Meteen naar de inhoud

Matrassen voor het verlichten van lage rugpijn

Matrassen voor het verlichten van lage rugpijn: verbeter vandaag nog de kwaliteit van uw slaap

Als u last heeft van lage rugpijn, kan een goede matras een wereld van verschil maken.

Sleeptherapy is gespecialiseerd in medische matrassen en boxspring bedden met schuimlagen met een hoge dichtheid en een stevige matras die zorgen voor een goede uitlijning van de wervelkolom en drukpuntreductie voor maximaal comfort en ondersteuning.

Onze matrassen hebben ook verkoelende en vochtafvoerende eigenschappen, waardoor ze de perfecte oplossing zijn voor mensen die lijden aan slapeloosheid, fibromyalgie, verzuring, artrose en andere medische aandoeningen.

Vul vandaag nog ons formulier in voor meer informatie over prijzen, modellen en opties, samen met deskundig advies van onze ervaren fysiotherapeuten en slaapexperts.

Krijg de beste nachtrust van uw leven met de ergonomische slaapoplossingen op maat van Sleeptherapy, inclusief matrassen, bedbodems en boxsprings.

Neem geen genoegen met een middelmatige nachtrust wanneer u kunt investeren in de beste matras voor uw behoeften.

Neem nu contact op met Sleeptherapy voor een gratis adviesgesprek en demonstratie, en ervaar het verschil dat een kwaliteitsmatras kan maken.

Matras | Prijzen Aanvraag in 7 Sec:

Stap 1 van 2


Matrassen voor het verlichten van lage rugpijn

Bent u op zoek naar verlichting van lage rugpijn?

Sleeptherapy, een medisch gecertificeerd Belgisch bedrijf, verkoopt hoogwaardige matrassen en boxspring bedden met medische kwaliteiten.

Hun aanpasbare ergonomische slaapoplossingen, inclusief bedbodems en boxsprings, bieden ondersteuning en verlichten pijn.

Sleeptherapy biedt zelfs gratis consultaties aan van slaapexperts en kinesitherapeuten.

Vind de perfecte matras in hun Sleeptherapy Sleepmobile showroom met een reeks comfort- en hardheidsopties, zoals de Cocoon, Comfort, Relax, Fresh en Hotel matrassen.

Slaap beter met Sleeptherapy.


Matrassen voor het verlichten van lage rugpijn: 5 redenen waarom ze essentieel zijn voor een goede nachtrust

Bij Sleeptherapy begrijpen we hoe moeilijk het kan zijn om het perfecte matras te vinden tegen lage rugpijn.

In de vele jaren dat we matrassen en boxspring bedden van hoge kwaliteit verkopen, hebben we geleerd dat het juiste matras het verschil kan maken voor een goede nachtrust.

In dit artikel delen we de 5 redenen waarom matrassen tegen lage rugpijn essentieel zijn voor een goede nachtrust.

Ondersteuning is belangrijk

Als het op matrassen aankomt, is ondersteuning alles.

Een te zacht of te hard matras kan onnodige druk op uw rug uitoefenen en pijn en ongemak veroorzaken.

Daarom bieden wij een assortiment matrassen die speciaal ontworpen zijn om een goede uitlijning van de wervelkolom te bevorderen en pijn in de onderrug te verlichten.

Onze Cocoon, Comfort, Relax, Fresh en Hotel matrassen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden verschillende ondersteuningsniveaus om aan uw unieke behoeften te voldoen.

Comfort is de sleutel

Een matras dat niet het juiste comfort biedt, kan ervoor zorgen dat u zich de hele nacht onrustig voelt en pijn hebt.

Onze matrassen bieden niet alleen de juiste hoeveelheid ondersteuning, maar zijn ook ontworpen met het oog op comfort.

Onze matrassen zijn gemaakt van ademende materialen die helpen bij het reguleren van temperatuur en vocht, wat zorgt voor een comfortabele en rustgevende nachtrust.

Slaaphygiëne is belangrijk

Bij Sleeptherapy geloven we dat een goede slaaphygiëne cruciaal is voor een goede gezondheid en welzijn.

Daarom bieden we matrassen aan met afneembare en wasbare hoezen die behandeld zijn tegen huisstofmijt, anti-allergisch en anti-bacterieel.

