Meteen naar de inhoud

Matrassen voor schouderpijn

Matrassen voor schouderpijn: Krijg het comfort en de verlichting die u verdient

Zoek niet verder voor verlichting van uw schouderpijn.

Sleeptherapy heeft een assortiment medisch gecertificeerde matrassen met eigenschappen die zijn ontworpen om de beste ondersteuning, comfort en verlichting te bieden voor uw schouderpijn.

Kies uit onze Cocoon, Comfort, Relax, Fresh en Hotel matrassen, speciaal gemaakt om aan uw medische behoeften te voldoen.

Vul ons formulier in voor deskundig advies over prijzen en meer informatie over onze matrassen.

Onze fysiotherapeuten helpen u graag bij het kiezen van het juiste matras dat u moeiteloos zal helpen uw schouderpijn te verlichten en u een comfortabele en verjongende nachtrust zal bezorgen.

Profiteer van onze Sleeptherapy Sleepmobile en boek een gratis consult voor persoonlijk advies over uw specifieke behoeften.

Matras | Prijzen Aanvraag in 7 Sec:

Stap 1 van 2


Matrassen voor schouderpijn

Heeft u last van schouderpijn?

De medische matrassen en boxspring bedden van Sleeptherapy bieden optimale ondersteuning en verlichten de pijn voor een betere nachtrust.

De Cocoon, Comfort, Relax, Fresh en Hotel matrassen voldoen aan individuele behoeften met wasbare hoezen en antibacteriële behandelingen.

Met persoonlijk advies en consulten biedt hun Sleepmobile een luxueuze slaapervaring.

Verhoog je slaapkwaliteit en investeer in een goed boxspringbed voor maximaal comfort.

Neem contact op met Sleeptherapy voor opties en prijzen.


Matrassen voor schouderpijn: 7 voordelen van investeren in een matras van hoge kwaliteit

Bij Sleeptherapy begrijpen we dat schouderpijn ondraaglijk kan zijn.

Schouderpijn kan de slaap verstoren, waardoor het moeilijk voor u wordt om de rust te krijgen die u nodig heeft.

Wij hebben de oplossing!

Onze matrassen en boxsprings van hoge kwaliteit zijn ontworpen om pijn te verlichten en een betere slaapkwaliteit te bevorderen.

In dit artikel leggen we uit waarom investeren in een hoogwaardig Sleeptherapy matras de juiste keuze voor u is, vooral als u last heeft van schouderpijn.

Superieur comfort

Onze matrassen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die comfort en ondersteuning op maat bieden.

We bieden verschillende matrassen aan, waaronder de Cocoon matras, Comfort matras, Relax matras, Fresh matras en Hotel matras.

Elk matras is ontworpen om superieur comfort en ondersteuning te bieden, wat schouderpijn kan helpen verlichten en je de hele nacht comfortabel kan houden.

Wetenschappelijk ontworpen

Onze matrassen zijn ontwikkeld in overleg met fysiotherapeuten en osteopaten, zodat elk product is ontworpen om optimale ondersteuning te bieden.

We maken gebruik van de nieuwste slaaptechnologie en wetenschappelijk onderzoek om onze matrassen te ontwikkelen, zodat ze de best mogelijke slaapervaring bieden.

Orgonomische oplossingen op maat

Bij Sleeptherapy begrijpen we dat iedereen andere slaapvoorkeuren en behoeften heeft.

Daarom bieden we ergonomische slaapoplossingen op maat, afgestemd op individuele behoeften.

Onze experts helpen u de perfecte matras en bedbodem te vinden die passen bij uw unieke behoeften en voorkeuren.

Medische kwaliteiten

Onze matrassen en boxspring bedden zijn speciaal ontworpen voor medische aandoeningen zoals rugpijn, nekpijn, schouderpijn, fibromyalgie, slapeloosheid, artritis, verzuring, reuma, heuppijn, lage rugpijn, hernia, spit en artrose.

Ze bieden superieure medische kwaliteiten die kunnen helpen de pijn te verlichten en een betere slaapkwaliteit te bevorderen.

Stressverlichting

Slaap is essentieel voor het verlichten van stress en kan angstniveaus helpen verminderen.

Onze matrassen zijn ontworpen om een comfortabele en stressvrije slaapervaring te bieden die een betere geestelijke gezondheid en algemeen welzijn kan bevorderen.

Het resultaat?

Beter slapen, minder stress en een betere levenskwaliteit.

