Meteen naar de inhoud

Matrassen voor rugpijnpreventie

Matten voor rugpijnpreventie: Slaap optimaal met Sleeptherapy

Worstelt u met rugpijn en ongemak tijdens het slapen?

Kijk dan niet verder dan Sleeptherapy, uw oplossing voor het vinden van de perfecte matras voor rugpijnpreventie.

Onze matrassen zijn ontworpen met medische kwaliteiten die verlichting bieden bij rug-, nek- en schouderpijn en andere medische aandoeningen.

Kies uit onze Cocoon, Comfort, Relax, Fresh en Hotel matrassen, elk ontworpen om een betere slaap te bevorderen en pijn te verlichten.

Onze bedbodems en boxsprings bieden optimale ondersteuning en comfort om uw slaapervaring te verbeteren.

Vul ons formulier in voor meer informatie over prijzen, modellen en opties, met deskundig advies van onze fysiotherapeuten en slaapexperts.

Bij Sleeptherapy geloven we in goede slaaphygiëne en bieden we matrassen met afneembare en wasbare hoezen die behandeld zijn tegen huisstofmijt, anti-allergisch en anti-bacterieel zijn.

Onze boxsprings bieden luxe en comfort vergelijkbaar met een 5-sterrenhotel, terwijl ons assortiment slaapaccessoires ergonomische kussens, matrasbeschermers, kussenbeschermers, hoogwaardig beddengoed en matras toppers omvat.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk slaapadvies in het comfort van uw eigen huis met onze Sleeptherapy Sleepmobile.

Slaap optimaal met Sleeptherapy.

Matras | Prijzen Aanvraag in 7 Sec:

Stap 1 van 2


Matrassen voor rugpijnpreventie

Bent u op zoek naar verlichting van rugpijn?

Sleeptherapy, gevestigd in België, is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige matrassen en boxspring bedden met medische kwaliteiten om rugpijn te helpen voorkomen en een betere slaap te bevorderen.

Hun producten zijn ontwikkeld onder begeleiding van fysiotherapeuten en osteopaten en ze bieden gratis consultaties, deskundig advies en een reeks slaapaccessoires om je slaaphygiëne te verbeteren.

Bezoek hun mobiele showroom of plan een persoonlijk consult in het comfort van je eigen huis.


Matrassen voor rugpijnpreventie: 6 verbazingwekkende gezondheidsvoordelen waarvan je kunt genieten met Sleeptherapy

Bij Sleeptherapy weten we hoe belangrijk een goede nachtrust is.

Het zorgt er niet alleen voor dat u zich verfrist en verjongd voelt, maar het speelt ook een cruciale rol in uw algehele gezondheid en welzijn.

Als je kampt met rugpijn, nekpijn, schouderpijn of andere medische problemen, hebben wij de perfecte oplossing voor je: ons assortiment matrassen en boxspring bedden met medische kwaliteiten.

In dit artikel bespreken we 6 verbazingwekkende gezondheidsvoordelen waarvan u kunt profiteren met Sleeptherapy’s matrassen voor rugpijnpreventie.

Betere slaapkwaliteit

Onze matrassen en boxspring bedden zijn speciaal ontworpen om optimaal comfort en ondersteuning te bieden, zodat je elke nacht een goede nachtrust hebt.

De kwaliteit van uw slaap speelt een cruciale rol in uw algehele gezondheid en met onze matrassen kunt u elke ochtend fris en uitgerust wakker worden.

Pijnbestrijding

Als u last hebt van rugpijn, nekpijn, schouderpijn of andere medische problemen, kunnen onze matrassen verlichting bieden.

Onze medische matrassen zijn ontworpen om de druk op uw lichaam te verlichten, zodat u de ondersteuning krijgt die u nodig hebt om pijn en ongemak te verlichten.

Dat klopt – met een Sleeptherapy matras kunt u pijnvrij wakker worden en bent u klaar om de dag door te komen.

Persoonlijk advies

Bij Sleeptherapy begrijpen we dat elk individu unieke slaapbehoeften heeft.

Daarom bieden we persoonlijke slaapconsulten bij u thuis via onze Sleeptherapy Sleepmobile.

Onze slaapexperts en fysiotherapeuten komen naar je toe met onze mobiele showroom voor een gratis consult en deskundig advies.

