Meteen naar de inhoud

Nekpijn matras

Verlicht je nekpijn met de medische matrassen van Sleeptherapy

Als u last heeft van nekpijn, heeft Sleeptherapy de oplossing voor u.

Onze medisch gecertificeerde matrassen zijn ontworpen om nekpijn te verlichten en een betere slaapkwaliteit te bevorderen.

Ons assortiment medische matrassen omvat de Cocoon, Comfort, Relax, Fresh en Hotel matrassen, die allemaal gemaakt zijn van hightech materialen van natuurlijke oorsprong.

Vul ons formulier in voor meer informatie over onze prijzen, modellen en opties.

Onze slaapexperts en fysiotherapeuten geven u gratis deskundig advies om u te helpen de juiste matras en boxspring voor uw behoeften te kiezen.

Laat nekpijn u niet weerhouden van een goede nachtrust.

Neem vandaag nog contact op met Sleeptherapy voor meer informatie over onze medische matrassen en boxspring bedden.

Matras | Prijzen Aanvraag in 7 Sec:

Stap 1 van 2


Nekpijn matras

Bent u op zoek naar een oplossing voor uw nekpijn?

Sleeptherapy biedt hoogwaardige medische matrassen en boxspring bedden die zijn ontworpen om pijn te verlichten en een betere slaapkwaliteit te bevorderen.

Onze ergonomische slaapoplossingen op maat en het deskundige advies van fysiotherapeuten helpen je om een goede slaaphygiëne te bereiken.

Neem contact met ons op voor een persoonlijk slaapadvies en prijzen.

Slaap lekker met Sleeptherapy.


Nekpijn matras: 7 voordelen van het kiezen van een Sleeptherapy matras tegen nekpijn

Bij Sleeptherapy begrijpen we hoe nekpijn uw slaap en dagelijks leven kan verstoren.

Daarom hebben we een reeks matrassen en boxspring bedden ontworpen die verlichting bieden bij nekpijn en tegelijkertijd een betere slaapkwaliteit bevorderen.

Hier zijn zeven voordelen van het kiezen van een Sleeptherapy matras voor verlichting van nekpijn:

Medisch gecertificeerd

Onze matrassen en boxspring bedden zijn ontwikkeld in overleg met fysiotherapeuten en osteopaten.

We gebruiken hightech materialen, vaak van natuurlijke oorsprong, om mensen met nekpijn de best mogelijke ondersteuning en comfort te bieden.

Aanbod

We bieden verschillende matrassen aan, waaronder de Cocoon matras, Comfort matras, Relax matras, Fresh matras en Hotel matras.

Elk matras heeft unieke eigenschappen en kwaliteiten die inspelen op specifieke slaapvoorkeuren en medische aandoeningen.

Aanpasbare bedbodems

Onze bedbodems en boxsprings bieden optimale ondersteuning en comfort.

Ze zijn aanpasbaar, zodat je de hoogte en stevigheid kunt aanpassen aan je specifieke behoeften.

Slaaphygiëne

We focussen op goede slaaphygiëne en bieden matrassen met afneembare en wasbare hoezen die behandeld zijn tegen huisstofmijt, anti-allergisch en anti-bacterieel zijn.

Zo blijft uw matras schoon en vrij van schadelijke allergenen.

Luxe en comfort

Onze boxsprings bieden luxe en comfort vergelijkbaar met een 5-sterrenhotel.

Investeren in een goed boxspringbed kan de ondersteuning, het comfort en de slaapkwaliteit verbeteren.

Slaapaccessoires

We bieden ook slaapaccessoires zoals ergonomische kussens, matrasbeschermers, kussenbeschermers, hoogwaardig beddengoed en matras toppers.

Deze accessoires kunnen extra comfort en ondersteuning bieden voor mensen met nekpijn.

Persoonlijke consulten

We bieden persoonlijke slaapconsulten en demonstraties via onze Sleeptherapy Sleepmobile.