Gemakkelijk onderhoud

Bij Sleeptherapy begrijpen we het belang van een goede slaaphygiëne.

Onze matrassen zijn gemakkelijk te onderhouden en voorzien van afneembare, wasbare hoezen.

Dit maakt het gemakkelijk om uw matras schoon en gezond te houden, wat een schonere en gezondere slaapervaring bevordert.

Ongeëvenaarde luxe

Onze boxsprings bieden luxe en comfort vergelijkbaar met een 5-sterrenhotel.

Ze zijn ontworpen om ongeëvenaarde luxe te bieden die een rustgevende en ontspannen slaap kan bevorderen.

Wie zegt dat je geen luxe slaapervaring kunt krijgen in het comfort van je eigen huis?

Overzicht van de voordelen:

 • Superieur comfort en ondersteuning op maat van uw behoeften.
 • Wetenschappelijk ontworpen voor optimale ondersteuning en comfort.
 • Aangepaste ergonomische slaapoplossingen voor unieke behoeften en voorkeuren.
 • Gespecialiseerd voor medische aandoeningen zoals rugpijn, nekpijn en schouderpijn.
 • Bevordert stressvermindering en een betere mentale gezondheid.
 • Eenvoudig onderhoud en goede slaaphygiëne.
 • Ongeëvenaarde luxe en comfort, vergelijkbaar met een 5-sterrenhotel.

Laat schouderpijn uw slaap niet langer verstoren.

Investeer vandaag nog in een hoogwaardig Sleeptherapy matras en geniet van de voordelen van superieur comfort, luxe slaap en een betere algehele gezondheid.

Neem nu contact met ons op om uw consult in te plannen en ervaar het Sleeptherapy verschil.

Matrassen voor schouderpijn

Matrassen voor rugpijn na een blessure: Herstellen van een blessure kan moeilijk zijn, vooral als het uw vermogen om te slapen beïnvloedt. De medische matrassen van Sleeptherapy bieden uitzonderlijke ondersteuning om genezing en comfort te bevorderen. Het assortiment matrassen omvat de Cocoon matras, Comfort matras, Relax matras, Fresh matras en Hotel matras, allemaal met unieke eigenschappen om pijn te verlichten en een goede nachtrust te bevorderen.

Waar moet je op letten bij het kopen van een matras? Het kiezen van de juiste matras kan een aanzienlijke invloed hebben op uw slaapkwaliteit en algehele gezondheid. De medische matrassen en boxspring bedden van Sleeptherapy zijn ontworpen met medische kwaliteiten om maximaal comfort en ondersteuning te bieden. Houd bij het kiezen van een matras rekening met factoren zoals stevigheid, materiaal en maat om de best mogelijke slaapervaring te garanderen.

Waarom is een boxspring beter? Een boxspring van goede kwaliteit is belangrijk voor de levensduur van uw matras en de kwaliteit van uw slaap. Een boxspring biedt essentiële ondersteuning aan uw matras, wat doorzakken helpt voorkomen en de levensduur verlengt. Sleeptherapy biedt op maat gemaakte boxsprings en bedbodems die ontworpen zijn om naadloos samen te werken met hun medische matrassen voor optimaal comfort en ondersteuning.

Prijzen van medische matrassen: Het vinden van het juiste matras is essentieel voor een betere slaapkwaliteit en verlichting van pijn, maar het hoeft niet duur te zijn. Sleeptherapy biedt een reeks medische matrassen tegen verschillende prijzen, zodat klanten een geschikte optie voor hun budget en behoeften kunnen vinden. Ze bieden ook gratis consulten aan met slaapexperts en fysiotherapeuten om klanten te helpen een weloverwogen beslissing te nemen.

Wat is de ideale dikte van een matras? De ideale dikte van een matras hangt af van verschillende factoren, waaronder persoonlijke voorkeur en lichamelijke gezondheid. De medische matrassen van Sleeptherapy variëren in dikte van 15-25 cm en bieden voldoende ondersteuning bij rugpijn, nekpijn, schouderpijn en andere medische problemen. Hun deskundige team kan ook advies geven over de juiste dikte voor de unieke behoeften van elke klant.

Matrassen voor rugpijn na een operatie: Herstellen van een operatie kan een uitdaging zijn, maar de medische matrassen van Sleeptherapy kunnen het ongemak tot een minimum beperken en een betere slaap bevorderen. Hun speciaal ontworpen Cocoon matras, Comfort matras, Relax matras, Fresh matras en Hotel matras bieden unieke eigenschappen om pijn te verlichten en de slaapkwaliteit te verbeteren.

