Pijn in de onderrug – medische matras kopen

Heb je pijn in de onderrug? Een Sleeptherapy medisch matras kan helpen

Als je last hebt van pijn in je onderrug, ben je niet de enige. In feite is pijn in de onderrug een van de meest voorkomende medische problemen in de wereld. Gelukkig is er een eenvoudige oplossing die je de verlichting kan geven die je nodig hebt: een medische matras van Sleeptherapy!

Bij Sleeptherapy weten we hoe slopend rugpijn kan zijn. Daarom bieden we een reeks medische matrassen die speciaal ontworpen zijn om verlichting te bieden aan mensen die last hebben van rugpijn. Onze matrassen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben geavanceerde ondersteuningssystemen die je lichaamsgewicht gelijkmatig verdelen, zodat je onderrug de nodige verlichting krijgt.

Behalve onze medische matrassen bieden we ook een reeks andere producten die kunnen helpen om pijn in de onderrug te verlichten. Met onze verstelbare bedden kun je de hoek van je slaapoppervlak instellen om de perfecte positie voor je individuele behoeften te vinden. En onze kussens geven extra steun aan je nek en hoofd, en verlichten de druk op je onderrug.

Dus als je last hebt van pijn in je onderrug, wanhoop dan niet: er is hulp op komst! Een medische matras van Sleeptherapy kan je de verlichting geven die je nodig hebt om weer goed te slapen en van het leven te genieten. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een persoonlijk gesprek bij je thuis te plannen. We kijken ernaar uit je te helpen.


Zoek je een nieuwe matras met medische kwaliteiten? Sleeptherapy ontwikkelt en produceert, samen met kinesisten en osteopaten, de beste matrassen voor rugpijn, schouderpijn en andere problemen.

Interesse? Doe hier snel je aanvraag voor een vrijblijvende prijs offerte met advies en ontdek zo de beste matras:

Medische matrassen advies Sleeptherapy

Stap 1 van 2

onderrug

Pijn in de onderrug - medische matras kopen
Pijn in de onderrug ? Medische matras is de oplossing

Hoe kan een medische matras helpen bij lage rugpijn?

Onze medische matrassen zijn speciaal ontworpen om mensen met lage rugpijn te ondersteunen en te verlichten. De unieke ondersteuningssystemen van onze matrassen verdelen je lichaamsgewicht gelijkmatig, waardoor de druk van je onderrug wordt gehaald en je broodnodige verlichting krijgt. Wij zijn experts op het gebied van lage rugpijn en kunnen je helpen de perfecte matras voor je individuele behoeften te vinden.

Hoe weet ik welke matras geschikt is voor mij?

Bij Sleeptherapy weten we dat ieders behoeften verschillend zijn. Daarom bieden we een reeks medische matrassen, elk met hun eigen kenmerken. We zoeken samen met jou uit welke matras voor jou geschikt is, afhankelijk van je individuele behoeften en voorkeuren. We bieden ook een gratis gesprek bij je thuis, zodat je onze matrassen in alle comfort kunt uitproberen voor je beslist om ze te kopen. Laat je contactgegevens op deze pagina achter en wij nemen contact met je op om een afspraak te maken voor een bezoek.

Kun je mijn matras bij mij thuis bezorgen?

Ja! We weten dat niet iedereen in staat is zijn matras op te halen. Daarom bieden we een leverings- en installatiedienst voor al onze producten. We bezorgen je nieuwe matras bij je thuis, zodat je zo snel mogelijk van de voordelen van een goede nachtrust kunt gaan genieten. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen.

Welke andere producten bied je aan om lage rugpijn te helpen verlichten?

Behalve onze medische matrassen bieden we ook een reeks andere producten die kunnen helpen om pijn in de onderrug te verlichten. Met onze verstelbare bedden kun je de hoek van je ligvlak instellen om de perfecte houding voor je individuele behoeften te vinden. En onze kussens van traagschuim geven extra steun aan je nek en hoofd, en verlichten de druk op je onderrug.

Wat is pijn in de onderrug?

Pijn in de onderrug is ongemak dat zich in de onderrug voordoet. Het kan veroorzaakt worden door allerlei factoren, waaronder een slechte houding, verkeerde tiltechnieken en spierspanning. Pijn in de onderrug kan slopend zijn en het moeilijk maken om te slapen. Daarom bieden we een reeks producten aan die speciaal ontworpen zijn om verlichting te brengen aan de pijnlijders.

Hoe kan ik lage rugpijn voorkomen?

Er zijn een paar dingen die je kunt doen om lage rugpijn te voorkomen: zorg voor een goede houding, gebruik de juiste tiltechnieken en doe regelmatig aan lichaamsbeweging. Als je al last hebt van pijn in je onderrug, kunnen onze medische matrassen en andere producten verlichting bieden. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een persoonlijk consult bij je thuis te plannen. We kijken ernaar uit je te helpen de verlichting te krijgen die je nodig hebt.

Wat is de beste houding om in te slapen als ik pijn in mijn onderrug heb?

De beste slaaphouding voor mensen met lage rugpijn is op je zij met een kussen tussen je knieën. Deze houding helpt om de druk van de wervelkolom af te halen en kan de broodnodige verlichting geven. Als je last hebt van lage rugpijn, kunnen onze medische matrassen en andere producten je helpen de verlichting te vinden die je nodig hebt voor een rustgevende nachtrust.