Onze experts kunnen u deskundig advies en aanbevelingen geven over de beste matras en bedbodem voor uw specifieke behoeften.

Investeren in een Sleeptherapy matras kan verlichting geven bij nekpijn en een betere slaapkwaliteit bevorderen.

Neem contact met ons op voor prijzen, opties en persoonlijke slaapadviezen.

 • Medisch gecertificeerde matrassen en bedbodems
 • Gamma matrassen en aanpasbare bedbodems
 • Focus op goede slaaphygiëne
 • Luxe en comfort vergelijkbaar met een 5-sterrenhotel
 • Persoonlijke consulten en deskundig advies
 • Ergonomische slaapaccessoires
 • Verlichting van nekpijn en betere slaapkwaliteit
Nekpijn matras

Matras voor artrose patient: Als u aan artrose lijdt, hebt u een matras nodig dat uw gewrichten en wervelkolom stevige ondersteuning biedt. Sleeptherapy biedt medische matrassen die ontworpen zijn om de druk te verlichten en een betere slaap te bevorderen voor patiënten met artrose.

Kenmerken van een medische matras: Medische matrassen zijn ontworpen om optimale ondersteuning en comfort te bieden aan mensen met specifieke medische behoeften. De medische matrassen van Sleeptherapy hebben gespecialiseerde schuimlagen en ondersteuningssystemen om pijn te verlichten en de houding te verbeteren.

Kan je wennen aan een harde matras? De stevige matrassen van Sleeptherapy zijn ontworpen om ultieme ondersteuning te bieden voor uw rug, nek en schouders, maar kunt u eraan wennen? Onze slaapexperts raden aan om een stevige matras een paar weken te proberen, zodat uw lichaam zich kan aanpassen en kan profiteren van de verhoogde ondersteuning.

Medische matrassen kopen: Sleeptherapy biedt medische matrassen en boxspring bedden van hoge kwaliteit voor mensen met rugpijn, nekpijn, schouderpijn en andere medische aandoeningen. Onze producten zijn ontworpen om pijn te verlichten en een betere slaapkwaliteit te bevorderen, zodat u fris en pijnvrij wakker wordt.

Wat is de beste matras in België voor rugpijn? Sleeptherapy biedt een reeks medische matrassen die ontworpen zijn om pijn te verlichten en optimale ondersteuning te bieden aan mensen met rugpijn. Onze Cocoon, Comfort en Relax matrassen zijn onze topaanbevelingen voor mensen met rugpijn die op zoek zijn naar een comfortabel en ondersteunend matras.

Wat is de beste matras voor een zijslaper? Zijslapers hebben een matras nodig dat hun wervelkolom uitstekend ontlast en ondersteunt. Het Fresh matras van Sleeptherapy is ontworpen om beide eigenschappen te bieden, met een reeks aanpassingsopties om uw perfecte slaapomgeving te creëren.

Wat doet een slechte matras met je lichaam? Een slecht matras kan een negatieve invloed hebben op uw lichamelijke gezondheid, waaronder het veroorzaken van rugpijn, spierspanning en een slechte houding. Onze matrassen zijn ontworpen om optimale ondersteuning en comfort te bieden om een betere slaap te bevorderen en pijn en ongemak te verlichten. Laat een slecht matras uw gezondheid niet beïnvloeden, probeer vandaag nog de medische matrassen van Sleeptherapy.


Nekpijn matras: 5 innovatieve eigenschappen in onze medische matrassen voor nekpijnpatiënten

Bij Sleeptherapy zijn we er trots op dat we matrassen en bedden van hoge kwaliteit aanbieden die voldoen aan de eisen van onze klanten.

Onze medische matrassen en boxspring bedden zijn ontworpen om optimale ondersteuning en comfort te bieden aan mensen die lijden aan rugpijn, nekpijn, schouderpijn en andere medische aandoeningen.