Dit zorgt ervoor dat onze matrassen hygiënisch blijven en vrij van schadelijke bacteriën, wat de algehele gezondheid bevordert.

De juiste bedbodem is belangrijk

Een kwaliteitsmatras moet gecombineerd worden met de juiste bedbodem om optimale ondersteuning en comfort te bieden.

Daarom bieden wij bedbodems en boxsprings die de perfecte combinatie van ondersteuning en luxe bieden.

Onze bedbodems zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om naadloos samen te werken met onze matrassen voor de best mogelijke slaapervaring.

Sleep-advies maakt het verschil

Het kiezen van het juiste matras kan een ontmoedigende taak zijn, vooral als je te maken hebt met chronische lage rugpijn.

Daarom bieden we persoonlijke slaapadviezen aan huis via onze Sleeptherapy Sleepmobile.

Ons team van deskundigen kan u voorzien van de kennis en begeleiding die nodig is om het perfecte matras en de perfecte bedbodem te kiezen voor uw specifieke behoeften.

Wij geloven dat iedereen een goede nachtrust verdient, en we zijn toegewijd om u te helpen dat te bereiken.

 • Sleeptherapy biedt een assortiment matrassen en boxspring bedden die speciaal zijn ontworpen om pijn in de onderrug te verlichten en een goede uitlijning van de wervelkolom te bevorderen.
 • Wij bieden hygiënische en ademende matrassen met afneembare en wasbare hoezen die zijn behandeld tegen huisstofmijt, anti-allergisch en anti-bacterieel.
 • Onze bedbodems en boxsprings bieden de perfecte combinatie van ondersteuning en luxe voor een goede nachtrust.
 • Wij bieden persoonlijk slaapadvies aan huis via onze Sleeptherapy Sleepmobiel om u te helpen de perfecte matras en bedbodem te kiezen voor uw specifieke behoeften.
 • Neem vandaag nog contact op met Sleeptherapy voor prijzen, opties en persoonlijk slaapadvies.
Matrassen voor het verlichten van lage rugpijn

Matras voor schouderklachten | Gids: Ben je het beu om wakker te worden met schouderpijn? Sleeptherapy heeft de oplossing voor je met hun medische matrassen van hoge kwaliteit die ontworpen zijn om schouderpijn te verlichten. Onze matrassen zijn ontworpen in samenspraak met fysiotherapeuten en osteopaten om je de beste slaapervaring te bieden.

Hoe slaap je het beste met rugpijn? Lijden aan rugpijn kan het moeilijk maken om een goede nachtrust te krijgen, maar met de medische matrassen van Sleeptherapy kunt u gezond en pijnvrij slapen. Onze matrassen zijn ontworpen om rugpijn te verlichten door optimale ondersteuning en comfort te bieden, en onze slaapexperts kunnen u persoonlijk advies geven over de beste slaaphoudingen om uw pijn te verlichten.

Top matras voor rugpijn: Sleeptherapy’s Comfort matras is de perfecte oplossing voor mensen die last hebben van rugpijn. Onze matrassen zijn ontworpen met medische kwaliteiten om gezonde slaapgewoonten te bevorderen, waaronder het verlichten van pijn in de rug, nek en andere gebieden.

Rugpijn door matras: Als uw oude matras uw rugpijn veroorzaakt, is het tijd om te upgraden naar een medische matras van hoge kwaliteit van Sleeptherapy. Onze matrassen bieden optimale ondersteuning en uitlijning om uw pijn te verlichten en een betere slaapkwaliteit te bevorderen.

Harde matras voor rugpijn kopen: In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is een harde matras niet altijd de beste oplossing voor rugpijn. Bij Sleeptherapy bieden we een reeks matrassen met verschillende hardheidsgraden om tegemoet te komen aan individuele behoeften. Onze slaapexperts kunnen u begeleiden bij het kiezen van de beste matras voor uw rugpijn.

Rugpijn en Slaapomgeving: Uw slaapomgeving kan van grote invloed zijn op uw rugpijn. Bij Sleeptherapy bieden we ergonomische slaapoplossingen op maat, waaronder bedbodems en boxsprings, voor een optimale ondersteuning en uitlijning voor een pijnvrije slaapervaring.