We helpen je het perfecte matras en boxspringbed te kiezen dat past bij jouw individuele behoeften.

Optimale ondersteuning en comfort

Onze matrassen zijn ontworpen om optimale ondersteuning en comfort te bieden, zodat je elke nacht een goede nachtrust hebt.

Ons assortiment matrassen omvat de Cocoon matras, Comfort matras, Relax matras, Fresh matras en Hotel matras.

Elk van deze matrassen biedt de perfecte balans tussen ondersteuning en comfort.

Slaap Accessoires

Bij Sleeptherapy bieden we een reeks slaapaccessoires als aanvulling op onze matrassen.

Hieronder vallen ergonomische kussens, matrasbeschermers, kussenbeschermers, hoogwaardig beddengoed en matras toppers.

Deze slaapaccessoires verbeteren de kwaliteit van je slaap en zorgen ervoor dat je uitgerust wakker wordt.

Medisch gecertificeerd bedrijf

Sleeptherapy is een medisch gecertificeerd bedrijf dat zijn producten ontwikkelt in samenspraak met fysiotherapeuten en osteopaten.

Onze matrassen en boxspring bedden zijn ontworpen om je te ondersteunen en pijn te verlichten terwijl je slaapt.

Ze zijn ook behandeld tegen huisstofmijt, anti-allergisch en anti-bacterieel.

Je kunt erop vertrouwen dat we je de best mogelijke slaapervaring bieden.

 • Word elke ochtend verfrist wakker met onze matrassen en boxspring bedden.
 • Zeg vaarwel tegen rugpijn, nekpijn, schouderpijn en andere medische problemen met onze matrassen van medische kwaliteit.
 • Geniet van persoonlijke slaapconsulten aan huis met onze Sleeptherapy Sleepmobile.
 • Onze matrassen bieden optimale ondersteuning, comfort en pijnverlichting.
 • Haal het meeste uit uw slaapervaring met ons assortiment slaapaccessoires.
 • Vertrouw op Sleeptherapy, een medisch gecertificeerd bedrijf, om u de best mogelijke slaapervaring te bieden.
Matrassen voor rugpijnpreventie

Hoe lang moet je wennen aan een nieuwe matras? Wennen aan een nieuw matras kan enige tijd duren, meestal twee tot vier weken. Met de medische matrassen van Sleeptherapy, die ontworpen zijn om drukpunten te verminderen, de bloedcirculatie te bevorderen en rug- en nekpijn te voorkomen, zult u veel sneller gewend zijn aan een pijnvrije slaapervaring.

Rugpijn verminderen met en Sleeptherapy matras: Heb je genoeg van wakker worden met rugpijn? De medische matrassen van Sleeptherapy zijn ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten en osteopaten om de druk op uw wervelkolom effectief te verminderen, uw rug te kalmeren en de juiste ondersteuning te bieden tijdens het slapen. Word verfrist en pijnvrij wakker.

Matrassen voor stressverlichting tijdens de slaap: Bent u het zat om te woelen en moe wakker te worden? De Comfort en Relax matrassen van Sleeptherapy bieden het hoogste slaapcomfort en superieure stressverlichting, met specifieke samenstellingen die zich aan uw lichaam aanpassen en ontspanning bevorderen, waardoor u dieper en gezonder slaapt.

Artrose matras: Als u lijdt aan artrose, begrijpt u het belang van herstellende slaap. Sleeptherapy’s artrose matrassen zijn medisch gecertificeerde medische matrassen ontwikkeld met gespecialiseerd visco-elastisch schuim dat helpt om uw lichaamsgewicht gelijkmatig te verdelen en de druk op probleemgewrichten te verlichten.

Kan een matras te zacht zijn? Ja, een te zacht matras kan rugpijn, nekpijn en schouderpijn veroorzaken of verergeren. Sleeptherapy’s Cocoon en Fresh matrassen met een medium tot stevige ondersteuning bieden daarentegen een perfecte uitlijning van de wervelkolom en ondersteuning voor een betere slaapgezondheid.

Nekpijn matras vergelijken: Vergelijk matras tegen nekpijn Als je last hebt van nekpijn, bieden de medische matrassen van Sleeptherapy met anatomische ondersteuningssystemen verlichting en drukpuntverlaging. Matrassen van Cocoon hebben een unieke structuur die zich aanpast aan de rondingen van je lichaam en zorgen voor superieur comfort en ondersteuning.

