Meteen naar de inhoud

Medische matrassen voor reumatische rugpijn

Medische matrassen voor reumatische rugpijn

Als bedrijf dat gespecialiseerd is in medische matrassen en bedden voor mensen met verschillende medische problemen, biedt Sleeptherapy een verscheidenheid aan matrassen van hoge kwaliteit die ontworpen zijn om reumatische rugpijn te verlichten.

Onze medische matrassen zijn ontwikkeld in overleg met fysiotherapeuten en osteopaten om optimale ondersteuning en comfort te bieden, waardoor ze een perfecte oplossing zijn voor mensen die lijden aan reumatische rugpijn.

Als u op zoek bent naar een comfortabel, ondersteunend matras dat uw reumatische rugpijn kan verlichten, dan is Sleeptherapy er om u te helpen.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze medische matrassen en andere slaapoplossingen.

Vul ons formulier in voor deskundig advies en meer informatie over onze prijzen, modellen en opties.

Laat Sleeptherapy u helpen om de rustgevende slaap te krijgen waar u van droomt.

Matras | Prijzen Aanvraag in 7 Sec:

Stap 1 van 2


Medische matrassen voor reumatische rugpijn

Bent u op zoek naar verlichting van reumatische rugpijn?

Sleeptherapy, een Belgisch bedrijf, biedt medische matrassen en boxspring bedden die speciaal ontworpen zijn om rugpijn te verlichten en een betere slaapkwaliteit te bevorderen.

In samenspraak met fysiotherapeuten en osteopaten zijn hun producten medisch gecertificeerd en kunnen ze gepersonaliseerd worden om aan uw unieke behoeften te voldoen.

Profiteer van hun gratis consult en deskundig advies via hun mobiele showroom of Sleeptherapy Sleepmobile consult.


Medische matrassen voor reumatische rugpijn: 7 redenen waarom ze uw slaapkwaliteit kunnen verbeteren

Bij Sleeptherapy begrijpen we hoe moeilijk het is om met reumatische rugpijn om te gaan.

Het kan uw dagelijks leven verstoren en de kwaliteit van uw slaap aantasten.

Daarom hebben we een reeks medische matrassen ontworpen speciaal voor mensen met deze aandoening.

In dit artikel zullen we onderzoeken waarom onze medische matrassen zo effectief zijn in het verbeteren van de slaapkwaliteit voor mensen met reumatische rugpijn.

Een goede uitlijning van de wervelkolom

Onze medische matrassen zijn ontworpen om uw wervelkolom op de juiste manier te ondersteunen en uit te lijnen.

Ze zijn gemaakt van schuim met een hoge dichtheid dat zich naar uw lichaam vormt om de juiste hoeveelheid steun aan uw rug te geven.

Dit bevordert een gezonde uitlijning van de wervelkolom en helpt de druk op uw rugspieren te verlichten terwijl u slaapt.

Verlichting van drukpunten

Onze medische matrassen zijn ontworpen om drukpunten te verlichten en uw gewicht gelijkmatig te verdelen.

Dit helpt pijn en ongemak te voorkomen veroorzaakt door drukpunten die bijzonder gevoelig kunnen zijn bij mensen met reumatische rugpijn.

Comfort en ondersteuning

Onze matrassen bieden de perfecte balans tussen comfort en ondersteuning, zodat u verzekerd bent van een rustgevende en verjongende nachtrust.

De schuimlagen in onze medische matrassen zijn zorgvuldig gekozen voor optimale ondersteuning en comfort voor mensen met rugklachten.

Optimale temperatuurregeling

We begrijpen het belang van een comfortabele slaaptemperatuur.

Onze medische matrassen zijn ontworpen om het ademend vermogen te bevorderen, zodat u de hele nacht koel en comfortabel blijft, wat vooral handig is voor mensen die last hebben van nachtelijk zweten.

Verbeterde slaaphygiëne

Onze matrassen hebben afneembare en wasbare hoezen die behandeld zijn tegen huisstofmijt, anti-allergisch en anti-bacterieel voor een goede slaaphygiëne.