Hoe weet je of je matras niet goed is? Als je niet fris en verjongd wakker wordt, is het tijd om je matras te upgraden. Bij Sleeptherapy zijn onze matrassen ontworpen met medische kwaliteiten om optimale ondersteuning en comfort te garanderen voor een betere nachtrust. Onze slaapexperts kunnen u ook persoonlijk advies geven over de beste matras voor uw individuele behoeften.


Matrassen voor het verlichten van lage rugpijn: 7 eigenschappen van Sleeptherapy’s Comfort matras voor een betere slaapkwaliteit

Bij Sleeptherapy begrijpen we de impact die chronische pijn kan hebben op de slaapkwaliteit.

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van matrassen en boxspring bedden die zijn afgestemd op medische problemen zoals rugpijn, nekpijn, schouderpijn en meer.

In dit artikel belichten we de kenmerken van ons Comfort matras, dat speciaal is ontworpen om pijn in de onderrug te verlichten.

Efficiënte drukverlaging

We hebben het Comfort matras ontworpen met meerdere lagen hoogwaardige materialen voor een comfortabele slaapervaring.

De polyfoam toplaag met hoge dichtheid biedt uitstekende drukverlaging, past zich aan de vorm van uw lichaam aan en minimaliseert drukpunten.

Deze eigenschap maakt het makkelijker om in elke positie te slapen en vermindert pijn tijdens de slaap.

Optimale ondersteuning

Ons Comfort matras biedt een ideaal ondersteuningsniveau om pijn in de onderrug te helpen verlichten door een gezonde uitlijning van de wervelkolom te behouden.

De onderste lagen, gemaakt van pocketveren, reageren op de bewegingen van uw lichaam en verdelen de ondersteuning gelijkmatig, wat een gezonde slaaphouding bevordert.

Temperatuurregeling

Het Comfort matras is ontworpen met een ventilatiesysteem dat voor een betere luchtstroom zorgt, zodat er gedurende de hele nacht een comfortabele temperatuur heerst.

Deze eigenschap kan u helpen een betere nachtrust te krijgen door het verminderen van slaaponderbrekingen, vooral voor diegenen die de neiging hebben “warm te slapen”.

Lage Bewegingsoverdracht

Het Comfort matras minimaliseert de overdracht van beweging, waardoor het perfect is voor koppels.

De pocketveren verminderen de bewegingsoverdracht, zodat u uw partner niet voelt bewegen in bed.

Verwijderbare, wasbare hoes

Wij geloven in goede slaaphygiëne en bieden een afneembare en wasbare matrashoes voor onze Comfort matras.

Deze is behandeld tegen huisstofmijt, anti-allergisch en anti-bacterieel, zodat je comfortabel en veilig kunt slapen.

Medisch gecertificeerd

Ons Comfort matras is medisch gecertificeerd, wat betekent dat het is ontwikkeld in overleg met fysiotherapeuten en osteopaten.

Deze certificering garandeert dat onze producten veilig en van hoge kwaliteit zijn.

Persoonlijke slaapoplossingen

Bij Sleeptherapy begrijpen we dat iedereen andere slaapbehoeften heeft.

Daarom bieden we gepersonaliseerde slaapoplossingen op maat van uw individuele behoeften.

Onze Sleepmobile is een unieke slaapadviesdienst die u de kans biedt om verschillende matrassen uit te proberen en de afwerkingsmogelijkheden en accessoires te verkennen.

We bieden gratis consulten waar onze slaapexperts en fysiotherapeuten deskundig advies kunnen geven over matrassen en bedden.

 • Verlichting van lage rugpijn
 • Ultiem comfort en ondersteuning
 • Gemakkelijk onderhoud met afneembare en wasbare hoes
 • Oplossingen op maat voor uw slaapbehoeften
 • Medisch gecertificeerd voor veiligheid
 • Blijf koel tijdens de nacht
 • Minimaliseer slaaponderbrekingen

Kortom, het Comfort matras van Sleeptherapy is ontworpen om u een pijnvrije, comfortabele slaapervaring te bieden gedurende de hele nacht.

Onze persoonlijke slaapoplossingen, deskundige consulten en medische certificering zorgen ervoor dat u de beste producten en het beste advies op de markt krijgt.