Harde matras voor rugpijn kopen: Als je last hebt van chronische rugpijn, is een harde matras kopen niet altijd de beste oplossing. De Comfort en Relax matrassen van Sleeptherapy, ontwikkeld in overleg met fysiotherapeuten en osteopaten, bieden daarentegen de perfecte combinatie van structuur en zachtheid om rugpijn te verlichten en een goede nachtrust te bieden.


Matrassen voor rugpijnpreventie : 5 factoren om te overwegen bij het kopen van een matras voor medische problemen, en waarom Sleeptherapy zat

Word je wakker van pijn?

Worstel je met medische problemen zoals rugpijn, nekpijn of schouderpijn?

Zo ja, dan bent u niet de enige.

Veel mensen hebben last van deze problemen en het vinden van het juiste matras kan een groot verschil maken.

Daarom biedt Sleeptherapy matrassen en boxspring bedden van hoge kwaliteit met medische kwaliteiten die zijn ontworpen om pijn te verlichten en een betere slaapkwaliteit te bevorderen.

Hier zijn 5 factoren om te overwegen bij het kopen van een matras voor medische problemen, en hoe Sleeptherapy kan helpen.

Draagvlak

Ondersteuning is essentieel bij het vinden van een matras om pijn te verlichten.

Een goede matras moet zorgen voor een goede uitlijning van de wervelkolom, wat betekent dat uw lichaam in een rechte lijn ligt van hoofd tot heupen.

Dit kan rug-, nek- en schouderpijn helpen verlichten.

Onze matrassen en boxspring bedden zijn gemaakt van hightech materialen, vaak van natuurlijke oorsprong, die zorgen voor optimale ondersteuning en comfort.

Comfort

Comfort is ook cruciaal voor een goede nachtrust.

Een te stevige matras kan druk uitoefenen op gevoelige zones, terwijl een te zachte matras pijn kan veroorzaken.

Bij Sleeptherapy zijn onze matrassen en boxspring bedden gemaakt om de perfecte balans tussen comfort en ondersteuning te bieden.

Dit verzekert u van een rustgevende en verjongende nachtrust.

Duurzaamheid

Investeren in een goede matras is een langetermijnbeslissing en daarom is het essentieel om bij de aankoop rekening te houden met duurzaamheid.

Onze matrassen en boxspring bedden zijn gemaakt om lang mee te gaan en worden geleverd met garantie en de mogelijkheid om ze thuis uit te proberen.

Hygiëne

Een goede slaaphygiëne is essentieel en een goede slaapomgeving is een belangrijke factor voor mensen met medische problemen.

Onze matrassen en boxspring bedden hebben afneembare en wasbare hoezen die zijn behandeld tegen huisstofmijt, anti-allergisch en anti-bacterieel zijn.

Dit zorgt voor een betere slaaphygiëne.

Persoonlijke behoeften

Uiteindelijk zijn uw persoonlijke behoeften de belangrijkste factor bij het kopen van een matras voor medische problemen.

Elk individu is uniek en heeft daarom een matras nodig dat is afgestemd op zijn of haar behoeften.

Sleeptherapy biedt persoonlijke slaapadviezen en demonstraties via onze mobiele showroom en Sleeptherapy Sleepmobile.

Bij Sleeptherapy verkopen we niet alleen matrassen – we verkopen oplossingen voor slaapproblemen.

Ons medisch gecertificeerde bedrijf ontwikkelt onze producten in samenspraak met fysiotherapeuten en osteopaten.

We richten ons op het bieden van de best mogelijke slaapervaring en onze producten weerspiegelen dat.

Van ons Cocoon matras tot ons Hotel matras, er is voor ieder wat wils in ons assortiment.

We bieden ook slaapaccessoires zoals ergonomische kussens, matrasbeschermers, kussenbeschermers, hoogwaardig beddengoed en matras toppers.

Dus waarom Sleeptherapy kiezen?

We zijn meer dan alleen een matrasverkoper.

We geven persoonlijk slaapadvies en consulten bij de klant thuis.

We kunnen met onze mobiele showroom naar je toe komen voor een gratis consult, gratis deskundig advies en de beste prijzen van onze slaapexperts en fysiotherapeuten.

We bieden zowel tijdelijke slaapoplossingen als duurzame bed- en matrasopties.