Het schoon en allergeenvrij houden van onze matrassen kan niet alleen uw slaapervaring verbeteren, maar heeft ook een positieve invloed op uw algehele gezondheid.

Persoonlijk advies

Als medisch gecertificeerd bedrijf werken we nauw samen met fysiotherapeuten en osteopaten om onze matrassen te ontwerpen.

We bieden persoonlijk slaapadvies bij u thuis via onze Sleeptherapy Sleepmobiel om de beste matras voor uw exacte behoeften te bepalen.

Uitgebreid assortiment slaapaccessoires

Naast onze medische matrassen bieden we ook ergonomische kussens, matrasbeschermers, kussenbeschermers, hoogwaardig beddengoed en matras toppers.

Ons assortiment accessoires is ontworpen om uw slaapervaring te verbeteren en de algehele slaapkwaliteit te verhogen.

Kortom, onze medische matrassen zijn speciaal ontworpen voor mensen met reumatische rugpijn, om een gezonde uitlijning van de wervelkolom te helpen bevorderen, drukpunten te verlichten en maximaal comfort en ondersteuning te bieden.

Door onze persoonlijke adviezen en hoogwaardige accessoires zijn we ervan overtuigd dat we u kunnen helpen een betere nachtrust te bereiken.

Neem vandaag nog contact met ons op om de perfecte matras voor u te vinden.

 • Medische matrassen van hoge kwaliteit, speciaal ontworpen voor mensen met reumatische rugpijn
 • Juiste uitlijning van de wervelkolom en verlichting van drukpunten
 • Optimale temperatuurregeling en verbeterde slaaphygiëne
 • Persoonlijk advies en deskundige begeleiding via onze Sleeptherapy Sleepmobile
 • Uitgebreid assortiment slaapaccessoires om uw slaapervaring te verbeteren
Medische matrassen voor reumatische rugpijn

Hoe kies je een matras uit?– Onze gespecialiseerde matrassen zijn verkrijgbaar in verschillende opties, waaronder de Cocoon, Comfort, Relax, Fresh en Hotel matrassen. Onze professionele slaapexperts en fysiotherapeuten bieden gratis advies om u te helpen de perfecte matras te kiezen die past bij uw unieke behoeften en voorkeuren.

Hoe slaap je het beste met een ischias? – Mensen met ischias vinden slapen vaak moeilijk, maar onze matrassen met medische kwaliteiten kunnen de broodnodige verlichting bieden. Onze matrassen zijn ontworpen om comfort en ondersteuning te bieden om drukpunten te verlichten en pijn te verminderen, zodat u ’s nachts beter slaapt.

Schouderpijn en Slaap:  Onze gespecialiseerde matrassen met medische kwaliteiten kunnen comfort en ondersteuning bieden voor klanten met schouderpijn. Onze slaapexperts kunnen de beste matras aanbevelen om uw pijn te verlichten en een goede nachtrust te garanderen.

De beste matras tegen rugpijn kopen:  Sleeptherapy biedt persoonlijke slaapadviezen om klanten te helpen de beste matras voor hun rugpijn te kiezen. Onze medisch gecertificeerde producten zijn ontworpen in overleg met fysiotherapeuten en osteopaten en zijn gericht op maximale verlichting en verbetering van de slaapkwaliteit.

Harde matras voor rugpijnpreventie: Terwijl een harde matras ooit werd beschouwd als de beste optie voor het verlichten van rugpijn, biedt Sleeptherapy’s assortiment matrassen met medische kwaliteiten een betere oplossing. Onze matrassen bieden ondersteuning en comfort om drukpunten te verlichten en pijn te verminderen, wat een betere slaap bevordert en rugpijn voorkomt.

Matrassen voor Pijnverlichting: Onze matrassen en boxspring bedden zijn ontworpen om pijn te verlichten en een betere slaapkwaliteit te bevorderen. Onze gespecialiseerde matrassen met medische kwaliteiten zijn bedoeld voor klanten met rugpijn, nekpijn, schouderpijn, fibromyalgie, slapeloosheid, artritis en verschillende andere medische problemen.