In dit artikel bespreken we de vijf belangrijkste kenmerken van onze medische matrassen die bijzonder effectief zijn bij nekpijn.

Drukverlaging

Onze matrassen zijn voorzien van lagen schuim met een hoge dichtheid die zich aanpassen aan de unieke vorm van uw lichaam en uw gewicht gelijkmatig ondersteunen.

Deze eigenschap helpt drukpunten te verlichten die nekpijn kunnen veroorzaken.

Ademend vermogen

Onze medische matrassen en kussens zijn ontworpen om de luchtstroom te verbeteren, waardoor u koel blijft terwijl u slaapt.

Een koelere omgeving verbetert niet alleen uw slaap, maar houdt ook het lichaam ontspannen en voorkomt verergering van nekpijnklachten.

Motion Isolation

Een andere eigenschap die onze matrassen onderscheidt, is hun vermogen om bewegingen te isoleren.

Dit betekent dat onze matrassen de overdracht van beweging van de ene naar de andere kant van het bed kunnen absorberen en verminderen, waardoor u ongestoord kunt slapen en mogelijke nekpijnklachten worden verminderd.

Ergonomische ondersteuning

Onze medische matrassen zijn ontworpen om de natuurlijke rondingen van uw wervelkolom te ondersteunen en de juiste hoeveelheid ondersteuning te bieden aan uw nek en hoofd.

Het ergonomische ontwerp van de matrassen zorgt voor een optimale uitlijning van de wervelkolom voor minder nekpijn.

Verwijderbare, wasbare hoes

Onze medische matrassen hebben een afneembare, wasbare hoes die behandeld is tegen huisstofmijt, anti-allergisch en anti-bacterieel is.

Deze eigenschap zorgt ervoor dat onze matrassen schoon en hygiënisch blijven en verbetert de levensduur.

Bij Sleeptherapy begrijpen we hoe slopend nekpijn kan zijn en hoe dringend mensen met deze aandoening de juiste matras nodig hebben om hun nekhouding goed te houden.

Daarom werken we samen met ervaren fysiotherapeuten en osteopaten om matrassen te ontwikkelen die voldoen aan de behoeften van onze klanten.

Het kiezen van het juiste matras tegen nekpijn kan de kwaliteit van uw slaap aanzienlijk beïnvloeden, nekpijn verminderen en uw dagelijks leven verbeteren.

 • Onze matrassen zijn ontworpen om drukpunten te verlichten en nekpijn te voorkomen.
 • We geven prioriteit aan ademend vermogen en bewegingsisolatie voor een ongestoorde slaap.
 • Onze matrassen bieden ergonomische ondersteuning voor een optimale uitlijning van de wervelkolom, waardoor nekpijnklachten worden verminderd.
 • We bieden een afneembare en wasbare hoes om onze matrassen schoon en hygiënisch te houden.
 • Onze medische matrassen zijn gecertificeerd en we bieden gratis advies van onze slaapexperts om onze klanten persoonlijk advies te geven.

Nekpijn matras: 5 mythes over nekpijn en hoe een goed matras kan helpen deze te verlichten

Bij Sleeptherapy begrijpen we het belang van een goede nachtrust en hoe deze van invloed kan zijn op de algehele gezondheid en het welzijn.

We weten ook dat nekpijn een grote belemmering kan zijn voor een goede nachtrust.

In dit artikel bespreken we enkele mythes over nekpijn en hoe een goed matras kan helpen om deze te verlichten.

Nekpijn wordt veroorzaakt door een slechte houding overdag

Hoewel een slechte lichaamshouding zeker kan bijdragen aan nekpijn, is het niet de enige oorzaak.

Een slecht ontworpen of versleten matras kan de nek en wervelkolom onnodig belasten, wat kan leiden tot pijn en ongemak.

Een steviger matras is beter tegen nekpijn

Veel mensen denken dat een steviger matras nodig is voor een goede ondersteuning en uitlijning van de wervelkolom.

