Matrassen voor rugpijn

Sleeptherapy heeft de beste matrassen voor rugpijn. Wij werken samen met kinesisten en osteopaten om voor u de beste matrassen te kunnen ontwikkelen.

Indien u interesse hebt in de matrassen van Sleeptherapy, vul onderstaand formulier in en ontvang vrijblijvend uw prijsofferte met advies op maat:


Medische matrassen advies Sleeptherapy

Stap 1 van 2

Matrassen voor rugpijn
Matrassen voor rugpijn

Welke matras moet u kopen als u rugpijn heeft?

Welke matras moet u kopen als u last heeft van lage rugpijn?

Er zijn verschillende matrassen voor mensen met lage rugpijn, maar wat kunt u doen om de beste matras te vinden?

De eerste stap is het bekijken van verschillende soorten matrassen. Schuimrubberen matrassen zijn het meest gebruikelijke type matras en kunnen enige verlichting bieden. Het belangrijkste bij de aanschaf van dit type matras is dat u er een kiest met een hoge dichtheid. Een ander type matras is traagschuim, dat meer voorgevormd is dan andere soorten schuim. Traagschuim ondersteunt en verlicht de druk door zich aan te passen aan de vorm van uw lichaam. Een latex matras is een ander alternatief voor mensen met lage rugpijn. Latex zorgt voor een gelijkmatig oppervlak dat wordt onderbroken door luchtzakken, die de luchtcirculatie in het bed verbeteren en tegelijk een goede ondersteuning voor uw rug bieden. Luchtmatrassen zijn ook een optie voor mensen met rugpijn. Deze matrassen hebben pocketveren die een goede ondersteuning bieden voor mensen met lage rugpijn.

Welk type matras u ook kiest, zorg ervoor dat het past bij uw slaapstijl en dat het de juiste hardheidsgraad heeft voor uw behoeften door verschillende types uit te proberen in een showroom.

Matrassen voor rugpijn

Vind de beste matrassen tegen rug- en nekpijn bij Sleeptherapy: 3 redenen

Bij Sleeptherapy vindt u de beste matrassen tegen rug- en nekpijn.

Er zijn 3 redenen waarom Sleeptherapy uw go-to plaats is voor het vinden van de beste matras voor rugpijn en nekpijn.

1) Krijg deskundig advies – Wanneer u Sleeptherapy bezoekt, zal het personeel aanbieden om al uw vragen over onze producten te beantwoorden. Zij zullen ook vragen stellen over hoe u nu slaapt, wat u stoort in uw slaap, wat u zou willen verbeteren met een nieuwe matras enz. Samen vinden we de perfecte oplossing om uw pijn te verlichten en uw algehele kwaliteit van rust te verbeteren.

2) Probeer verschillende matrassen uit – Zodra we weten welk type matras u nodig hebt, zullen we u een aantal van onze beste aanbevelingen laten zien. Wij hebben een breed assortiment om uit te kiezen!

3) Wij komen graag bij u thuis voor een persoonlijk advies – Als u nog niet klaar bent om te kopen, kunnen wij u toch advies en ondersteuning geven met onze gratis service ter plaatse. Wij brengen alle matrassen en kussens mee, zodat u ze kunt vergelijken, uitproberen en beslissen welke het beste bij uw behoeften past.

Bij Slaaptherapie kunnen we de perfecte matras vinden voor rug- of nekpijn! Bezoek ons vandaag nog! Bij Sleeptherapy vindt u de beste matrassen voor rug- of nekklachten.

U krijgt deskundig advies wanneer u ons bezoekt – onze medewerkers beantwoorden al uw vragen over onze producten of over hoe wij u kunnen helpen met uw huidige slaapkwaliteitsproblemen. Zij zullen u ook vragen wat u stoort wanneer u slaapt, wat voor type slaper u bent (rug-buikslaper) enz. zodat zij kunnen bepalen welke oplossingen het beste zijn om zowel uw algemene gezondheid als uw vermogen om te herstellen tijdens de slaap te verbeteren.

Ik hoop dat u na het lezen van deze informatie meer duidelijkheid heeft gekregen over hoe slaaptherapie u kan helpen bij uw rug- of nekklachten. Mochten er nog vragen onbeantwoord blijven, neem dan gerust contact met ons op, zodat een van onze deskundigen contact met u kan opnemen.

Wat is beter voor uw rug: een harde of een zachte matras?

Wat is beter voor uw rug: een harde of een zachte matras?

Een harde of een zachte matras? Dit is geen gemakkelijke vraag om te beantwoorden, maar waar geeft uw rug de voorkeur aan? Er zijn mensen die zeggen dat een zacht bed comfortabeler is dan een harde matras. Een zachter matras betekent minder pijn voor iemand met een gevoelige huid. Anderzijds beweren mensen dat een stevig matras beter is omdat het de wervelkolom, heupen en knieën minder belast.