Is boxspring beter dan een klassiek bed? – Onze op maat gemaakte bedbodems en boxsprings zijn ontworpen en ontwikkeld in samenspraak met fysiotherapeuten en osteopaten en bieden maximale ondersteuning om de slaapkwaliteit te verbeteren en medische problemen te verlichten. Onze slaapexperts kunnen je helpen de beste optie te kiezen voor jouw unieke eisen en voorkeuren.


Medische matrassen voor reumatische rugpijn: 6 misvattingen die u moet weten

Bij Sleeptherapy begrijpen we het belang van een goede slaap en de nadelige effecten die slaaptekort en een slechte slaapkwaliteit op mensen kunnen hebben.

Daarom bieden we een assortiment matrassen en boxspring bedden van hoge kwaliteit, speciaal ontworpen voor mensen met verschillende medische problemen, waaronder reumatische rugpijn.

Er zijn echter verschillende misvattingen over medische matrassen die volgens ons moeten worden aangepakt.

In dit artikel bespreken we zes veelvoorkomende misvattingen en de waarheid erachter.

Een harde matras is beter tegen reumatische rugpijn

Veel mensen denken dat een harde matras beter is voor mensen met reumatische rugpijn, maar dit is niet helemaal waar.

Hoewel een harde matras betere ondersteuning kan bieden, kan het ook ongemak en stijfheid veroorzaken in andere delen van het lichaam, zoals de heupen en schouders.

Bij Sleeptherapy raden we een stevige matras aan die optimale ondersteuning en comfort biedt.

Alle medische matrassen zijn lelijk en oncomfortabel

Sommige mensen vinden medische matrassen oncomfortabel en onaantrekkelijk.

Medische matrassen hebben echter een lange weg afgelegd op het gebied van esthetiek en onze matrassen zijn zowel stijlvol als comfortabel.

Onze matrassen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en designs om aan verschillende voorkeuren te voldoen.

Medische matrassen zijn duur

Medische matrassen worden vaak als duur beschouwd.

Bij Sleeptherapy bieden we echter verschillende matrassen en boxspring bedden aan tegen betaalbare prijzen.

Onze prijzen zijn concurrerend en we bieden de beste waar voor je geld.

Bovendien is investeren in een kwaliteitsmatras een investering in uw gezondheid en welzijn.

Eén maat voor alles

Veel mensen denken dat een one-size-fits-all benadering werkt voor medische matrassen, maar dit is niet het geval.

Bij Sleeptherapy begrijpen we dat iedereen unieke slaapbehoeften en -eisen heeft.

Daarom bieden we verschillende matrassen aan, waaronder de Cocoon matras, Comfort matras, Relax matras, Fresh matras en Hotel matras.

We bieden ook persoonlijk advies om u te helpen de perfecte matras voor uw behoeften te kiezen.

Alle matrassen zijn hetzelfde

Niet alle matrassen zijn hetzelfde en verschillende mensen hebben verschillende soorten matrassen nodig.

Bij Sleeptherapy begrijpen we dit en bieden we een assortiment matrassen die voldoen aan verschillende slaapbehoeften.

Onze matrassen bieden optimale ondersteuning, drukverlaging en bewegingsisolatie, waardoor ze ideaal zijn voor mensen met reumatische rugpijn.

Medische matrassen zijn alleen voor mensen met medische problemen

Veel mensen denken dat medische matrassen alleen voor mensen met medische problemen zijn, maar dat is niet waar.

Onze matrassen en boxspring bedden zijn geschikt voor iedereen en bieden beter comfort, ondersteuning en slaapkwaliteit dan gewone matrassen.

Investeren in een kwaliteitsmatras kan zelfs toekomstige medische problemen voorkomen.

Kortom, medische matrassen zijn geen pasklare oplossing.

Er zijn verschillende misvattingen over medische matrassen die moeten worden aangepakt, zoals de overtuiging dat een harde matras beter is voor mensen met reumatische rugpijn.

Bij Sleeptherapy bieden we een reeks hoogwaardige matrassen en boxspring bedden die voldoen aan verschillende slaapbehoeften, scherp geprijsd zijn en verkrijgbaar in verschillende materialen en designs.