Dit is echter niet noodzakelijk waar.

Terwijl een stevige matras voor sommigen voldoende ondersteuning biedt, kan het voor anderen te stevig zijn, wat nog meer druk en ongemak veroorzaakt.

Traagschuim matrassen zijn de beste tegen nekpijn

Hoewel traagschuimmatrassen voor sommige slapers gunstig kunnen zijn, zijn ze niet voor iedereen de beste optie.

Het dichte schuim kan warmte vasthouden en ongemak veroorzaken voor mensen die warm slapen, en het gebrek aan veerkracht kan het moeilijk maken om op het bed te bewegen.

Een enkel kussen is voldoende voor nekondersteuning

Eén kussen gebruiken, vooral een oud en versleten kussen, kan onnodige druk uitoefenen op de nek en de wervelkolom.

Het is essentieel om hoofdkussens te gebruiken die de juiste ondersteuning bieden voor de nek en het hoofd, en bij Sleeptherapy bieden we een assortiment ergonomische hoofdkussens waaruit je kunt kiezen.

Matrassen doen er niet echt toe als het gaat om nekpijn

Studies hebben aangetoond dat een matras van hoge kwaliteit nekpijn aanzienlijk kan verminderen en de slaapkwaliteit kan verbeteren.

Onze Sleeptherapy matrassen en boxspring bedden zijn ontworpen met medische kwaliteiten om optimale ondersteuning en comfort te bieden aan onze klanten, vooral aan diegenen met nekpijn of andere medische aandoeningen.

Het resultaat?

Een gelukkiger, gezonder en beter uitgerust mens.

Kortom, nekpijn kan een belangrijk probleem zijn dat niet alleen van invloed is op de kwaliteit van de slaap, maar ook op de algehele gezondheid en het welzijn.

Bij Sleeptherapy bieden we een scala aan matrassen en slaapoplossingen die zijn ontworpen om nekpijn te verlichten en een betere slaapkwaliteit te bevorderen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk slaapadvies, deskundig advies en prijsopties.

 • Sleeptherapy biedt hoogwaardige matrassen en boxspring bedden met medische kwaliteiten om nekpijn te verlichten en een betere slaapkwaliteit te bevorderen.
 • Sleeptherapy biedt ergonomische slaapoplossingen op maat, inclusief bedbodems en boxsprings, voor optimale ondersteuning en comfort.
 • Sleeptherapy biedt gratis advies en deskundig advies van slaapexperts en fysiotherapeuten om klanten te helpen het juiste matras voor hun behoeften te kiezen.
 • Sleeptherapy richt zich op goede slaaphygiëne en biedt accessoires zoals ergonomische kussens, matrasbeschermers en beddengoed van hoge kwaliteit om de slaapervaring te verbeteren.
 • Sleeptherapy is een medisch gecertificeerd bedrijf dat samenwerkt met fysiotherapeuten en osteopaten om hun producten te ontwikkelen en zo de hoogste kwaliteit en effectiviteit te garanderen.
Nekpijn matras

Nekpijn Matras: Uw ultieme gids voor Sleeptherapy’s oplossingen

Wat is Sleeptherapy en wat zijn hun specialiteiten?

Sleeptherapy is een in België gevestigd bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van hoogwaardige matrassen, boxspring bedden en bedbodems voor particulieren en hotels.

Ze hebben oplossingen voor mensen met medische aandoeningen zoals rugpijn, nekpijn, schouderpijn en andere slaapproblemen zoals vermoeidheid, fibromyalgie, slapeloosheid en nog veel meer.

Een van hun specialisaties is de productie van medische matrassen die optimale ondersteuning en comfort bieden voor de beste slaapervaring.

Hoe kunnen de matrassen van Sleeptherapy nekpijn verlichten?

De matrassen van Sleeptherapy maken gebruik van innovatieve technieken om effectieve oplossingen voor nekpijn te bieden.