En we bieden luxe boxsprings die de ondersteuning, het comfort en de slaapkwaliteit verbeteren, zodat u de luxe en het comfort krijgt dat u verdient.

Kortom, als het gaat om het vinden van een oplossing voor uw rugpijn, nekpijn of schouderpijn, kan Sleeptherapy u helpen.

Ons assortiment matrassen en boxspring bedden met medische kwaliteiten zijn gemaakt voor mensen met medische problemen.

We bieden een scala aan producten, inclusief persoonlijke consulten en demonstraties.

We richten ons op goede slaaphygiëne en onze matrassen en boxspring bedden bieden optimale ondersteuning en comfort.

Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe we je kunnen helpen de perfecte nachtrust te krijgen.

 • Persoonlijk advies en demonstraties
 • Assortiment medische matrassen en boxspring bedden van hoge kwaliteit
 • Hygiëne en comfort
 • High-tech materialen, vaak van natuurlijke oorsprong
 • Luxe en comfort vergelijkbaar met een 5-sterrenhotel
 • Fysiek gecertificeerde producten ontwikkeld in samenspraak met fysiotherapeuten en osteopaten
 • Persoonlijk slaapadvies en demonstraties bij de klant thuis

Matrassen voor rugpijnpreventie: 7 Mythes Ontkracht over de Beste Matras voor Rugpijn

Worstel je met chronische rugpijn en ben je op zoek naar de perfecte matras om dit te verlichten?

We weten dat de zoektocht naar het ideale matras een hele uitdaging is.

Er bestaan verschillende misvattingen over wat de perfecte matras voor rugpijn is en veel mensen kunnen daar het slachtoffer van worden.

In dit artikel ontkrachten we zeven mythes over de beste matras tegen rugpijn.

Hoe steviger de matras, hoe beter.

Misschien dacht u dat een stevige matras het beste was om rugpijn te voorkomen.

Studies tonen echter aan dat een medium stevig matras ideaal is voor de meeste mensen.

De stevigheid van de matras speelt een rol bij de ondersteuning van de natuurlijke kromming van uw wervelkolom en biedt uw lichaam toch voldoende comfort.

Een matras kiezen op basis van uw gewicht is het beste.

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, bepaalt uw gewicht niet de beste matras voor uw rug.

Uw lichaamsvorm en slaaphouding zijn belangrijker.

Het is dus essentieel om een matras te kiezen dat ontworpen is om uw gewicht gelijkmatig te verdelen terwijl de natuurlijke uitlijning van uw wervelkolom behouden blijft.

Traagschuim matrassen bieden niet genoeg ondersteuning.

Matrassen van traagschuim bieden uitstekende ondersteuning voor uw rug en zijn geweldig voor drukverlichting.

Ze omhelzen uw lichaam en helpen uw gewicht gelijkmatig te verdelen.

Deze eigenschap zorgt ervoor dat uw ruggengraat de hele nacht in een neutrale positie blijft.

Zachte matrassen zijn vreselijk bij rugpijn.

Niet alle zachte matrassen zijn slecht voor rugpijn.

Het hangt allemaal af van uw slaaphouding en lichaamstype.

Sommige zachte matrassen bieden een comfortabele ondersteuning en verminderen de drukpunten op uw rug.

Een duur matras is altijd beter dan een goedkoper matras.

De prijs is niet bepalend voor de kwaliteit van een matras.

Bij Sleeptherapy bieden we matrassen van hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen, ontworpen met medische kwaliteiten om aan uw behoeften te voldoen.

Een pillow-top matras is de beste om rugpijn te voorkomen.

Kussenmatrassen bieden een extra laag zachtheid en comfort.

Ze bieden echter mogelijk niet genoeg ondersteuning, wat leidt tot ongemak en pijn in uw onderrug.

Kies in plaats daarvan voor een matras met ingebouwde ondersteuningssystemen.

Een nieuw matras kan een einde maken aan rugpijn.

Een nieuwe matras kopen betekent niet dat u meteen geen rugpijn meer hebt.

Voortdurend wakker worden met rugpijn kan te wijten zijn aan onderliggende gezondheidsproblemen.

Een geschikt matras kan echter de juiste ondersteuning en comfort bieden, wat leidt tot een betere slaapkwaliteit en minder pijn.

Kortom, het vinden van de perfecte matras voor rugpijn kan overweldigend zijn.

