Boxsprings | beste boxspring bedden in België

De luxe en het slaapcomfort van een 5-sterren hotel? Kies voor een nieuw boxspring bed van Sleeptherapy, mét expert advies.

Wij ontwikkelen en produceren, samen met kinesisten en osteopaten, de beste boxspring bedden voor rugpijn, schouderpijn en andere problemen.

Doe hier snel je aanvraag en ontvang vrijblijvend alle prijzen met advies van onze unieke boxsprings:

Boxspring bed kopen ? | Aanvraag in 7 Sec:

Stap 1 van 2


Sleeptherapy-matras-boxspring-bed-korting

Boxsprings
Boxsprings

Boxsprings met individueel verpakte pocketveren

Anders dan bij bijvoorbeeld een klassieke lattenbodem, wordt bij een Sleeptherapy boxspring de Sleeptherapy matras ondersteund door een bedbodem opgebouwd uit individueel verpakte pocketveren die de contouren van het lichaam optimaal volgen en pijnlijke drukpunten nog efficiënter vermijden. Zo ervaart u het ongeëvenaarde 5-sterren slaapcomfort van de beste hotels bij u thuis, nacht na nacht.

Bekijk de foto’s van onze matrassen en boxspring bedden.

Uw boxspring op maat gemaakt? Dat kan.

Laat uw verbeelding de vrije loop en stel uw Sleeptherapy boxspring volledig zelf samen. Kies uit een ruim assortiment aan hoofdborden, pootjes, stoffen of (kunst)leders. Klassiek of modern, u stemt uw Sleeptherapy boxspring af op uw interieur en maakt er dé eye catcher in uw slaapkamer van. Opteer voor de (elektrisch) verstelbare variant en transformeer uw Sleeptherapy boxspring tot uw favoriete plek in huis om te cocoonen.

Afmetingen die afwijken van standaardmaten of een afwerking in bijvoorbeeld een door u geleverde stof? Ook dit vormt voor onze Belgische ateliers geen enkel probleem. Alles wordt piekfijn afgewerkt volgens uw wensen en verwachtingen, dat is onze kwaliteitsgarantie.

Onze unieke Sleeptherapy showroom brengt u advies aan huis

Omdat we bij Sleeptherapy alles in het werk stellen om u als klant tevreden te maken en de perfecte match willen voor uw slaapsituatie, ontwikkelden wij de unieke Sleeptherapy showroom.

Volledig uitgerust als mobiele slaapkamer komt onze showroom op afspraak langs bij u thuis en adviseert onze ervaren slaapexpert u over al onze oplossingen. Uiteraard kunt u de verschillende matras types uitgebreid uitproberen en krijgt u een goed beeld van de afwerking-mogelijkheden en toebehoren.

Maak ook komaf met je rugpijn en andere klachten

Dankzij ons matrassen & boxsprings van de beste kwaliteit kan u verlost worden van tal, vaak voorkomende klachten, zoals rugklachten, lage rugpijn, nekpijn of nekklachten, uw heup, al dan niet in combinatie met artrose pijn. Kies daarom voor een medische matras | ergonomische matras van Sleeptherapy. Kies voor een goede gezondheid door te investeren in kwaliteit.

Boxsprings
Boxsprings