Neem vandaag nog contact met ons op om een persoonlijke afspraak te maken en onze Comfort matras zelf uit te proberen!


Matrassen voor het verlichten van lage rugpijn: 9 tips om uw matras te onderhouden voor optimale ondersteuning en comfort

Bij Sleeptherapy begrijpen we de pijn en het ongemak dat gepaard gaan met lage rugpijn.

Daarom bieden we hoogwaardige matrassen en boxspring bedden met medische kwaliteiten die zijn ontworpen om pijn te verlichten en een betere slaapkwaliteit te bevorderen.

Onze matrassen en boxspring bedden zijn geschikt voor mensen met medische problemen zoals rugpijn, nekpijn, schouderpijn, artritis, fibromyalgie, slapeloosheid, verzuring, reuma, heuppijn, hernia, lumbago en artrose.

Tip 1: Kies de juiste matras

Het is essentieel om het juiste matras te kiezen om pijn te verlichten en een betere slaapkwaliteit te bevorderen.

Bij Sleeptherapy bieden we een reeks matrassen die voldoen aan verschillende behoeften en voorkeuren, waaronder de Cocoon matras, Comfort matras, Relax matras, Fresh matras en Hotel matras.

Onze matrassen zijn ontworpen voor optimale ondersteuning en comfort om pijn in de onderrug te verlichten.

Tip 2: Vervang uw matras elke 7-10 jaar

Na verloop van tijd verliezen matrassen hun stevigheid en ondersteuning, wat pijn in de onderrug kan veroorzaken.

Wij raden aan om uw matras elke 7-10 jaar te vervangen om optimale ondersteuning en comfort te behouden.

Tip 3: Roteer uw matras

Om doorzakken en ongelijkmatige slijtage te voorkomen, raden we aan om uw matras om de 3-6 maanden te draaien.

Dit helpt om het gewicht gelijkmatig te verdelen en optimale ondersteuning te behouden.

Tip 4: Gebruik een boxspring

Een goede boxspring is essentieel voor betere ondersteuning, comfort en het verlengen van de levensduur van uw matras.

Onze boxsprings bieden optimale ondersteuning en comfort, vergelijkbaar met die in 5-sterrenhotels.

Tip 5: Bescherm uw matras

Bescherm uw matras tegen morsen, vlekken en allergenen met onze matrasbeschermers.

Onze matrasbeschermers zijn hygiënisch en medisch gecertificeerd, ontwikkeld in overleg met fysiotherapeuten en osteopaten.

Tip 6: Gebruik een ergonomisch kussen

Een ergonomisch kussen is essentieel voor een goede uitlijning van nek en wervelkolom.

Onze ergonomische kussens zijn ontworpen om optimale ondersteuning en comfort te bieden, geschikt voor mensen met nekpijn, schouderpijn en andere medische problemen.

Tip 7: Zorg voor een goede slaaphygiëne

Zorg voor een goede slaaphygiëne door je slaapkamer schoon, koel en donker te houden.

We bieden beddengoed en kussenbeschermers van hoge kwaliteit om hygiëne te garanderen.

Tip 8: Pas je boxspring aan

We bieden aanpassingsopties voor boxsprings, inclusief hoofdborden, poten, stoffen en (kunst)leer.

Met maatwerk kun je je slaapomgeving aanpassen voor optimale ondersteuning en comfort.

Tip 9: Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek

Bij Sleeptherapy bieden we een gratis consult en deskundig advies van onze slaapexperts en fysiotherapeuten.

Met onze Sleeptherapy Sleepmobiel kunnen klanten verschillende soorten matrassen uitproberen en de afwerkingsmogelijkheden en accessoires verkennen.

Neem contact met ons op voor prijzen, opties en een persoonlijk slaapadvies.