Met de juiste kennis en deskundig advies kunt u echter een matras vinden dat aan uw specifieke behoeften voldoet.

Bij Sleeptherapy geven we prioriteit aan uw comfort en welzijn door ergonomische slaapoplossingen op maat, gratis advies en deskundig advies te bieden.

Neem vandaag nog contact op met onze slaapexperts en fysiotherapeuten voor een persoonlijk slaapadvies.

 • Sleeptherapy biedt matrassen van hoge kwaliteit die zijn ontworpen met medische kwaliteiten om aan de behoeften van uw rug te voldoen.
 • De ideale matras om rugpijn te voorkomen is medium stevig en gewicht is geen factor bij het kiezen van een matras.
 • Traagschuim matrassen bieden uitstekende ondersteuning en drukverlichting voor uw rug.
 • Zachte matrassen kunnen ideaal zijn tegen rugpijn, afhankelijk van uw slaaphouding en lichaamstype.
 • De prijs van een matras is niet altijd bepalend voor de kwaliteit; u kunt een matras van hoge kwaliteit kopen voor een betaalbare prijs.
 • Een matras met kussens biedt mogelijk niet genoeg ondersteuning voor uw rug.
 • Een nieuwe matras garandeert niet dat u meteen van uw rugpijn af bent; bezoek een medisch specialist voor een goed advies.
Matrassen voor rugpijnpreventie

Matrassen voor rugpijnpreventie: Antwoord op 7 populaire vragen

Sleeptherapy is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van comfortabele matrassen van hoge kwaliteit die geweldig zijn voor mensen die last hebben van rugpijn.

Wij bieden een scala aan matrassen die passen bij uw specifieke behoeften en bieden gratis advies om u te helpen de perfecte matras te vinden.

Hier zijn enkele van de meest gestelde vragen over onze producten:

Kan een goede matras rugpijn voorkomen?

Ja, een goede matras kan rugpijn helpen voorkomen.

Onze matrassen zijn ontworpen om uw lichaam optimaal te ondersteunen, wat helpt om de druk op uw gewrichten en spieren te verminderen.

Dit kan pijn verlichten en een betere slaapkwaliteit bevorderen.

Welke matrassen zijn het beste om rugpijn te voorkomen?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat iedereen andere behoeften heeft.

We bieden echter verschillende soorten matrassen, waaronder traagschuim, latex en hybride matrassen, die kunnen helpen rugpijn te verlichten.

Onze Cocoon en Comfort matrassen zijn ideaal voor mensen die een zachter gevoel willen, terwijl onze Relax en Fresh matrassen een stevigere ondersteuning bieden.

Ons Hotel matras is dan weer perfect voor wie op zoek is naar een luxueuze en comfortabele slaapervaring.

Zijn Sleeptherapy matrassen medisch gecertificeerd?

Ja, Sleeptherapy is een medisch gecertificeerd bedrijf dat onze producten ontwikkelt in samenspraak met fysiotherapeuten en osteopaten.

We gebruiken hightech materialen, vaak van natuurlijke oorsprong, voor onze producten en maken gebruik van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van slaaptechniek.

Welke andere producten biedt Sleeptherapy aan?

Naast onze matrassen verkopen we ook bedbodems, boxsprings en slaapaccessoires zoals ergonomische kussens, matrasbeschermers, kussenbeschermers, hoogwaardig beddengoed en matras toppers.

Kan Sleeptherapy een persoonlijk slaapadvies geven?

Ja, we kunnen persoonlijke slaapadviezen geven via onze Sleeptherapy Sleepmobile.

Wij bieden een gratis adviesgesprek en deskundig advies via onze mobiele showroom om u te helpen de perfecte matras voor uw behoeften te vinden.

Hoe bevorderen Sleeptherapy matrassen een goede slaaphygiëne?

Onze matrassen hebben afneembare en wasbare hoezen die behandeld zijn tegen huisstofmijt, anti-allergisch en anti-bacterieel.

Dit betekent dat u uw matras gemakkelijk kunt reinigen en vrij kunt houden van allergenen en andere schadelijke deeltjes die gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken.

Kan investeren in een goede boxspring de algehele slaapkwaliteit verbeteren?

Ja, investeren in een goede boxspring kan het algehele comfort, de ondersteuning en de slaapkwaliteit verbeteren.

