel, die slaapcomfort bij u thuis brengt.


Is Sleeptherapy een natuurlijk alternatief voor medicatie bij rugpijn en slaapstoornissen?

Ja, Sleeptherapy is een natuurlijk alternatief voor medicatie bij rugpijn en slaapstoornissen. Ons slaapsysteem is ontworpen om natuurlijke genezing en ontspanning te bevorderen, zonder de bijwerkingen van medicatie. Het systeem maakt gebruik van een combinatie van ergonomische positionering, temperatuurregeling en vibratietherapie om het natuurlijke genezingsproces van het lichaam te bevorderen. Door Sleeptherapy te gebruiken, kunt u verlichting van pijn en een betere nachtrust krijgen zonder afhankelijk te zijn van medicijnen. Bovendien is Sleeptherapy niet-invasief en kan het samen met andere therapeutische behandelingen worden gebruikt voor maximaal profijt.

Hoe kan Sleeptherapy de slaap verbeteren voor mensen met slaapstoornissen?

Sleeptherapy is een effectieve oplossing voor mensen die lijden aan slaapstoornissen, zoals slapeloosheid, slaapapneu en rustelozebenensyndroom. Ons slaapsysteem bevordert ontspanning en handhaaft de ideale lichaamstemperatuur, waardoor een optimale omgeving voor kwaliteitsslaap wordt gecreëerd. Het systeem kan ook worden aangepast aan uw specifieke slaapbehoeften, zodat u de diepste, meest rustgevende slaap kunt bereiken. Onze klanten hebben aanzienlijke verbeteringen in hun slaapkwaliteit gemeld na regelmatig gebruik van Sleeptherapy.

Wat zijn de voordelen van Sleeptherapy voor verlichting van rugpijn?

Sleeptherapy is een innovatieve oplossing tegen rugpijn. Ons slaapsysteem is ontworpen om de ideale ergonomische ondersteuning te bieden aan uw wervelkolom, waardoor de drukpunten die rugpijn veroorzaken worden verminderd. Het systeem is aanpasbaar aan uw specifieke behoeften, zodat u de meest comfortabele positie voor uw rug kunt vinden. Bovendien verbetert Sleeptherapy de circulatie en oxygenatie, waardoor spierherstel en ontspanning worden bevorderd. Door ons systeem regelmatig te gebruiken, kunt u verlichting van pijn en een betere nachtrust ervaren.


Zeg rugpijn en slaapproblemen vaarwel met Sleeptherapy

Bent u het zat om wakker te worden met een pijnlijke rug of voelt u zich elke ochtend uitgeput?

Kijk dan niet verder dan Sleeptherapy, het Belgische bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van hoogwaardige matrassen en boxspring bedden die ontworpen zijn om pijn te verlichten en een betere slaapkwaliteit te bevorderen.

Onze medische matrassen en bedden met medische kwaliteiten zijn ideaal voor mensen met rugpijn, nekpijn, schouderpijn, slapeloosheid, artritis en andere medische problemen.

Bij Sleeptherapy bieden we een reeks matrassen die afgestemd zijn op verschillende behoeften, waaronder de Cocoon, Comfort, Relax, Fresh en Hotel matrassen.

Onze bedbodems en boxsprings bieden optimale ondersteuning en comfort en zorgen voor een goede nachtrust.

We begrijpen dat slaaphygiëne cruciaal is voor de algehele gezondheid, en onze matrassen worden geleverd met afneembare en wasbare hoezen, waardoor ze hypoallergeen zijn, bestand tegen huismijt en gemakkelijk schoon te houden.

Je kunt zelfs gebruik maken van onze ergonomische slaapoplossingen op maat om je bed aan je behoeften aan te passen.

Onze boxsprings bieden de luxe en het comfort van een 5-sterrenhotel, en investeren in een goed boxspringbed kan het algehele comfort, de ondersteuning en de slaapkwaliteit verbeteren.

We bieden ook slaapaccessoires zoals kussens, matrasbeschermers, kussenbeschermers, beddengoed en matras toppers om je te helpen de perfecte slaap te bereiken.

Bij Sleeptherapy richten we ons op het geven van persoonlijke consulten en deskundig advies via onze Sleepmobiel.

Ons team van fysiotherapeuten en osteopaten helpt bij het ontwikkelen van onze medisch gecertificeerde producten, die gebruik maken van high-tech materialen, waarvan vele van natuurlijke oorsprong zijn.

We bieden flexibele prijsopties en maatwerk om aan uw behoeften te voldoen, en u kunt erop vertrouwen dat met Sleeptherapy uw rugpijn en slaapstoornissen tot het verleden behoren.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en zet de eerste stap naar een betere nachtrust!

 • Ergonomische slaapoplossingen op maat, ontworpen om pijn te verlichten en een betere slaapkwaliteit te bevorderen
 • Hypoallergene en huisstofmijtbestendige matrassen en slaapaccessoires
 • Persoonlijke consulten en deskundig advies van onze fysiotherapeuten en osteopaten
 • Hoogwaardige, medisch gecertificeerde producten met flexibele prijsopties
 • Zeg vaarwel tegen rugpijn en slaapstoornissen en zeg hallo tegen een betere nachtrust met Sleeptherapy!
 • Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

  Rugpijn en slaapstoornissen