Ze zijn ontworpen om drukpunten te verlichten en de natuurlijke uitlijning van de wervelkolom te ondersteunen, waardoor nekpijn en stijfheid verminderen.

Met de matrassen tegen nekpijn van slaaptherapie ervaart u een comfortabele slaap met minder nekpijn en wordt u fris en energiek wakker.

Welke soorten matrassen biedt Sleeptherapy voor klanten met nekpijn?

Sleeptherapy biedt een breed scala aan matrassen die zijn afgestemd op individuele behoeften.

Ze hebben de Cocoon matras, comfortabel en ondersteunend met een mix van latex en traagschuim.

Het Fresh matras, dat naast het verlichten van nekpijn ook maximale ventilatie en temperatuurregeling biedt.

De hotelmatras, een luxe optie die perfect is voor nekpijn, met een geïntegreerd veerondersteuningssysteem dat het gewicht gelijkmatig verdeelt en een goede uitlijning van de wervelkolom bevordert.

Het Relax matras, met een unieke combinatie van latex, traagschuim en polyfoam die drukpunten verlicht.

Het kiezen van een matras dat is afgestemd op uw specifieke behoeften is een essentiële factor voor een betere slaapervaring.

Is het nodig om een matras te vervangen bij nekpijn?

Ja.

Nekpijn wordt vaak veroorzaakt door een niet-ondersteunend matras dat zijn structuur en comfort heeft verloren.

Een oud matras kan nekpijn verergeren doordat het de nek en wervelkolom uit balans duwt.

Sleeptherapy raadt u aan om uw matras regelmatig te vervangen om te profiteren van de juiste ondersteuning, uitlijning van de wervelkolom en om lichaamspijn, waaronder nekpijn, te verminderen.

Wat onderscheidt Sleeptherapy van de traditionele matrassenwinkels?

Sleeptherapy richt zich op het aanpakken van slaapproblemen door op maat gemaakte oplossingen te bieden aan individuen op basis van hun unieke behoeften.

De slaapexperts en fysiotherapeuten van het bedrijf bieden persoonlijk advies om inzicht te krijgen in de specifieke behoeften van de klant en adviseren geschikte matrassen, bedbodems en accessoires.

Door met hun mobiele showroom bij de klant langs te komen, bieden ze een comfortabele en persoonlijke omgeving die hen onderscheidt van traditionele matrassenwinkels waar de klant moet kiezen uit vooraf gemaakte opties.

Heeft Sleeptherapy accessoires die kunnen helpen bij het verminderen van nekpijn?

Ja.

Sleeptherapy biedt een breed scala aan accessoires, zoals afneembare en wasbare hoezen die een goede slaaphygiëne bevorderen en huisstofmijt op afstand houden.

Ze hebben ook hypoallergene kussens, matras- en kussenbeschermers die geschikt zijn tegen nekpijn, beddengoed en matras toppers die extra comfort en ondersteuning bieden.

Is Sleeptherapy een medisch gecertificeerd bedrijf?

Ja.

Sleeptherapy is een medisch gecertificeerd bedrijf dat producten ontwikkelt in samenspraak met fysiotherapeuten en osteopaten.

Hun producten zijn ontworpen voor mensen met medische aandoeningen die een betere slaapkwaliteit en ondersteuning nodig hebben.

Ze bieden gecertificeerde medische matrassen die voldoen aan de hoogste orthopedische normen, hypoallergene materialen en stofmijtbestendigheid om de gezondheid van klanten te beschermen.


Welke soorten matrassen voor nekpijn biedt Sleeptherapy?

Sleeptherapy biedt een reeks medische matrassen die ontworpen zijn om nekpijn te verlichten. Ze hebben verschillende soorten matrassen die aan verschillende behoeften voldoen, zoals de Cocoon-matras voor drukverlagende ondersteuning, de Comfort-matras voor pluche comfort, de Relax-matras voor stevige ondersteuning van de wervelkolom, de Fresh-matras met toegevoegde koeltechnologie en de Hotel-matras voor luxe comfort. Elk van deze matrassen heeft specifieke kenmerken om nekpijn te verlichten en de slaapkwaliteit te verbeteren.