Bovendien bieden we persoonlijk advies en deskundig advies.

Investeren in een kwaliteitsmatras is een investering in uw gezondheid en welzijn.

 • Onze medische matrassen bieden optimale ondersteuning en comfort voor mensen met reumatische rugpijn.
 • We hebben betaalbare prijzen en bieden de beste waar voor uw geld.
 • Onze matrassen en boxspring bedden zijn geschikt voor iedereen, ook voor mensen zonder medische problemen.
 • We bieden persoonlijk advies en deskundig advies.
 • Investeren in een kwaliteitsmatras is een investering in uw gezondheid en welzijn.
 • We bieden verschillende matrassen aan, waaronder de Cocoon, Comfort, Relax, Fresh en Hotel matrassen.

Medische matrassen voor reumatische rugpijn: 5 Stappen om de perfecte medische matras te kiezen voor uw reumatische rugpijn

Bij Sleeptherapy begrijpen we hoe moeilijk het is om de perfecte matras te vinden die verlichting kan bieden bij uw reumatische rugpijn.

Met zoveel keuze op de markt kan het overweldigend zijn om te beslissen in welke matras u moet investeren.

Daarom hebben we een lijst samengesteld met vijf essentiële stappen om u te helpen bij het kiezen van de perfecte medische matras voor uw specifieke behoeften en voorkeuren.

Stap 1: Zorg voor een nauwkeurige diagnose

Voordat u een medisch matras aanschaft, is het van cruciaal belang dat u een nauwkeurige diagnose krijgt van een zorgprofessional.

Deze diagnose stelt de exacte aandoening vast die uw reumatische rugpijn veroorzaakt en bepaalt zo uw keuze voor een geschikt medisch matras.

We werken samen met fysiotherapeuten en osteopaten om ervoor te zorgen dat onze matrassen voldoen aan de medische normen.

Stap 2: Kies de juiste hardheid

Een veel voorkomende misvatting is dat een stevige matras altijd de beste keuze is voor mensen met rugpijn.

In werkelijkheid is het essentieel om een matras te vinden met de juiste hardheid voor een goede uitlijning en ondersteuning van de wervelkolom.

Voor reumatische rugpijn wordt meestal een medium stevig matras aanbevolen.

Stap 3: Overweeg de materialen van de matras

Medische matrassen kunnen van verschillende materialen gemaakt zijn, zoals traagschuim, latex of binnenvering.

Traagschuim is ideaal omdat het een goede drukpuntverlichting en ondersteuning voor uw gewrichten en ruggengraat biedt en tegelijkertijd onnodige druk vermijdt.

Het is ook belangrijk om na te gaan of het materiaal van het matras hypoallergeen is voor mensen die allergisch zijn voor bepaalde materialen of huisstofmijt.

Stap 4: Probeer de matras uit

Bij Sleeptherapy begrijpen we dat de aankoop van een matras een investering is.

Daarom bieden we de mogelijkheid om onze matrassen uit te proberen voordat je tot aankoop overgaat.

Een matras uitproberen voor de aankoop kan u helpen de juiste keuze te maken en u zekerder voelen van uw aankoop.

Stap 5: Vind een gecertificeerde en ervaren leverancier

Bij het investeren in een medisch matras is het essentieel om te kopen van een gecertificeerde en ervaren leverancier zoals Sleeptherapy.

Onze focus ligt op goede slaaphygiëne en het leveren van medische matrassen van hoge kwaliteit die zijn ontworpen voor uw specifieke behoeften.

We hebben een assortiment matrassen die passen bij verschillende persoonlijke voorkeuren, van Cocoon matrassen tot Comfort, Relax, Fresh en Hotel matrassen.

Neem de controle over uw Reumatische rugpijn en kies vandaag nog het perfecte medische matras.

Praat met onze slaapexperts en fysiotherapeuten en ontvang vandaag nog uw persoonlijke advies en demonstratie!