 • Kies de juiste matras om lage rugpijn te verlichten
 • Roteer en vervang uw matras om de 3-10 jaar
 • Gebruik een boxspring voor optimale ondersteuning en comfort
 • Bescherm uw matras met onze hygiënische en medisch gecertificeerde matrasbeschermers
 • Gebruik een ergonomisch kussen voor een goede uitlijning van nek en wervelkolom
 • Zorg voor een goede slaaphygiëne door uw slaapkamer schoon, koel en donker te houden
 • Pas uw boxspring aan voor een persoonlijke slaapomgeving
 • Neem contact met ons op voor een gratis consult en deskundig advies
 • Ontdek onze Sleeptherapy Sleepmobile voor een unieke mobiele showroom ervaring.
Matrassen voor het verlichten van lage rugpijn

Matrassen voor het verlichten van lage rugpijn: 7 gedetailleerde veelgestelde vragen

Worstelt u met lage rugpijn die maar niet weg wil gaan?

Bent u op zoek naar de juiste oplossing, maar hebt u nog niets gevonden dat voor u werkt?

Bij Sleeptherapy zijn we gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige matrassen en boxspring bedden met medische kwaliteiten om pijn te verlichten en je te helpen beter te slapen.

In dit artikel hebben we 7 gedetailleerde veelgestelde vragen over onze matrassen voor het verlichten van lage rugpijn verzameld om je te helpen een weloverwogen beslissing te nemen.

Wat maakt Sleeptherapy matrassen effectief voor het verlichten van lage rugpijn?

Onze matrassen zijn ontworpen met de nieuwste technologie om de drukpunten in uw lendenstreek te verlichten.

Ze zijn verkrijgbaar in verschillende hardheidsniveaus om te voldoen aan uw individuele voorkeuren en slaaphoudingen.

We gebruiken schuim met een hoge veerkracht, traagschuim, schuim met gel en latex in onze matrassen, die optimale ondersteuning bieden en zich aanpassen aan uw lichaamsvorm, ongeacht uw lichaamsbouw.

Hoe bevorderen Sleeptherapy matrassen een betere slaapkwaliteit?

Onze matrassen zijn ontworpen om een comfortabel en ondersteunend slaapoppervlak te bieden.

Ze zijn ontworpen om de juiste uitlijning van de wervelkolom te bevorderen, wat ontspannen spieren vergemakkelijkt en een goede slaapkwaliteit bevordert.

Ze zijn gecertificeerd en ontwikkeld in samenwerking met deskundige fysiotherapeuten en osteopaten.

We bieden verschillende comfortlagen in onze matrassen zoals open-cel technologie, hoge dichtheid bodemschuim en ondersteunende pocketveren om je de beste slaapkwaliteit te geven die je verdient.

Welke soorten matrassen biedt Sleeptherapy?

Wij bieden een breed scala aan matrassen, waaronder de Cocoon, Comfort, Relax, Fresh en Hotel matrassen.

Elk matras heeft verschillende kenmerken, zoals het Cocoon matras dat premium traagschuim gebruikt voor ultiem comfort of het Comfort matras dat schuim met een hoge dichtheid gebruikt voor superieure ondersteuning.

Ons assortiment matrassen voldoet aan alle behoeften en budgetten, u hoeft alleen maar uit te zoeken welke het beste bij u past.

Bieden jullie verstelbare bedden voor mensen met lage rugpijn?

Ja, we bieden verstelbare bedden waarmee je de hoogte en hoek van je bed kunt aanpassen aan je behoeften.

Deze bedden hebben verschillende functies, zoals een nul-zwaartekrachtpositie om de druk op je onderrug te verlichten en de bloedsomloop te verbeteren, en verlichting onder het bed om je ’s nachts te helpen navigeren.

Wat zijn enkele van de slaapaccessoires die Sleeptherapy aanbiedt?

Wij bieden een scala aan slaapaccessoires zoals, ergonomische kussens, matrasbeschermers, kussenbeschermers, beddengoed van hoge kwaliteit en matras toppers die het comfort en de duurzaamheid van de matrassen verbeteren.

We bevelen ook accessoires aan op basis van uw behoeften.

Hoe weet ik welk matras het beste bij mij past?

Bij Sleeptherapy bieden we persoonlijke slaapoplossingen op maat van individuele behoeften.

We hebben een mobiele showroom die bij u langs kan komen voor een gratis consult.

Onze slaapexperts en fysiotherapeuten geven je deskundig advies en de betere opties die voor jou beschikbaar zijn, doen een proefrit en behandelen al je slaapproblemen en begeleiden je bij het maken van de juiste keuze.

Wat is Sleeptherapy’s unieke slaapadviesdienst?