Onze boxsprings bieden de luxe en het comfort van een 5-sterrenhotel, waardoor je de best mogelijke nachtrust krijgt.


Hoe helpen Sleeptherapy’s matrassen bij het voorkomen van rugpijn?

Bij Sleeptherapy begrijpen we hoe belangrijk een goede nachtrust is om rugpijn te voorkomen. Daarom bieden we een reeks matrassen die speciaal zijn ontworpen om drukpunten te verlichten en een goede uitlijning van de wervelkolom te ondersteunen. Onze matrassen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn medisch gecertificeerd om rugpijnpatiënten de nodige ondersteuning te bieden. Onze matrassen worden ook geleverd met afneembare en wasbare hoezen die behandeld zijn tegen huisstofmijt, anti-allergisch en anti-bacterieel zijn en zorgen voor een gezonde slaapomgeving.

Hoe kies ik het juiste matras voor mijn specifieke rugpijn?

Het kiezen van de juiste matras kan ontmoedigend zijn, vooral als je te maken hebt met rugpijn. Daarom biedt Sleeptherapy persoonlijke slaapconsulten, in onze showroom of in het comfort van uw eigen huis. Onze slaapexperts en fysiotherapeuten beoordelen uw specifieke behoeften en adviseren de beste matras op basis van uw lichaamstype, slaaphouding en specifieke rugpijnklachten. Wij bieden een scala aan matrassen voor verschillende voorkeuren, van stevig tot zacht, en kunnen de matras aanpassen aan uw specifieke wensen.

Welke andere slaapaccessoires kan ik krijgen om mijn rugpijn te verbeteren?

Naast onze matrassen van hoge kwaliteit biedt Sleeptherapy ook een reeks slaapaccessoires om een gezonde slaapomgeving verder te ondersteunen en rugpijn te helpen verlichten. Hiertoe behoren ergonomische kussens die ontworpen zijn om een goede uitlijning van de nek te bevorderen, matrasbeschermers voor extra ondersteuning en matras- en kussenbeschermers om uw bed schoon en hygiënisch te houden. We bieden ook beddengoed van hoge kwaliteit voor maximaal comfort en een goede nachtrust. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten.


Slaap beter en zeg rugpijn vaarwel: Investeer in hoogwaardige matrassen voor rugpijnpreventie

Bij Sleeptherapy begrijpen we het belang van een goede nachtrust.

Daarom leveren we al meer dan 30 jaar hoogwaardige matrassen en boxspring bedden die ontworpen zijn om rugpijn te voorkomen en te verlichten.

Onze medische matrassen en boxspring bedden zijn speciaal ontworpen om rugpijn, nekpijn, schouderpijn en andere medische problemen te verlichten en zo een betere slaapkwaliteit voor onze klanten te bevorderen.

We bieden verschillende matrassen aan, waaronder de Cocoon, Comfort, Relax, Fresh en Hotel matrassen.

Onze bedbodems en boxsprings zijn ook ontworpen om optimale ondersteuning en comfort te bieden voor een goede nachtrust.

Onze producten zijn hypoallergeen, bestand tegen huisstofmijt en gemakkelijk te onderhouden met afneembare en wasbare hoezen.

In overleg met fysiotherapeuten en osteopaten zijn onze producten medisch gecertificeerd, wat topkwaliteit en expertise garandeert.

 • Kies uit een reeks hoogwaardige matrassen en boxspring bedden die ontworpen zijn om rugpijn te verlichten.
 • Onze producten zijn medisch gecertificeerd en ontwikkeld in samenspraak met fysiotherapeuten en osteopaten
 • Onze matrassen en boxsprings zijn hypoallergeen, bestand tegen huismijt en gemakkelijk te onderhouden
 • We bieden persoonlijke slaapconsulten op maat met onze Sleepmobile service
 • Neem nu contact met ons op voor persoonlijke slaapoplossingen en zeg rugpijn voorgoed vaarwel
 • Bent u klaar om te investeren in matrassen van hoge kwaliteit voor een betere slaapkwaliteit?

  Neem vandaag nog contact op met Sleeptherapy voor persoonlijke slaapoplossingen op maat.

  Zeg rugpijn vaarwel en ervaar het comfort en de luxe van een goede nachtrust met onze topproducten.

  Matrassen voor rugpijnpreventie