Schouderpijn en slaapcomfort: Schouderpijn kan de kwaliteit van iemands slaap aanzienlijk beïnvloeden. De medische matrassen van Sleeptherapy bieden gerichte ondersteuning bij schouderpijn, zodat klanten kunnen genieten van een betere slaapkwaliteit en meer comfort. Hun slaapexperts en fysiotherapeuten kunnen klanten ook helpen om de beste producten en houding te vinden om de pijn te verlichten en een rustgevende slaap te bevorderen.


Matrassen voor schouderpijn: 6 tips voor het kiezen van de juiste matras

Bent u een van de vele mensen die last heeft van schouderpijn?

Word je wakker met een stijf en pijnlijk gevoel, niet in staat om je dagelijkse activiteiten uit te voeren?

Zo ja, dan bent u niet de enige.

Schouderpijn is een veelvoorkomend probleem waar miljoenen mensen wereldwijd last van hebben.

Gelukkig is er een oplossing die uw pijn kan verlichten en uw slaapkwaliteit kan verbeteren: een matras van hoge kwaliteit speciaal ontworpen voor schouderpijn.

In dit artikel geven wij, Sleeptherapy, u zes tips voor het kiezen van de juiste matras voor uw schouderpijn.

Tip 1: Zoek een matras met schuimlagen van hoge dichtheid

Dat klopt.

Het kiezen van een matras met schuimlagen met een hoge dichtheid kan helpen om de ondersteuning en stevigheid te bieden die uw schouder nodig heeft om de pijn te verlichten.

Bij Sleeptherapy zijn onze matrassen gemaakt met schuimlagen met een hoge dichtheid, die de nodige ondersteuning en stevigheid bieden om uw schouder in een neutrale positie te houden, waardoor drukpunten en spanning worden verminderd.

Tip 2: Kies een matras met verkoelende en vochtafvoerende eigenschappen

En hier is waarom.

Schouderpijn leidt vaak tot ongemak dat slaapstoornissen veroorzaakt.

Het kiezen van een matras met verkoelende en vochtafvoerende eigenschappen kan helpen om het ongemak veroorzaakt door schouderpijn te verlichten en uw slaapkwaliteit te verbeteren.

Bij Sleeptherapy hebben onze matrassen een combinatie van materialen die een verkoelend effect hebben en tegelijkertijd vocht afvoeren.

Tip 3: Kies voor een stevige matras.

Het resultaat?

Een stevige bodem kan helpen om uw wervelkolom in de juiste positie te houden en drukpunten op uw schouders te verminderen.

Bij Sleeptherapy bieden we boxspring bedden met een stevige bodem die uw schouder- en ruguitlijning optimaal ondersteunen.

Tip 4: Neem een matras met medische eigenschappen.

Dat klopt.

Een matras met medische eigenschappen kan uw schouderpijn verlichten en de algehele slaapkwaliteit verbeteren.

Bij Sleeptherapy zijn we gespecialiseerd in medische matrassen met verschillende eigenschappen die ontworpen zijn voor verschillende aandoeningen, waaronder schouderpijn.

Tip 5: Overweeg om uw matras aan te passen

En hier is waarom.

Ieder mens heeft een uniek lichaam en dus ook unieke slaapbehoeften.

Bij Sleeptherapy bieden we aanpassingsmogelijkheden voor onze matrassen, waaronder maat, stevigheid en materialen.

Tip 6: Plan een consult met een slaapexpert

Het resultaat?

We raden u aan een afspraak te maken met een van onze slaapexperts en fysiotherapeuten om u te helpen de beste matras voor uw schouderpijn te kiezen.

Onze slaapexperts geven u gratis deskundig advies en de beste prijsopties.

Schouderpijn kan uw levenskwaliteit aanzienlijk beïnvloeden, vooral uw nachtrust.

Door de juiste matras te kiezen die speciaal ontworpen is voor schouderpijn bij Sleeptherapy, kunt u genieten van een comfortabele en rustige nachtrust en tegelijkertijd uw pijn verminderen.

Met ons ruime assortiment medische matrassen en aanpasbare opties kunnen onze slaapexperts u van het nodige advies voorzien en u helpen de beste matras voor u te kiezen.

