De beste matrassen in België voor rugpijn, rugklachten, hernia, slechte slaap, …


Ben je op zoek naar de beste matras met medische kwaliteiten?

Wij ontwikkelen, samen met kinesisten en osteopaten, de beste matrassen voor rugpijn, rugklachten, nekpijn, hernia en andere problemen.

Prijzen Aanvraag in 7 Sec:

beste matras voor rugpijn rugklachten
Medische matrassen advies Sleeptherapy

Stap 1 van 2


Beste matras voor rugpijn
Beste matras voor rugpijn

Geen rugpijn meer met een matras met medische kwaliteiten

Dankzij onze matrassen van bovenstaande kwaliteit kan u verlost worden van tal, vaak voorkomende klachten, zoals rugklachten, lage rugpijn, nekpijn of nekklachten, heup, al dan niet in combinatie met artrose pijn, reuma, artrose of artritis.

Kies daar om voor een medische matras of ergonomische matras van Sleeptherapy. Kies voor een goede gezondheid door te investeren in kwaliteit.

De beste matrassen met medische kwaliteiten: 100% perfect tegen onder meer rugpijn, nekklachten, schouderpijn.

Beste matras voor rugpijn
Beste matras voor rugpijn
Beste matras voor rugpijn
Beste matras voor rugpijn
Beste matras voor rugpijn
Beste matras voor rugpijn

Sleeptherapy – medische matrassen

Dat is 100% slaapcomfort met gratis, persoonlijk advies van kinesisten en slaap experts.

We slapen met zijn allen 1/3e van ons leven. Dat is gemiddeld zo’n 8 uur per dag. En toch spenderen we niet genoeg aandacht aan deze levensbelangrijke vorm van herstel en rust voor ons lichaam en onze geest.

Bij Sleeptherapy kiezen we resoluut voor een persoonlijke aanpak: bij ons koopt u geen matras snel – snel online.

Neen: we nemen tijd om uw persoonlijke slaapproblematiek (zoals rugklachten, nekpijn, …) perfect te begrijpen en stellen u, op basis van onze kennis, de beste matras voor die bij u past.

Beste matras voor rugpijn

Beste matras voor rugpijn
Beste matras voor rugpijn

Een tevreden klant van Sleeptherapy aan het woord:

Vorig jaar hebben we een aankoop van een matras gedaan bij jullie, en ook een cool-matrasbeschermer.

Van beide zijn we heel tevreden.

Ervoor had ik pijn aan mijn heupen tijdens de nacht. Na een week geslapen te hebben op onze nieuwe matras was de pijn volledig verdwenen.

Dus heel tevreden met onze aankoop bij jullie!

Ook tijdens de warme zomer heeft de cool matrasbeschermer ons toch koelere nachten bezorgd, ook hier zijn we heel tevreden van!

Ook de vriendelijkheid en goede service bij Sleeptherapy!

Familie Verhoeven – Hermans

Tevreden klanten Sleeptherapy review
review klant Sleeptherapy

Sleeptherapy is een Belgisch familiebedrijf – 2 generaties sterk

Sleeptherapy, is een 2e generatie Belgisch familiebedrijf met 30 jaar expertise in slaapcomfort.

Met Sleeptherapy kiest u voor kwaliteit van eigen bodem: van ontwerp en ontwikkeling tot de eigenlijke productie in onze eigen ateliers. Als familiebedrijf hebben we meer dan 30 jaar ervaring met ergonomisch slaapcomfort, lang vooraleer fabrikanten van massaproductie ook oog kregen voor dit marktsegment. Als ervaren familiebedrijf ontwikkelen en produceren wij, in samenspraak met kinesisten en osteopaten, de beste matrassen (waaronder medische matrassen, ergonomische matrassen, matrassen voor de onderrug en orthopedische matrassen) in België.

matrassen bedrijf sleeptherapy
Matrassen bedrijf Sleeptherapy – 30 jaar sterk!

Vraag je matras prijsofferte aan.


Wij geven u persoonlijk advies met onze mobiele showroom

Omdat we bij Sleeptherapy alles in het werk stellen om u als klant tevreden te maken en de perfecte match willen voor uw slaapsituatie en een oplossing voor uw persoonlijke klachten, ontwikkelden wij onze unieke mobiele showroom.

Volledig uitgerust als mobiele slaapkamer komt een mobiele showroom op afspraak langs bij u thuis en adviseert onze ervaren slaapexpert u over al onze oplossingen, met een 100% persoonlijke aanpak en analyse.

Uiteraard kunt u de verschillende matras-types uitgebreid uitproberen en krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden van afwerking en toebehoren: orthopedische matrassen, ergonomische matrassen, en meer.

Tips:

Sleeptherapy matrassen en boxsprings rugpijn
Sleeptherapy matrassen en boxsprings voor rugpijn – contacteer ons!
Beste matras voor rugpijn

Beste matras voor rugpijn
Ergonomische matras voor rugpijn en schouderpijn
Beste matras voor rugpijn
Goede matras voor de rug? Ontdek Sleeptherapy

Tevreden klanten Sleeptherapy review

Sleeptherapy slaapcomfort aan huis

Een goede nachtrust met de medische matrassen van Sleeptherapy

Uw slaap is een persoonlijk gegeven, bepaald door uw voorkeuren, lichaamsbouw en eventuele fysieke klachten (rugklachten, nekpijn, rugpijn). Ontwikkeld in nauwe samenwerking met kinesisten en osteopaten zijn de Sleeptherapy matrassen medisch gecertificeerd en ondersteunen ze optimaal het lichaam, ongeacht uw slaaphouding. De ingenieuze matras structuur vermindert op doeltreffende wijze drukpunten wat onder meer rug- en nekklachten tegengaat en de bloedsomloop bevordert. Het resultaat? Slapeloosheid en vermoeidheid behoren definitief tot het verleden en dag na dag wordt u uitgerust wakker, zonder spierpijn of pijnlijke gewrichten, volledig ontspannen en vrij van alle stress.

Geniet ook van de beste matrassen tegen rugpijn, rugproblemen of schouderklachten. Ontdek ons ruim gamma aan kwalitatieve matrassen en boxsprings.

Focus op een goede slaaphygiëne

Sleeptherapy focust ook op een goede slaaphygiëne. Zo zijn al onze matrassen eenvoudig in onderhoud, makkelijk hanteerbaar en voorzien van een afneembare matrashoes, wasbaar op 30° (met uitzondering van de Sleeptherapy Hotel matras). De hoezen zijn bovendien behandeld tegen huisstofmijt, anti allergisch én antibacterieel. Beschikbaar in vijf varianten, elk met hun specifieke voordelen en samenstelling, vindt ook u ongetwijfeld uw gading in het Sleeptherapy assortiment, verkrijgbaar in alle standaardafmetingen alsook als maatwerk. Onze Sleeptherapy experten helpen je graag de juiste keuze te maken, in alle vrijheid aan huis.

Beste matras voor rugpijn

Beste matras voor rugpijn
Rugpijn ? Koop een nieuw matras met medische kwaliteiten
Beste matras voor rugpijn
Beste matras voor rugpijn kopen