Sleeptherapy

Belgische kwaliteit, van ontwerp en ontwikkeling tot de eigenlijke productie in onze eigen ateliers.

Als familiebedrijf in hart en nieren hebben we meer dan 30 jaar ervaring met ergonomisch slaapcomfort, lang vooraleer fabrikanten van massaproductie ook oog kregen voor dit marktsegment.

Net omdat we alles in eigen beheer doen, kunnen we u 100% maatwerk aanbieden, van matrassen over bedbodems tot complete boxsprings en slaapaccessoires. Onze tevreden klanten bewijzen het, met Sleeptherapy slaapt u voortaan als een roos en worden eventuele fysieke klachten efficiënt verminderd en vaak zelfs verholpen.  Contacteer ons voor een gratis prijsofferte met advies.

Sleeptherapy

Belgisch familiebedrijf met 30 jaar ervaring in matrassen van topkwaliteit

Met Sleeptherapy kiest u voor Belgische kwaliteit, van ontwerp en ontwikkeling tot de eigenlijke productie in onze eigen ateliers.


Wij geven u persoonlijk advies aan huis met onze mobiele showroom

Omdat we bij Sleeptherapy alles in het werk stellen om u als klant tevreden te maken en de perfecte match willen voor uw slaapsituatie en een oplossing voor uw persoonlijke klachten, ontwikkelden wij onze unieke mobiel e showrooms.

Volledig uitgerust als mobiele slaapkamer komt een Sleeptherapy showroom op afspraak langs bij u thuis en adviseert onze ervaren slaapexpert u over al onze oplossingen, met een 100% persoonlijke aanpak en analyse.

Uiteraard kunt u de verschillende matras-types uitgebreid uitproberen en krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden van afwerking.

Sleeptherapy
Sleeptherapy

Een tevreden klant van Sleeptherapy aan het woord:

Vorig jaar hebben we een aankoop van een matras gedaan bij jullie, en ook een cool-matrasbeschermer. Van beide zijn we heel tevreden.

Ervoor had ik pijn aan mijn heupen tijdens de nacht. Na een week geslapen te hebben op onze nieuwe matras was de pijn volledig verdwenen.

Dus heel tevreden met onze aankoop bij jullie!

Ook tijdens de warme zomer heeft de cool matrasbeschermer ons toch koelere nachten bezorgd, ook hier zijn we heel tevreden van!

Ook de vriendelijkheid en goede service bij Sleeptherapy!

Familie Verhoeven – Hermans

Sleeptherapy
Tevreden klanten Sleeptherapy review
Sleeptherapy

Hygiënisch én medisch gecertificeerde matrassen

In tegenstelling tot vele andere aanbieders die claimen “medische” matrassen aan te bieden, ontwikkelen wij al onze producten in samenspraak met gerenommeerde kinesisten en osteopaten wat ons tot een medisch gecertificeerd bedrijf maakt. Uw garantie voor ergonomisch slaapcomfort dus.

Sleeptherapy volgt steeds de laatste ontwikkelingen op de voet en maakt enkel gebruik van hoogtechnologische materialen, zoveel mogelijk van natuurlijke oorsprong.

Sleeptherapy
Sleeptherapy

Maak ook komaf met je klachten

Dankzij ons matrassen van bovenstaande kwaliteit kan u verlost worden van tal, vaak voorkomende klachten, zoals rugklachten, lage rugpijn, nekpijn of nekklachten, uw heup, al dan niet in combinatie met artrose pijn. Kies daar om voor een medische matras | ergonomische matras van Sleeptherapy. Kies voor een goede gezondheid door te investeren in kwaliteit.

De beste boxspring kopen in West-Vlaanderen | een boxspring kopen in Oost-Vlaanderen | Boxsprings Antwerpen: ruim aanbod aan modellen | Koop uw boxspring in Vlaams Brabant | boxsprings Brussel | de beste boxsprings in Limburg | goede matras tegen rugpijn

Een goede nachtrust met de medische matrassen van Sleeptherapy

Uw slaap is een persoonlijk gegeven, bepaald door uw voorkeuren, lichaamsbouw en eventuele fysieke klachten (rugklachten, nekpijn, rugpijn). Ontwikkeld in nauwe samenwerking met kinesisten en osteopaten zijn de Sleeptherapy matrassen medisch gecertificeerd en ondersteunen ze optimaal het lichaam, ongeacht uw slaaphouding. De ingenieuze matras structuur vermindert op doeltreffende wijze drukpunten wat onder meer rug- en nekklachten tegengaat en de bloedsomloop bevordert. Het resultaat? Slapeloosheid en vermoeidheid behoren definitief tot het verleden en dag na dag wordt u uitgerust wakker, zonder spierpijn of pijnlijke gewrichten, volledig ontspannen en vrij van alle stress.

Sleeptherapy
Sleeptherapy

Focus op een goede slaaphygiëne

Sleeptherapy focust ook op een goede slaaphygiëne. Zo zijn al onze matrassen eenvoudig in onderhoud, makkelijk hanteerbaar en voorzien van een afneembare matrashoes, wasbaar op 30° (met uitzondering van de Sleeptherapy Hotel matras). De hoezen zijn bovendien behandeld tegen huisstofmijt, anti allergisch én antibacterieel. Beschikbaar in vijf varianten, elk met hun specifieke voordelen en samenstelling, vindt ook u ongetwijfeld uw gading in het Sleeptherapy assortiment, verkrijgbaar in alle standaardafmetingen alsook als maatwerk. Onze Sleeptherapy experten helpen u graag de juiste keuze te maken, in alle vrijheid aan huis.

Sleeptherapy op beurzen in België.

Beurs ergonomische matrassen
Beurs ergonomische matrassen
Beurs demonstratie matrassen
Beurs demonstratie matrassen