 • Neem een matras met schuimlagen met hoge dichtheid die de nodige ondersteuning en stevigheid bieden om uw schouder in een neutrale positie te houden.
 • Zoek een matras met verkoelende en vochtafvoerende eigenschappen.
 • Kies een stevige matras die drukpunten op uw schouder vermindert.
 • Neem een matras met medische eigenschappen die ontworpen zijn voor uw schouderpijn.
 • Overweeg om uw matras aan te passen aan uw unieke behoeften.
 • Plan een afspraak met een Sleeptherapy slaapexpert voor gratis deskundig advies en de beste prijsopties.

Matrassen voor schouderpijn: 6 veelgemaakte fouten die je moet vermijden bij het kopen van een nieuwe matras

Bij Sleeptherapy weten we hoe belangrijk een goede nachtrust is.

Daarom zijn we gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige matrassen en boxspring bedden met medische kwaliteiten voor mensen met rugpijn, nekpijn, schouderpijn en andere medische problemen.

Onze matrassen en boxspring bedden zijn ontworpen om pijn te verlichten en een betere slaapkwaliteit te bevorderen.

In dit artikel bespreken we 6 veelgemaakte fouten die je moet vermijden bij het kopen van een nieuwe matras tegen schouderpijn.

Een te zacht matras kiezen

Veel mensen denken dat een zachte matras de beste optie is tegen schouderpijn, maar dit is een veelgemaakte misvatting.

Een te zacht matras kan ervoor zorgen dat uw lichaam wegzakt, waardoor uw wervelkolom en schouders geen steun krijgen, wat tot meer pijn kan leiden.

Opting voor een stevige matras

Aan de andere kant kan een stevige matras voor sommige mensen ook ongemak en pijn veroorzaken.

Een zeer stevige matras kan drukpunten op uw schouders creëren, wat kan leiden tot pijn en stijfheid.

De juiste balans vinden tussen zachtheid en stevigheid is belangrijk.

Niet rekening houden met uw slaaphouding en gewicht

De manier waarop u slaapt en uw gewicht kunnen invloed hebben op het type matras dat u moet kiezen.

Een zijslaper met een groter postuur heeft een zachter matras nodig om zijn schouders op te vangen, terwijl een kleiner persoon die op zijn buik of rug slaapt baat kan hebben bij een steviger matras om ondersteuning te bieden.

Overzicht matrasondersteuning

Voor mensen met schouderpijn is een goede ondersteuning cruciaal.

Matrassen met onvoldoende ondersteuning kunnen een onnatuurlijke kromming van de wervelkolom veroorzaken, wat leidt tot ongemak en pijn.

Bij Sleeptherapy bieden we verschillende matrassen aan die optimale ondersteuning bieden voor verschillende lichaamstypes en slaaphoudingen, zoals de Comfort matras en de Fresh matras.

De levensduur van de matras in acht nemen

Investeren in een matras van hoge kwaliteit dat duurzaam is, is belangrijk.

Na verloop van tijd verliezen matrassen hun vermogen om uw lichaam goed te ondersteunen, wat leidt tot meer pijn en ongemak.

Bij Sleeptherapy gebruiken we materialen van hoge kwaliteit, vaak van natuurlijke oorsprong, in onze producten om een lange levensduur te garanderen.

Geen rekening houden met andere slaapaccessoires

Een goede matras is slechts een deel van de oplossing voor een goede nachtrust.

Andere slaapaccessoires, zoals ergonomische kussens, matrasbeschermers en kussenbeschermers, kunnen extra ondersteuning en comfort bieden.

Bij Sleeptherapy bieden we een scala aan slaapaccessoires om uw slaapervaring te verbeteren.

Kortom, het kiezen van de juiste matras voor schouderpijn kan een uitdaging zijn, maar het vermijden van deze 6 veelgemaakte fouten kan u helpen de perfecte oplossing te vinden.

Bij Sleeptherapy zijn onze medisch gecertificeerde producten ontworpen met uw comfort en gezondheid in gedachten.

Van onze Cocoon matras tot onze Hotel matras, we hebben een scala aan opties om aan uw behoeften te voldoen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis adviesgesprek en een persoonlijk slaapadvies.

 • Kies voor een matras dat optimale ondersteuning biedt voor uw lichaamstype en slaaphouding
 • Houd rekening met uw gewicht en uw favoriete slaaphouding bij het kiezen van een matras
 • Vermijd matrassen die te zacht of te stevig zijn, omdat beide kunnen leiden tot ongemak en pijn.
 • Zoek een matras dat duurzaam is en gemaakt van hoogwaardige materialen
 • Verbeter uw slaapervaring met andere slaapaccessoires, zoals ergonomische kussens en matrasbeschermers
 • Neem contact op met Sleeptherapy voor een gratis consult en persoonlijk slaapadvies van onze experts.
Matrassen voor schouderpijn

Matrassen voor schouderpijn: veelgestelde vragen

Bij Sleeptherapy begrijpen we het belang van een goede nachtrust.

