Medische matrassen – Sleeptherapy voor rugpijn of schouderpijn


Medische matrassen van Sleeptherapy

Goed slapen is belangrijk voor je gezondheid, maar de juiste matras vinden kan een uitdaging zijn. Als je een medische matras zoekt, is Sleeptherapy de slaapexpert in België.

 • Zeg vaarwel tegen chronische pijn met een medische matras
 • Verlichting bij aandoeningen als fibromyalgie en artritis
 • Slaap heerlijk op een matras die speciaal voor jouw behoeften is ontworpen
 • Word verfrist en verjongd wakker na een verkwikkende nachtrust

We bieden een ruime keuze aan matrassen, van traagschuim tot orthopedische matrassen, om aan je individuele behoeften te voldoen. Ons deskundig team helpt je de perfecte medische matras te vinden om je rugpijn en nekpijn of andere slaapproblemen te verlichten.


Zoek je de beste medische matrassen? Sleeptherapy ontwikkelt en produceert, samen met kinesisten en osteopaten, de beste matrassen voor rugpijn, schouderpijn en andere problemen.

Interesse? Doe hier snel je aanvraag voor een vrijblijvende prijs offerte met advies en ontdek zo de beste matras:

Medische matrassen advies Sleeptherapy

Stap 1 van 2

Medische matrassen

Medische matrassen
Medische matrassen – Sleeptherapy

De voordelen van medische matrassen

Een goede nachtrust is belangrijk voor ons lichamelijk en geestelijk welzijn. Maar voor velen van ons is een comfortabele nachtrust moeilijk te verkrijgen. Als je een van de miljoenen mensen bent die last hebben van rugpijn, bieden gewone matrassen misschien niet de steun die je nodig hebt om goed te slapen. Dit is waar medische matrassen een rol spelen.

De voordelen van medische matrassen:

 • Geen pijn meer
 • Slapen op een orthopedische matras kan rugpijn, nekpijn en gewrichtspijn helpen verminderen
 • Medische matrassen zijn ontworpen om je lichaam te ondersteunen en je te helpen de best mogelijke slaap te krijgen
 • Ze kunnen ook je algemene gezondheid verbeteren door de kans dat je gezondheidsproblemen krijgt te verkleinen.

Wat zijn medische matrassen?

Medische matrassen zijn gemaakt van ondersteunend schuim dat zich naar de vorm van je lichaam vormt en je ruggengraat ondersteunt terwijl je slaapt. In tegenstelling tot gewone matrassen, die pijn en ongemak kunnen veroorzaken omdat ze je rug niet voldoende ondersteunen, helpen medische matrassen de pijn te verlichten door je ruggengraat in zijn natuurlijke positie te ondersteunen. Hierdoor kunnen je spieren en gewrichten zich ontspannen, wat weer kan leiden tot beter slapen en minder pijn.

Er zijn veel voordelen aan het gebruik van een medische matras, waaronder

 1. Verlichting van rugpijn: door je wervelkolom in zijn natuurlijke positie te ondersteunen, kunnen medische matrassen rugpijn helpen verlichten.
 2. Beter slapen: Door de druk op je spieren en gewrichten te verminderen, kunnen medische matrassen je helpen comfortabeler en dieper te slapen.
 3. Minder stress: De verbeterde kwaliteit van de slaap die een medische matras biedt, kan helpen het stressniveau te verlagen en ontspanning te bevorderen.
 4. Betere algemene gezondheid: rustgevende slaap is essentieel voor ons lichamelijk en geestelijk welzijn. Door ons te helpen de rustgevende slaap te krijgen die we nodig hebben, kunnen medische matrassen bijdragen tot een betere algemene gezondheid.

Als je moeite hebt met slapen door lage rugpijn, kan een medische matras de oplossing zijn. Deze gespecialiseerde matrassen zijn ontworpen om je ruggengraat te ondersteunen, zodat je comfortabeler en dieper kunt slapen.

Behalve dat het de kwaliteit van je slaap verbetert, kan een medische matras je ook helpen om stress te verlichten en te ontspannen.

Dus als je een manier zoekt om beter te slapen, kan een medische matras net zijn wat je nodig hebt.

Medische matras voor rugpijn van Sleeptherapy
Medische matrassen

Medische matrassen : Sleeptherapy

Goed slapen is belangrijk voor onze algemene gezondheid en welzijn. Maar voor velen van ons is een goede nachtrust krijgen gemakkelijker gezegd dan gedaan. Als je moeite hebt om goed te slapen, is het misschien tijd om in een nieuwe matras te investeren. En als het gaat om het vinden van de perfecte medische matras, is er geen betere plaats om je tot te wenden dan Sleeptherapy. Bovendien kan het overwegen van een ontspannende toevoeging zoals een infraroodcabine in je slaapomgeving ook bijdragen aan een betere nachtrust.

Redenen om een medische matras te kopen:

 • Geen pijn meer
 • Beter slapen
 • Elimineert drukpunten
 • Verlicht rugpijn en nekpijn
 • Vermindert spierkrampen

Bij Sleeptherapy zijn we gespecialiseerd in het helpen van mensen bij het vinden van de perfecte matras voor hun behoeften. We hebben een ruime keuze aan matrassen, van traagschuim tot latex tot hybride matrassen.

We bieden ook een ruime keuze aan slaapaccessoires, zoals kussens en lakens.

En onze experts staan altijd klaar om je te helpen de perfecte matras voor jouw behoeften te vinden.

Dus als je op zoek bent naar de perfecte medische matras, contacteer dan zeker het team van Sleeptherapy. We helpen je de perfecte nachtrust te vinden.