Hoe past Sleeptherapy de matrassen tegen nekpijn aan?

Sleeptherapy biedt bedaanpassingsservices om ervoor te zorgen dat u het perfecte bed krijgt voor uw behoeften. Ze houden rekening met verschillende factoren zoals uw gewicht, lengte, medische voorgeschiedenis en slaaphouding om een matras te creëren dat aan uw specifieke behoeften voldoet. Ze bieden ook op maat gemaakte bedbodems en boxsprings als aanvulling op hun matrassen. Of u nu een steviger of zachter matras nodig hebt, ze kunnen de stevigheid aanpassen aan uw wensen.

Hoe kan Sleeptherapy helpen bij de slaaphygiëne van nekpijnpatiënten?

Sleeptherapy gelooft in goede slaaphygiëne en biedt verschillende producten om klanten te helpen hun slaapoppervlak schoon en gezond te houden. Onze matrassen hebben afneembare en wasbare hoezen die behandeld zijn tegen huisstofmijt, anti-allergisch en anti-bacterieel voor eenvoudig onderhoud. Ze bieden ook slaapaccessoires zoals ergonomische kussens, matrasbeschermers, kussenbeschermers, beddengoed van hoge kwaliteit en matras toppers om de slaaphygiëne te verbeteren. Al deze producten zijn ontworpen om nekpijn te verlichten en een betere slaapkwaliteit te bevorderen.


Zeg vaarwel tegen nekpijn met Sleeptherapy’s matrassen tegen nekpijn

Bij Sleeptherapy begrijpen we het belang van een goede nachtrust, vooral voor mensen die last hebben van nekpijn.

Daarom bieden we een assortiment matrassen en boxspring bedden die speciaal zijn ontworpen om nekpijn te verlichten en een betere slaapkwaliteit te bevorderen.

Onze matrassen bieden ondersteuning en comfort met medische kwaliteiten, zodat u fris en pijnvrij wakker wordt.

We zijn er trots op dat we verschillende matrassen tegen nekpijn kunnen aanbieden, zoals de Cocoon matras, Comfort matras, Relax matras, Fresh matras en Hotel matras.

Onze matrassen zijn ontworpen om optimale ondersteuning te bieden en een goede slaaphygiëne te bevorderen, met afneembare en wasbare hoezen die zijn behandeld tegen huisstofmijt, anti-allergisch en anti-bacterieel.

Onze bedbodems en boxsprings vormen ook de perfecte basis voor een goede nachtrust.

 • Zeg vaarwel tegen nekpijn en slapeloze nachten met ons assortiment matrassen tegen nekpijn.
 • Onze matrassen bieden optimale ondersteuning en comfort, wat de slaapkwaliteit verbetert en de pijn verlicht.
 • We bieden gepersonaliseerde slaapoplossingen op maat van uw individuele behoeften.
 • Onze matrassen worden geleverd met afneembare en wasbare hoezen die zijn behandeld tegen huisstofmijt, anti-allergisch en anti-bacterieel.
 • Onze bedbodems en boxsprings vormen de perfecte basis voor een goede nachtrust.
 • Maak een persoonlijke afspraak om verschillende matrassen uit te proberen en de afwerkingsmogelijkheden en accessoires te bekijken.
 • Ontvang gratis slaapadvies en deskundig advies van onze slaapexperts en fysiotherapeuten.
 • Geïnteresseerd in onze matrassen tegen nekpijn?

  Laat uw contactgegevens achter op onze website om een gratis adviesgesprek in te plannen en de beste prijs te krijgen van onze slaapexperts en fysiotherapeuten.

  Zeg vaarwel tegen nekpijn en hallo tegen een betere slaapkwaliteit met Sleeptherapy.

  Nekpijn matras