We zetten ons in om matrassen en boxspring bedden van hoge kwaliteit te leveren die niet alleen een betere slaapkwaliteit bevorderen, maar ook medische problemen zoals rugpijn, nekpijn en schouderpijn verlichten.

In dit artikel beantwoorden we enkele van de meest gestelde vragen over onze matrassen tegen schouderpijn.

Wat zijn de belangrijkste oorzaken van schouderpijn bij het slapen?

Schouderpijn bij het slapen kan door verschillende factoren worden veroorzaakt, waaronder een slechte houding, slapen op het verkeerde type matras of kussen en medische aandoeningen zoals slijmbeursontsteking of peesontsteking.

Het is belangrijk om de onderliggende oorzaak van uw schouderpijn te identificeren om een passende oplossing te vinden.

Hoe kunnen Sleeptherapy matrassen schouderpijn verlichten?

Bij Sleeptherapy hebben we onze matrassen zo ontworpen dat ze optimale ondersteuning en comfort bieden, wat schouderpijn kan helpen verlichten.

Onze matrassen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die het lichaamsgewicht gelijkmatig verdelen, drukpunten verminderen en een betere uitlijning van de wervelkolom bieden.

Bovendien hebben onze matrassen verschillende hardheidsniveaus, zodat klanten een matras kunnen vinden dat het beste past bij hun slaaphouding en slaapvoorkeuren.

Welk type Sleeptherapy matras is het beste voor schouderpijn?

We begrijpen dat elk individu unieke slaapbehoeften heeft.

Daarom bieden we verschillende matrassen aan, elk ontworpen om aan verschillende behoeften te voldoen.

Voor schouderpijn raden we onze Cocoon of Comfort matras aan, die beide drukverlagende eigenschappen hebben die zich aanpassen aan de vorm van de schouders, waardoor pijn en ongemak worden verminderd.

Kan Sleeptherapy helpen als ik een medische aandoening heb die schouderpijn veroorzaakt?

Zeker.

Bij Sleeptherapy geven we prioriteit aan het bieden van kwaliteitsondersteuning voor mensen met medische aandoeningen.

We verkopen medische matrassen en bedproducten met medische kwaliteiten om medische problemen zoals slijmbeursontsteking en peesontsteking te verlichten.

Tijdens de productontwikkeling overleggen we met fysiotherapeuten en osteopaten, dus al onze producten zijn medisch gecertificeerd.

Welke hardheid moet ik kiezen voor een Sleeptherapy matras om schouderpijn te verlichten?

De hardheid die u nodig heeft hangt af van uw slaaphouding en voorkeur.

Als u liever op uw zij slaapt, raden wij een iets zachter matras aan dat de vorm van de schouder volgt en de juiste uitlijning van de wervelkolom behoudt.

Voor rugslapers of buikslapers kunnen stevigere matrassen geschikt zijn.

We raden meestal medium tot zachte matrassen aan voor mensen met schouderpijn.

Welke bedbodem moet ik gebruiken bij mijn Sleeptherapy matras om schouderpijn te verlichten?

Onze matrassen werken het beste met onze lattenbodems, omdat deze zorgen voor optimale ondersteuning en luchtstroming.

Lattenbodems zorgen er ook voor dat onze matrassen nauw aansluiten bij de contouren van uw schouders, wat een betere uitlijning van de wervelkolom bevordert.

Bovendien hebben Sleeptherapy lattenbodems medische kwaliteiten die helpen bij het verlichten van aandoeningen zoals artritis, spit, fibromyalgie en andere pijngerelateerde kwalen.

Biedt Sleeptherapy advies op maat voor klanten met schouderpijn?

Ja, dat doen we.

Met onze Sleepmobiel kunnen we persoonlijke consulten doen, wanneer het u uitkomt – we kunnen met onze mobiele showroom naar u toe komen voor een gratis consult, gratis deskundig advies en de beste prijzen van onze slaapexperts en fysiotherapeuten.

We kunnen uw slaaphouding, pijnniveau en voorkeuren bespreken en een passende slaapoplossing op maat voor u ontwikkelen.


Kunnen Sleeptherapy boxspring bedden schouderpijn verlichten?