 • Persoonlijk slaapadvies en demonstraties beschikbaar
 • Aanbod van medische matrassen en bedbodems
 • Hoogwaardige slaapaccessoires beschikbaar
 • Hoogwaardige matrassen met hypoallergene materialen
 • Ontworpen in samenspraak met fysiotherapeuten en osteopaten
Medische matrassen voor reumatische rugpijn

7 veelgestelde vragen over medische matrassen voor reumatische rugpijn

Als u te maken heeft met reumatische rugpijn, bent u waarschijnlijk op zoek naar een comfortabel en ondersteunend matras dat uw klachten kan verlichten.

Bij Sleeptherapy bieden we medische matrassen die zijn ontworpen om pijn, ongemak en drukpunten te verlichten en tegelijkertijd een goede uitlijning van de wervelkolom mogelijk te maken.

Hier zijn zeven veelgestelde vragen om meer te weten te komen over onze medische matrassen voor reumatische rugpijn.

Wat is een medisch matras en hoe kan het helpen bij reumatische rugpijn?

Een medisch matras is een gespecialiseerd matras dat is ontworpen om mensen met medische aandoeningen, zoals rugpijn, nekpijn en reumatische rugpijn, te ondersteunen en te troosten.

Een medisch matras voor reumatische rugpijn is gemaakt van schuimlagen met een hoge dichtheid en kan verkoelende en vochtafvoerende eigenschappen hebben, waardoor drukpunten worden verlicht en rugpijn wordt verminderd.

Wat maakt de medische matrassen van Sleeptherapy anders dan gewone matrassen?

Bij Sleeptherapy zijn onze medische matrassen gemaakt van schuimlagen met een hoge dichtheid die drukpunten verminderen en de contouren van het lichaam volgen voor optimale ondersteuning, comfort en een juiste uitlijning van de wervelkolom.

Onze medische matrassen zijn ook gecertificeerd door medische professionals, zodat ze voldoen aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en effectiviteit.

Kunnen de medische matrassen van Sleeptherapy mijn reumatische rugpijn verlichten?

Hoewel we geen garanties kunnen geven, zijn onze medische matrassen ontworpen om pijn, ongemak en drukpunten te verlichten en de uitlijning van de wervelkolom te verbeteren, wat kan helpen rugpijn te verminderen en de algehele slaapkwaliteit te verbeteren.

Welke medische matrassen biedt Sleeptherapy aan?

Wij bieden een scala aan medische matrassen die zijn ontworpen om aan verschillende behoeften en voorkeuren te voldoen.

Ons assortiment omvat Cocoon, Comfort, Relax, Fresh en Hotel matrassen, die allemaal medisch gecertificeerd zijn en ontworpen om drukpunten te verminderen, rug- en nekpijn te voorkomen en de algehele slaapkwaliteit te verbeteren.

Bieden jullie aanpassingsmogelijkheden voor jullie medische matrassen?

Ja, we bieden maatwerkopties voor onze medische matrassen, waaronder verschillende hoofdeinden, poten, stoffen en ledersoorten.

Hierdoor kunt u een uitstraling kiezen die past bij uw interieur en persoonlijke voorkeuren.

Bieden jullie slaapaccessoires die de voordelen van jullie medische matrassen kunnen vergroten?

Ja, we bieden een scala aan slaapaccessoires, waaronder ergonomische kussens, matrasbeschermers, kussenbeschermers, beddengoed en matras toppers.

Deze accessoires zijn ontworpen als aanvulling op onze medische matrassen en bieden extra ondersteuning, comfort en bescherming.

Hoe kom ik meer te weten over Sleeptherapy’s medische matrassen voor reumatische rugpijn?

U kunt direct contact met ons opnemen voor een persoonlijk slaapadvies, waarbij onze experts al uw vragen kunnen beantwoorden en u kunnen voorzien van prijzen en opties.

U kunt ook onze unieke Sleepmobiel bezoeken, die slaapcomfort bij u thuis brengt voor demonstraties en consulten.

Wij zetten ons in om hygiënisch en medisch gecertificeerd slaapcomfort te bieden dat uw gezondheid en welzijn kan verbeteren.


Wat maakt de medische matrassen van Sleeptherapy geschikt voor reumatische rugpijn?