Uit een studie bleek dat mensen met chronische lage rugpijn meer pijn hebben in rugligging dan in buikligging. Als u een van die mensen bent die last heeft van chronische lage rugpijn, kunt u overwegen over te schakelen op een harder bed of een schuim- of latexkussen toe te voegen om het zachter te maken.

Uit een andere studie bleek dat mensen met chronische lage rugpijn hun pijn het meest verminderden als ze op hun zij sliepen in plaats van op hun rug of buik. Als u een van deze mensen bent, is het raadzaam op uw zij te slapen en een kussen tussen uw benen en knieën te plaatsen, zodat het uw heupen kan ondersteunen terwijl u slaapt.

De conclusie? Het is het beste om te experimenteren tot u vindt wat het beste bij uw behoeften en voorkeuren past! Voor een betere nachtrust kunt u proberen de kussens en de hardheid van de matras te veranderen of aan te vullen, zodat iedereen maximaal slaapcomfort krijgt. Probeer verschillende houdingen, zoals plat liggen, rechtop of onderuitgezakt – dit zal ook helpen om het ongemak te verminderen.

Er zijn nog andere tips die u kunnen helpen beter te slapen, zoals stressmanagement, het verbeteren van uw houding bij het zitten of staan, en mindfulness-oefeningen. Deze technieken verbeteren niet alleen uw gezondheid, maar kunnen ook rugpijn verlichten! En de volgende keer dat iemand je vraagt of een harde matras beter is voor je rug dan een zachte … zult u met zekerheid kunnen antwoorden.

Waarom een medisch matras helpt bij chronische rugpijn: 4 tips

Waarom een medisch matras helpt bij chronische rugpijn: 4 tips

Medische matrassen zijn ontworpen en ontwikkeld voor specifieke doeleinden en aandoeningen. Een voorbeeld hiervan is een matras die is ontworpen om te helpen bij chronische rugpijn. Hieronder vindt u vier tips voor deze matrassen:

1. investeren in kwaliteit

U kunt goedkope matrasmerken vinden, maar als u een goedkope matras koopt, krijgt u niet het comfort en de ondersteuning die u nodig hebt om uw rugpijn te verlichten. Investeer dus in een medisch matras van goede kwaliteit dat u zal geven wat u nodig hebt om uw ongemak te verlichten.

2. koop een matras en bed dat geschikt is voor uw lichaamsgrootte

Medische matrassen zijn meestal groter dan normaal. Wanneer u een bedframe koopt voor uw nieuwe matras, kunt u zich dus beter baseren op uw lichaamslengte, niet alleen op de breedte of de lengte. In combinatie met uw medische matras past uw hele lichaam er comfortabel in, zonder dat u na het liggen te veel ruimte overhoudt.

3. Maak uw bed/matras in hoogte verstelbaar

Uw medische matras kan in hoogte worden versteld, zodat u gemakkelijker in en uit bed kunt stappen. Dus als de hoogte niet gelijk is aan uw normale bed of andere meubels, kunt u overwegen uw bed verstelbaar te maken.

4. het toevoegen van een matras topper

Zelfs als uw medische matras u al de ondersteuning en het comfort biedt dat u nodig hebt, kunt u de ervaring nog verbeteren door er een traagschuimmatras of een ander type matras-topper onder te leggen. Dit is ook een extra bescherming tegen rugpijn en drukpunten op het lichaam.

Medische matrassen zijn ontworpen voor specifieke doeleinden, zoals het verlichten van chronische rugpijn. Profiteer van deze functies als ze op u van toepassing zijn!

Er zijn veel manieren waarop een medisch matras mensen met chronische rugpijn kan helpen. Als u er echter een kiest op basis van grondig onderzoek, bent u er zeker van de juiste oplossing voor u te vinden zonder geld te verspillen aan iets dat niet biedt wat u echt nodig hebt.

Welke matras moet ik kopen voor spit of lumbago?

Welke matras moet ik kopen als ik spit of lumbago heb?

Wanneer u op zoek bent naar een nieuw matras, moet u zich richten op matrassen die ontworpen zijn om comfortabeler te zijn voor mensen met rugpijn. Deze matrassen moeten medium stevig aanvoelen en minder last hebben van bewegingsoverdracht dan andere matrassen. Bij Sleeptherapy hebben we een ruim assortiment matrassen die geschikt zijn voor mensen met rugklachten en andere slaapproblemen.

Als u op zoek bent naar een matras maar niet zeker weet welke geschikt is voor u, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen om uw slaapbehoeften te bespreken. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte matras voor uw budget!

Welke matras moet ik kopen als ik lumbago heb?

Als je lumbago hebt, neem je een gebogen houding aan. Daarom is het belangrijk dat uw matras stevig genoeg is om uw wervelkolom goed te ondersteunen. Voordat u een bed koopt, moet u erop gaan liggen en de stevigheid ervan controleren. Als u lumbago hebt, is het eerste wat u moet doen een dokter raadplegen. Hij zal u vertellen of er andere gezondheidsproblemen zijn die u verhinderen goed te slapen.


Matrassen voor rugpijn