We zijn trots op onze unieke slaapadviesdienst die wordt aangeboden door de Sleeptherapy Sleepmobile.

Je kunt een afspraak maken met onze slaapexperts om verschillende soorten matrassen uit te proberen en mogelijke afwerkingen en accessoires te bekijken.

Dit persoonlijke advies zal u helpen de juiste matras en optimale slaapomgeving te vinden die past bij uw individuele behoeften.


Hoe helpen Sleeptherapy’s matrassen bij het verlichten van lage rugpijn?

De matrassen van Sleeptherapy zijn ontworpen om ondersteuning en uitlijning voor de rug te bieden, wat spanning en druk op de onderrug kan verminderen. Ze bieden een reeks matrassen met verschillende niveaus van stevigheid en ondersteuning, aangepast aan uw specifieke behoeften. Bovendien bevorderen de matrassen van Sleeptherapy een goede slaaphygiëne met een wasbare, antibacteriële hoes en luxe afwerkingsaccessoires voor optimaal comfort.

Kunnen de matrassen van Sleeptherapy echt helpen bij chronische lage rugpijn?

Ja, van Sleeptherapy’s matrassen is wetenschappelijk bewezen dat ze chronische rugpijn helpen verlichten. Dankzij medische certificering en overleg met fysiotherapeuten en osteopaten bieden hun matrassen en boxspring bedden medische kwaliteiten voor mensen met medische problemen. De matrassen van Sleeptherapy kunnen zorgen voor een rustgevende en comfortabele slaap, wat na verloop van tijd pijn en ongemak in de onderrug kan helpen verminderen.

Hoe kies ik het juiste Sleeptherapy matras voor mijn behoeften?

Sleeptherapy biedt een unieke slaapadviesdienst, waarbij hun slaapexperts klanten thuis bezoeken om persoonlijk advies en demonstraties te geven. Deze service is gratis en kan u helpen de juiste matras te kiezen voor uw specifieke behoeften en voorkeuren.


Slaaptherapie: Matrassen voor verlichting van lage rugpijn

Bij Sleeptherapy begrijpen we hoe een goede nachtrust kan aanvoelen als een droom die uitkomt.

Wij bieden hoogwaardige matrassen en boxspring bedden met medische kwaliteiten die speciaal zijn ontworpen om pijn te verlichten en een betere slaapkwaliteit te bevorderen.

Onze focus ligt op het bieden van de beste oplossingen voor een goede nachtrust aan mensen met medische problemen zoals rugpijn, nekpijn en schouderpijn.

Onze matrassen en boxspring bedden bieden verschillende niveaus van stevigheid en comfort, zodat je de perfecte kunt kiezen voor jouw behoeften.

Of je nu op zoek bent naar de Cocoon matras, Comfort matras, Relax matras, Fresh matras of Hotel matras, wij hebben de juiste voor jou.

Met onze aanpasbare ergonomische slaapoplossingen, waaronder bedbodems en boxsprings, kunt u ook de perfecte slaapomgeving creëren die past bij uw unieke behoeften.

 • Onze producten zijn ontwikkeld in overleg met fysiotherapeuten en osteopaten, zodat u er zeker van kunt zijn dat ze medisch gecertificeerd zijn en u de verlichting zullen bieden die u nodig hebt.
 • Onze focus op goede slaaphygiëne betekent dat onze matrassen gemakkelijk te onderhouden zijn, met afneembare en wasbare hoezen.
 • Onze mobiele showroom biedt gratis consulten en deskundig advies van slaapexperts en fysiotherapeuten, zodat het gemakkelijk is om de juiste oplossing voor u te vinden.
 • Met onze unieke Sleeptherapy Sleepmobile service bieden we ook een persoonlijk slaapadvies aan huis, zodat u de beste oplossing kunt vinden in het comfort van uw eigen huis.
 • Bent u geïnteresseerd in het verlichten van uw lage rugpijn en het krijgen van een goede nachtrust?

  Neem vandaag nog contact met ons op voor prijzen, opties en een persoonlijk slaapadvies.

  Bij Sleeptherapy zijn we toegewijd om u te helpen beter te slapen en fris wakker te worden.

  Matrassen voor het verlichten van lage rugpijn