Goede matras voor lage rugpijn kopen


Goede matras voor lage rugpijn

Als je last hebt van pijn in je onderrug, kan het moeilijk zijn een goede matras te vinden om het ongemak te verlichten. Veel mensen nemen aan dat een steviger matras de beste keuze is, maar dit is niet altijd waar. Een hardere matras kan je rug meer belasten.

Een matras dat speciaal ontworpen is om rugpijn te verlichten is vaak een betere keuze. Deze matrassen zijn ontworpen om je ruggengraat beter te ondersteunen en de druk op je rug te verminderen.

Zoek je de beste matras voor lage rugpijn met medische kwaliteiten?

Doe hier snel je aanvraag voor een vrijblijvende prijs offerte met advies en ontdek zo de beste matras voor rugpijn:

matras voor lage rugpijn

Stap 1 van 2

matras voor lage rugpijn kopen - Sleeptherapy

matras voor lage rugpijn

Matras tegen rugpijn

Als je een goed matras tegen rugpijn zoekt, moet je eens kijken naar het aanbod van Sleeptherapy. Onze matrassen zijn gemaakt van traagschuim dat zich naar je lichaam vormt voor extra ondersteuning. Bovendien zijn onze matrassen ontworpen om bewegingsoverdracht te verminderen, zodat je de hele nacht ongestoord kunt doorslapen.

Ontdek onze collectie matrassen tegen rugpijn en vind de perfecte matras.

matras voor lage rugpijn

lage rugpijn

Hoe kies je de best matras voor je lage rugpijn

Als je een van de miljoenen mensen bent die last hebben van lage rugpijn, is het belangrijk dat je een goed matras vindt. Een goede matras ondersteunt je wervelkolom en helpt de druk op je rug te verminderen.

Er zijn veel verschillende matrassen op de markt, dus het kan moeilijk zijn de juiste voor je te vinden. Hier zijn een paar tips om je te helpen de beste matras voor je rugpijn te vinden:

1. Overweeg je budget

Er zijn veel goede matrassen, maar ze kunnen duur zijn. Bepaal hoeveel je bereid bent uit te geven en begin daar je zoektocht. Maar investeren in een kwaliteitsmatras heeft zijn prijs, dus laat je daar niet te veel door beïnvloeden. Kwaliteit heeft zijn prijs.

2. Je slaapgewoonten

Slaap je graag op je rug, buik of zij? Elke positie beïnvloedt hoe je matras moet aanvoelen.

Er is niet één perfecte matras voor iedereen, want iedereen heeft verschillende slaapgewoonten. Als je echter een matras zoekt dat goed is tegen lage rugpijn, is het belangrijk dat je nadenkt over de houding waarin je gewoonlijk slaapt.

Als je gewoonlijk op je rug slaapt, is een steviger matras het beste voor jou. Dit houdt je ruggengraat in een rechte lijn en helpt je verdere rugpijn te voorkomen. Als je gewoonlijk op je buik of zij slaapt, zal een zachtere matras comfortabeler zijn en je nek en wervelkolom beter ondersteunen.

Ongeacht de houding waarin je gewoonlijk slaapt, is het belangrijk dat je een comfortabele en ondersteunende matras vindt. Te veel tijd doorbrengen op een oncomfortabele of niet ondersteunende matras kan lage rugpijn veroorzaken of verergeren.

3. Probeer verschillende matrassen uit

De meeste winkels bieden proefperiodes aan, zodat je verschillende matrassen kunt uitproberen voor je ze koopt. Wees niet bang om het verkooppersoneel om hulp te vragen. Ze moeten je de beste matras voor je behoeften kunnen aanbevelen. Anders zou je de test kunnen overwegen die door Sleeptherapy wordt aangeboden: We komen bij je thuis met al onze modellen in een bestelwagen en laten je alle matras modellen uitproberen. Het is een geweldige manier om de perfecte matras te vinden zonder je huis te verlaten.

4. Denk aan je gezondheid

Heb je andere gezondheidsproblemen die je beslissing kunnen beïnvloeden? Als je bijvoorbeeld aan artritis lijdt, heb je misschien een zachter matras nodig om de pijn te verzachten. Als je last hebt van allergieën, heb je misschien een hypo allergeen matras nodig.

Je gezondheid is een belangrijke factor om rekening mee te houden bij de keuze van een matras. Als je andere gezondheidsproblemen hebt die je matras keuze kunnen beïnvloeden, moet je daarmee rekening houden voor je een beslissing neemt. 4.

5. Kies een stevige matras

Een stevige matras is het beste voor mensen met rugpijn, omdat hij je ruggengraat beter ondersteunt. Als je een stevige matras te oncomfortabel vindt, probeer dan in plaats daarvan een traagschuim matras.

Een stevige matras is het beste voor mensen met lage rugpijn omdat hij de wervelkolom meer ondersteunt dan een zachte matras. Als je een stevig matras te oncomfortabel vindt, kun je een traagschuim matras proberen, dat je ruggengraat ook beter ondersteunt, maar comfortabeler is dan een stevig matras. 5.