Ja, Sleeptherapy boxspring bedden zijn ontwikkeld met medisch advies en zijn ontworpen om optimale ondersteuning en comfort te bieden om schouderpijn te verlichten. De Sleeptherapy boxspring bedden bieden een betere ondersteuning dan traditionele bedbodems, waardoor drukpunten op de schouderzone worden verminderd. De op maat gemaakte configuratie van elke bedbodem zorgt ervoor dat het kan voldoen aan de unieke slaapbehoeften van elke klant, naast hoofdborden, poten, stoffen en lederen aanpassingsopties. Dit verbetert uiteindelijk de uitlijning van de ruggengraat en het algehele slaapcomfort.

Bieden Sleeptherapy matrassen aanpassingsmogelijkheden voor mensen met schouderpijn?

Ja, Sleeptherapy biedt een reeks aanpassingsopties voor hun matrassen om ervoor te zorgen dat aan de specifieke behoeften van mensen met schouderpijn wordt voldaan. Klanten kunnen kiezen uit verschillende hardheidsniveaus, materialen en comfortlagen, afhankelijk van hun individuele behoeften. De matrassen hebben ook opties voor kussens en speciale functies die speciaal ontworpen zijn voor schouderpijn, zoals extra drukverlichting en meer gerichte ondersteuning.

Wat maakt Sleeptherapy matrassen geschikt voor schouderpijn?

Sleeptherapy matrassen zijn ontworpen in overleg met fysiotherapeuten en osteopaten om ervoor te zorgen dat ze de ultieme ondersteuning en comfort bieden voor mensen die lijden aan schouderpijn. Ze hebben een unieke structuur die drukpunten vermindert, hoofdpijn, rugpijn en nekpijn voorkomt en de bloedcirculatie bevordert. De matrassen zijn medisch gecertificeerd en bieden een uitgebalanceerd, drukverlagend ondersteuningssysteem dat ervoor zorgt dat de schouders en nek goed worden ondersteund en gekalmeerd tijdens de slaap om de pijn te verlichten.


De beste matrassen voor schouderpijn: Sleeptherapy helpt je hierbij

Ben je het zat om wakker te worden met zeurende schouderpijn?

Kijk dan niet verder dan Sleeptherapy voor een complete oplossing voor uw pijn en ongemak.

Onze hoogwaardige matrassen en boxspring bedden zijn ontworpen met medische kwaliteiten die rugpijn, nekpijn, schouderpijn en meer medische problemen aanpakken.

Wij zijn de ultieme matrasoplossing die een betere nachtrust garandeert en u van uw pijn en stress verlost.

Bij Sleeptherapy hebben we een breed assortiment matrassen, waaronder Cocoon, Comfort, Relax, Fresh en Hotel matrassen, allemaal met verschillende zachtheid en comfortniveaus om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Onze matrassen zijn medisch gecertificeerd, met input van fysiotherapeuten en osteopaten, om de beste kwaliteit te garanderen.

Sleeptherapy biedt ook ergonomische slaapoplossingen op maat, waaronder bedbodems en boxsprings, ontworpen voor betere ondersteuning en comfort en om de levensduur van onze matras te verlengen.

Wij begrijpen het belang van een goede slaaphygiëne en bieden matrassen met afneembare en wasbare hoezen die behandeld zijn tegen huisstofmijt, anti-allergisch en anti-bacterieel, zodat u beschermd bent tegen allergenen en andere schadelijke stoffen.

Onze matrasbeschermers, kussenbeschermers en beddengoed van hoge kwaliteit zorgen voor netheid en hygiëne in je slaapomgeving.

Bovendien bieden we ook slaapaccessoires zoals ergonomische kussens en matras toppers.

We bieden persoonlijke slaapadviezen aan huis via onze Sleeptherapy Sleepmobile, waar klanten verschillende matrassen kunnen uitproberen en de afwerkingsmogelijkheden en accessoires kunnen ontdekken.

Ontvang gratis deskundig advies van onze slaapexperts en fysiotherapeuten, wanneer het u uitkomt.

We garanderen de beste prijzen voor al onze producten, zodat we betaalbare oplossingen kunnen bieden voor uw schouderpijn.

Bent u klaar om uw schouderpijn te verlichten en uw slaapkwaliteit te verbeteren?

Neem dan nu contact op met Sleeptherapy voor prijzen, opties en persoonlijke slaapconsulten.

Laat uw contactgegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sleeptherapy – waar comfort en kwaliteit elkaar ontmoeten.

Matrassen voor schouderpijn