Onze medische matrassen voor reumatische rugpijn zijn deskundig vervaardigd met hoogwaardige materialen en ontworpen om pijn te verlichten en een betere slaapkwaliteit te bevorderen. We werken nauw samen met fysiotherapeuten en osteopaten om ervoor te zorgen dat onze matrassen optimale ondersteuning en comfort bieden voor mensen met medische problemen, waaronder reumatische rugpijn. Onze matrassen passen zich aan de vorm van uw lichaam aan en zorgen voor drukverlaging en een betere uitlijning van de wervelkolom voor een pijnvrije slaap.

Hoe kies ik de beste medische matras voor mijn reumatische rugpijn?

Het kiezen van de juiste medische matras voor reumatische rugpijn hangt af van verschillende factoren, waaronder uw favoriete slaaphouding, lichaamstype en medische toestand. Onze Sleeptherapy Sleepmobile biedt persoonlijke slaapadviezen en demonstraties, zodat u deskundig advies krijgt bij het kiezen van de perfecte matras. We bieden ook een scala aan medische matrassen, waaronder de Cocoon, Comfort, Relax, Fresh en Hotel matrassen, elk met unieke functies ontworpen om verschillende medische problemen aan te pakken.

Kan Sleeptherapy extra slaapaccessoires leveren als aanvulling op mijn medische matras voor reumatische rugpijn?

Ja, we bieden een breed scala aan slaapaccessoires, waaronder kussens, matrasbeschermers, kussenbeschermers, beddengoed en matras toppers. Onze accessoires zijn ontworpen om een goede slaaphygiëne te bevorderen en zijn een aanvulling op onze medische matrassen en bieden optimaal comfort en ondersteuning tijdens de slaap. We bieden ook bedbodems en boxsprings die extra ondersteuning en comfort bieden voor een goede nachtrust. Neem contact met ons op voor prijzen en opties voor onze slaapaccessoires.


Relief voor reumatische rugpijn: de kracht van medische matrassen

Bij Sleeptherapy zijn we er trots op dat we hoogwaardige matrassen en boxspring bedden kunnen aanbieden die ontworpen zijn om pijn te verlichten en de slaapkwaliteit te verbeteren voor klanten die kampen met rugpijn, nekpijn, schouderpijn en andere medische aandoeningen.

Onze medisch gecertificeerde matrassen en bedden zijn gemaakt met schuimlagen met een hoge dichtheid en een stevige basis, waardoor een goede uitlijning van de ruggengraat wordt gegarandeerd en drukpunten worden verminderd.

Maar daar houden we niet op: onze producten hebben ook verkoelende en vochtafvoerende eigenschappen, wat zorgt voor een comfortabele en hygiënische slaapervaring.

Bij Sleeptherapy begrijpen we het belang van persoonlijke oplossingen als het gaat om slaapcomfort.

Daarom bieden we gratis consulten en deskundig advies van slaapexperts en fysiotherapeuten.

Onze matrassen zijn ontwikkeld in overleg met fysiotherapeuten en osteopaten, en we hebben zelfs een mobiele showroom om onze expertise tot bij u thuis te brengen.

Van lattenbodems tot matras toppers, wij bieden een breed scala aan aanpasbare ergonomische slaapoplossingen die zijn ontworpen om aan uw unieke behoeften te voldoen.

 • Ervaar de kracht van medische matrassen met Sleeptherapy – krijg verlichting van rugpijn, nekpijn, stress, vermoeidheid en meer.
 • Profiteer van onze gratis consulten en deskundig advies van slaapexperts en fysiotherapeuten.
 • Maak vandaag nog een afspraak met Sleeptherapy en ontdek de levensveranderende voordelen van ergonomische slaapoplossingen op maat.
 • Wilt u meer weten?

  Bezoek onze website en laat uw contactgegevens achter voor een gratis consult vandaag.

  Bij Sleeptherapy geloven we dat een goede nachtrust de basis is voor een gezond en gelukkig leven.

  Laat ons u helpen daar te komen.

  Medische matrassen voor reumatische rugpijn