Beste matras voor rugpijn kopen

Wil je graag de beste matras voor rugpijn kopen? Bij Sleeptherapy kan je de beste matrassen vinden van de beste kwaliteit die helpen om verschillende pijnklachten aan te pakken.

Interesse? Vraag via onderstaand formulier naar onze prijzen en modellen en ontvang vrijblijvend een prijsofferte met persoonlijk advies:


Beste matras voor rugpijn kopen | Prijzen & Info:

Stap 1 van 2


Beste matras voor rugpijn kopen

Koop de beste matras tegen rugpijn

Wilt u de beste matras voor uw rugpijn kopen? Neem vandaag nog contact op met Sleeptherapy.

Er zijn veel matrassen op de markt die beweren het beste te zijn tegen rugpijn. Sleeptherapy is echter het enige matras waarvan klinisch is bewezen dat het rugpijn verlicht. Het ontwerp van Sleeptherapy verdeelt uw lichaamsgewicht gelijkmatig, waardoor uw ruggengraat recht komt te staan en de druk op uw heupen en schouders afneemt. Als u op zoek bent naar een oplossing voor uw rugpijn, aarzel dan niet om vandaag nog contact op te nemen met Sleeptherapy.

Als u op zoek bent naar de beste matras voor uw rugpijn, dan is Sleeptherapy een goede keuze. Sleeptherapy heeft in de loop der jaren vele prijzen gewonnen voor zijn producten en zijn dienstverlening aan de gemeenschap. Het is misschien een dure investering, maar ze betaalt zich na verloop van tijd terug met minder rugpijn.

Als u op zoek bent naar de beste matras voor uw rugpijn, kies dan vandaag nog voor Sleeptherapy.


matras tegen rugproblemen productie
matras tegen rugproblemen productie

De beste matras tegen rugpijn

Een goede matras tegen rugpijn is essentieel voor een goede nachtrust. Het is belangrijk om de beste matras tegen rugpijn te vinden, omdat deze kan helpen spanning en ongemak in de wervelkolom te verminderen. De beste matras voor rugpijn in 2022 is de Sleeptherapy matras. Deze matras is ontworpen met orthopedische overwegingen in het achterhoofd en helpt de wervelkolom uit te lijnen en de nek en schouders te ondersteunen. De Sleeptherapy matras met orthopedische kwaliteiten is ook gemaakt van hoogwaardige materialen die een lange levensduur garanderen. Als u op zoek bent naar de beste matras tegen rugpijn, is de Sleeptherapy matras een uitstekende keuze.


Welke matras is het beste tegen rugpijn?

Welke matras is het beste tegen rugpijn?

Wanneer u op zoek bent naar een goede matras tegen rugpijn, zijn er een paar belangrijke punten om te overwegen. De eerste is een ondersteunende matras. Dit betekent dat de matras niet te zacht of te stevig mag zijn en in plaats daarvan een matige mate van ondersteuning moet bieden. Ten tweede moet de matras comfortabel zijn. Dit betekent dat de matras zich naar uw lichaam moet vormen en voldoende demping moet bieden. Ten derde, een matras dat ademt. Dit betekent dat de matras luchtdoorlatend moet zijn, zodat u ’s nachts koel en comfortabel kunt liggen.

Als u op zoek bent naar een matras die kan helpen bij rugpijn, dan heeft Sleeptherapy een ruim assortiment matrassen die kunnen helpen bij rugpijn. Onze matrassen collectie omvat traagschuimmatrassen, latex matrassen en hybride matrassen. Al onze boxspring bedden bieden de beste ondersteuning en het beste comfort voor mensen die lijden aan rugpijn.

Als u niet zeker weet welke matras voor u het beste is, kunnen onze experts u helpen. Wij bieden een gratis, persoonlijk slaapadvies om u te helpen het beste bed voor uw behoeften te vinden. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.


beste matrassen voor rugpijn kopen


Welke matras is het beste tegen rugpijn – stevig of zacht?