6. Vermijd matrassen die te zacht zijn

Te zachte matrassen ondersteunen je wervelkolom niet zo goed, wat de symptomen van lage rugpijn kan verergeren.

Een steviger matras is meestal een betere keuze voor mensen met lage rugpijn, omdat het helpt je wervelkolom in de juiste positie te houden. Je moet echter geen matras kiezen dat zo stevig is dat je het gevoel hebt dat je op een plank slaapt. Een te harde matras kan ook ongemak in je heupen en schouders veroorzaken. De beste manier om de juiste matras voor je te vinden is door verschillende mogelijkheden uit te proberen.

Het juiste matras vinden kan een uitdaging zijn, maar het is de moeite waard als het je pijn in de onderrug helpt verlichten.

matras voor lage rugpijn

Goede matras voor lage rugpijn, ontwikkeld door Sleeptherapy

Als je last hebt van lage rugpijn, weet je hoe slopend dat kan zijn. Als je ’s nachts niet goed kunt slapen, kan dat de pijn nog erger maken. Met de juiste matras kun je eindelijk de verlichting krijgen die je nodig hebt.

Sleeptherapy is een bedrijf dat gespecialiseerd is in medische matrassen voor rugpijn, en we hebben een matras dat speciaal ontworpen is om die pijn te verlichten. De Sleeptherapy matras is gemaakt van schuim van hoge kwaliteit en heeft bewezen aanzienlijke verlichting te geven aan mensen die lijden aan lage rugpijn.

Als je worstelt met pijn in je onderrug, lijd er dan niet langer onder. Investeer in een Sleeptherapy matras en krijg eindelijk de rust die je verdient.

Hier zijn verschillende redenen waarom onze matrassen voor lage rugpijn een goede keuze zijn

 • onze matrassen zijn ontworpen met het oog op je gezondheid.
 • onze matrassen zijn gemaakt van schuim van hoge kwaliteit.
 • van onze matrassen is bewezen dat ze aanzienlijke verlichting geven aan mensen die lijden aan lage rugpijn.
 • je verdient een goede nachtrust en onze matrassen kunnen je helpen die te krijgen.

Als je klaar bent voor de verlichting die je nodig hebt, bestel dan vandaag nog je Sleeptherapy matras.

Zoek je een orthopedische matras tegen rugpijn? Onze matrassen zijn speciaal ontworpen om pijn te verlichten en je te helpen beter te slapen.

matras voor lage rugpijn

Wat veroorzaakt lage rugpijn ?

Pijn in de onderrug kan vele oorzaken hebben, waaronder slecht slapen. Als je niet genoeg slaapt, krijgt je lichaam geen kans om te herstellen van de activiteiten van de dag. Dit kan leiden tot pijn en vermoeidheid de volgende dag. Ook kan slaaptekort je lichaam ertoe brengen meer stresshormonen af te geven, die lage rugpijn kunnen verergeren. Als je met lage rugpijn kampt, moet je ervoor zorgen dat je elke nacht voldoende slaap krijgt.

Er zijn een paar dingen die je kunt doen om ervoor te zorgen dat je voldoende slaap krijgt.

 1. Stel een regelmatig slaapschema op en houd je daar zoveel mogelijk aan. 2. houd je slaapkamer donker, stil en rustig.
 2. Houd je slaapkamer donker, stil en koel.
 3. Vermijd cafeïne en alcohol voor het slapengaan.
 4. Sta om de paar uur op en beweeg, zodat je lichaam niet te stijf wordt.
 5. Oefen wat ontspanningstechnieken voor je naar bed gaat.
 6. Investeer in een goede matras die je rug ondersteunt.

Bij Sleeptherapy hebben we matrassen die speciaal ontworpen zijn om je rug te ondersteunen en je pijn te verlichten. Onze matrassen zijn gemaakt van schuim met hoge dichtheid dat zich naar je lichaam vormt en je ondersteunt zoals je dat nodig hebt. We bieden ook verschillende hardheidsgraden, zodat je de perfecte matras voor je behoeften kunt vinden.

Als je worstelt met pijn in je onderrug, wacht dan niet langer om de verlichting te krijgen die je verdient. Investeer vandaag nog in een goede matras en begin beter te slapen.


Kan een matras helpen bij mijn lage rugpijn ?

Ja, een matras kan helpen bij pijn in de onderrug. Er zijn een paar dingen die je in een matras moet zoeken om pijn te verminderen of weg te nemen:

1. Zoek een matras dat stevig is, maar niet te stevig. De beste matras voor lage rugpijn is er een die goede steun biedt maar toch comfortabel is.

2. Zoek een verstelbaar matras. Met een verstelbare matras kun je de hardheidsgraad aan je behoeften aanpassen, wat pijn kan helpen verlichten of wegnemen.

3. Zoek een matras met goede lendensteun. Een matras met goede lendensteun helpt je wervelkolom in de juiste positie te houden, wat pijn kan verminderen of wegnemen.