Welke matras is het beste tegen rugpijn – stevig of zacht?

Bij het zoeken naar de beste matras tegen rugpijn zijn er veel factoren waarmee rekening moet worden gehouden. Een van de belangrijkste is de hardheidsgraad. Een steviger matras zal uw ruggengraat ondersteunen, terwijl een zachter matras misschien niet zo veel ondersteuning biedt.

Er zijn ook veel verschillende soorten matrassen, waarvan sommige meer ondersteuning bieden dan andere. Matrassen met traagschuim ondersteunen uw ruggengraat beter, terwijl latex of natuurlijke matrassen minder ondersteuning bieden.

Probeer een matras, indien mogelijk, persoonlijk uit voordat u hem kiest. Deze

kunt u bepalen welke matras het beste is voor u en uw rugpijn.

Als u niet in staat bent om matrassen persoonlijk uit te proberen, zijn er een paar dingen die u kunt doen om de beste matras te vinden. Zoek bijvoorbeeld naar de slaaphouding die u de minste pijn bezorgt. Als u het minst last heeft van pijn als u op uw rug slaapt, is een steviger matras het beste voor u. Als u de minste pijn heeft als u op uw zij slaapt, is een zachter matras het beste.

U moet ook overwegen hoe lang u per nacht slaapt. Als u gewoonlijk maar zes uur of minder slaapt, kan een steviger matras te oncomfortabel voor u zijn. In dat geval is een traagschuim matras het beste voor u, omdat het uw ruggengraat ondersteunt en uitlijnt terwijl u slaapt. Als u gewoonlijk acht uur of langer slaapt, kan een steviger matras de beste ondersteuning bieden.

Er zijn veel verschillende soorten matrassen met verschillende hardheid en ondersteuning. Het is het beste om er zoveel mogelijk te proberen voordat u tot aankoop overgaat. Op die manier weet u welke matras uw rug het beste ondersteunt en u de beste nachtrust geeft.


Waarom doet mijn rug pijn op een traagschuim matras?

Waarom doet mijn traagschuim matras pijn in mijn rug?

Er zijn een paar redenen waarom uw traagschuim matras uw rug zou kunnen beschadigen. Traagschuim wordt aanbevolen door artsen en slaaptherapeuten omdat het zich vormt naar de vorm van uw lichaam voor een optimale, rustgevende slaap. De matrassen van de beste kwaliteit hebben lagen met een uitstekende ondersteuning en zijn daarom het beste voor mensen die ’s nachts woelen en draaien. Na een tijdje worden de beste matrassen echter zachter, waardoor lucht uit uw lichaam kan ontsnappen en drukpunten op uw rug kunnen ontstaan die later op de dag pijn kunnen doen of tot een doffe hoofdpijn kunnen leiden. Het is belangrijk om uw matras regelmatig te draaien en te keren om een langdurige ondersteuning te garanderen.

Ook kunnen merken met actieve systemen een onbalans veroorzaken in het druk verlagende traagschuim, dat op bepaalde plaatsen te zacht is en op andere te hard. Als u liever op uw buik of rug slaapt, kunnen traagschuimmatrassen drukpunten veroorzaken die kunnen leiden tot gewrichts- of spierpijn, vooral als ze te zacht zijn voor uw lichaam.

Dus wat moet je doen?

Het kan nodig zijn uw beste matras regelmatig te draaien en te keren om een langdurige ondersteuning te garanderen. Als u merkt dat uw beste matras na verloop van tijd platter wordt en niet meer terugveert zoals vroeger, is dat een teken dat het tijd is voor een nieuwe beste matras. Ook kunnen merken met actieve systemen een onbalans veroorzaken in het druk verlagende traagschuim, dat op bepaalde plaatsen te zacht is en op andere te hard. Als u een van die mensen bent die het liefst op uw buik of rug slaapt, kunnen traagschuimmatrassen drukpunten veroorzaken die kunnen leiden tot gewrichts- of spierpijn. In dat geval kan een latex matras een betere keuze voor u zijn.