4. Zorg voor een comfortabele matras. Dit klinkt misschien voor de hand liggend, maar het is belangrijk dat je een matras vindt die je comfortabel vindt. Een te zachte matras geeft je niet de steun die je nodig hebt en kan je pijn verergeren.

Als je last hebt van lage rugpijn, zijn er een paar dingen die je kunt doen om de pijn te verlichten: Kijk eerst eens naar je matras. Is het tijd voor een nieuw matras? Als dat zo is, moet je investeren in een matras van goede kwaliteit die je de steun en het comfort geeft die je nodig hebt.

Zorg ook voor een goede houding en uitlijning als je op je nieuwe matras slaapt. Overweeg ten slotte je bed uit te rusten met een verstelbare lattenbodem. Zo kun je de hoogte en stevigheid van je matras aanpassen aan je behoeften.

Door deze stappen te nemen, kun je je rugpijn verlichten en een betere nachtrust krijgen.

Bij Sleeptherapy hebben we een ruime keuze aan matrassen die rugpijn kunnen helpen verlichten of wegnemen. Ons deskundig team kan je helpen de perfecte matras voor je behoeften en budget te vinden.

matras voor lage rugpijn
matras voor lage rugpijn

Tips om lage rugpijn te verminderen

Hier zijn nog wat tips om je lage rugpijn te verminderen:

1. vermijd hoge hakken. Het dragen van hoge hakken kan de druk op je ruggengraat verhogen en je lage rugpijn verergeren.

2. blijf actief. Een goede conditie is belangrijk voor de algemene gezondheid, maar kan ook helpen het risico op lage rugpijn te verminderen.

3. gebruik correcte tiltechnieken. Let er bij het tillen van zware voorwerpen op dat je je benen gebruikt en niet je rug. Zo voorkom je dat je ruggengraat overbelast wordt. 4.

4. zorg voor een goede houding. Een slechte houding kan je ruggengraat onnodig belasten en tot lage rugpijn leiden. Zorg ervoor dat je rechtop staat en rechtop zit om een goede houding te behouden.

5. gebruik een ondersteunende matras. Een matras die te zacht of te hard is kan lage rugpijn verergeren. Zorg ervoor dat je een matras vindt dat steun en comfort biedt.

6. stretch regelmatig. Stretchen kan helpen de beweeglijkheid van je wervelkolom te behouden en de kans op lage rugpijn te verminderen.

7. stoppen met roken. Roken is een belangrijke oorzaak van veel gezondheidsproblemen, waaronder lage rugpijn. Stoppen met roken verbetert niet alleen je algemene gezondheid, maar kan ook helpen het risico op lage rugpijn te verminderen.

8. Let op je gewicht. Overgewicht kan je ruggengraat belasten en tot lage rugpijn leiden. Afvallen kan de druk op je wervelkolom helpen verminderen en de ernst van lage rugpijn verminderen.

9. Doe regelmatig aan lichaamsbeweging. Lichaamsbeweging is belangrijk voor de algemene gezondheid, maar het kan ook helpen om het risico op lage rugpijn te verminderen. Regelmatige lichaamsbeweging helpt de mobiliteit te behouden en versterkt de spieren die je wervelkolom ondersteunen.

10. Ga naar je dokter. Als je aanhoudende lage rugpijn hebt, ga dan zeker naar je arts. Hij of zij kan je helpen de oorzaak van je pijn vast te stellen en behandelingsmogelijkheden aan te bevelen.

Kan een matras rugpijn en rugklachten vermijden of verhelpen ?


Wat is de beste matras voor lage rugpijn?

Een matras ontwikkeld door Sleeptherapy wordt beschouwd als een van de beste matrassen voor lage rugpijn. Dit komt omdat de matras de wervelkolom goed ondersteunt en drukpunten verlicht. Het is ook comfortabel en heeft een verkoelend effect dat ontstekingen helpt verminderen.

Dus als je de beste matras voor lage rugpijn zoekt, is de Sleeptherapy matras een prima keuze.

7 Redenen:

 1. De matras ondersteunt de wervelkolom goed en verlicht drukpunten.
 2. Het is comfortabel en heeft een verkoelend effect dat ontstekingen helpt verminderen.
 3. Hij is gemaakt van materialen van hoge kwaliteit.
 4. Hij is duurzaam en gaat lang mee.
 5. Hij is redelijk geprijsd.
 6. Hij is verkrijgbaar in verschillende maten.
 7. Je krijgt er gratis, persoonlijk advies bij.

Als je last hebt van pijn in je onderrug, is het belangrijk een matras te kiezen dat je ruggengraat ondersteunt en drukpunten verlicht.

De Sleeptherapy matras is een goede keuze omdat hij aan al deze criteria voldoet. Hij is ook comfortabel, heeft een verkoelend effect en is gemaakt van hoogwaardige materialen. Het is ook redelijk geprijsd en wordt geleverd met garantie.

Dus als je de beste matras voor lage rugpijn zoekt, is de Sleeptherapy matras een bekend en vertrouwd merk en daarom een goede keuze.

lage rugpijn