Wat kunt u het beste doen als uw traagschuim matras u rugpijn bezorgt? Raadpleeg een slaaptherapeut of uw arts voor meer informatie, en zij kunnen u een andere matras aanbevelen die de drukpunten het beste verlicht en de rugpijn verlicht. Traagschuimmatrassen zijn nog steeds een van de beste opties, maar het is belangrijk om de beste matras voor u te vinden.

Voor meer informatie over matrassen en hoe u de juiste kunt kiezen, neemt u vandaag nog contact op met Sleeptherapy.


Wat is de beste matras tegen rug- en heuppijn?

Wat is de beste matras tegen rug- en heuppijn?

Er is geen universeel antwoord op deze vraag, aangezien de beste matras voor rug- en heuppijn afhangt van de individuele behoeften. Er zijn echter enkele algemene tips voor het kiezen van een matras die het beste is tegen rug- en heuppijn:

– Kies een matras dat stevig genoeg is om uw ruggengraat te ondersteunen.

– Een matras kiezen dat uw ruggengraat goed uitlijnt

– Vermijd matrassen die te zacht of te stevig zijn

– Het kiezen van een matras die comfortabel is voor u

Als u last heeft van rug- of heuppijn, kan het ook nuttig zijn om met een slaaptherapeut te praten die u kan helpen de beste matras voor uw individuele behoeften te vinden. Voor meer informatie over Sleeptherapy en hoe het rug- en heuppijn kan helpen verlichten, ga naar Sleeptherapy.

De beste matras voor rug- en heuppijn kan van persoon tot persoon verschillen. Over het algemeen is een stevige matras het beste om de wervelkolom te ondersteunen, terwijl een comfortabele matras het beste is voor het algemene comfort. Praat met een slaaptherapeut om de beste matras voor uw specifieke behoeften te vinden.


Welk type matras is het beste?

Welk type matras is het beste? Welk matras voor u het beste is, hangt af van uw individuele behoeften en voorkeuren. Enkele factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een matras zijn of u rugpijn hebt, wat voor type slaper u bent en of u de voorkeur geeft aan een stevig of zacht matras.

Als u op zoek bent naar een matras die rugpijn verlicht, is een stevig matras meestal de beste keuze. Als u een stevig matras echter te stijf vindt, kan een zachte matras een betere keuze zijn. Als u een zijslaper bent, zult u wellicht de voorkeur geven aan een zachter matras, terwijl rugslapers over het algemeen de voorkeur geven aan stevigere matrassen. Om uit te vinden welk type matras het beste bij u past, kunt u het beste verschillende types uitproberen en ontdekken welke het beste aanvoelt.

Sleeptherapy is een in België gevestigd bedrijf dat al meer dan 25 jaar de beste matrassen maakt. Wij weten dat iedereen andere behoeften heeft. Daarom bieden wij een reeks matrassen in verschillende hardheidsgraden voor elk type slaper. Wij hebben ook een reeks matrassen die geschikt zijn voor mensen met rugpijn, waaronder onze populaire Sleeptherapy Medical Matrassen. Deze matras is speciaal ontworpen om rugpijn te verlichten door ondersteuning en comfort te bieden waar u dat het meest nodig hebt.

Als u op zoek bent naar de best mogelijke slaap, dan is onze beste matras iets voor u. Met een groot aantal kenmerken en voordelen, waaronder druk verlagende technologie die pijn en spanning gedurende de nacht verlicht, en een ultra dikke laag traagschuim die zich naar uw lichaamsvorm vormt, kunt u er zeker van zijn dat u met deze beste matras elke ochtend fris en verkwikt wakker wordt.

Om meer te weten te komen over onze beste matrassen, neem dan vandaag nog contact op met Sleeptherapy.

Beste matras voor rugpijn