Beste matras voor buikslapers

Als het gaat om het vinden van de beste matras voor buikslapers, zijn er een paar belangrijke dingen waar je op moet letten. Ten eerste moet je een matras vinden die stevig genoeg is om je ruggengraat te ondersteunen, maar toch comfortabel genoeg om op te slapen. Je moet ook te zachte matrassen vermijden, want die kunnen je ruggengraat beïnvloeden en rugpijn veroorzaken.

Als je een nieuwe matras zoekt, bekijk dan de beste matrassen voor buikslapers. Deze matrassen zijn speciaal ontworpen om de perfecte hoeveelheid steun en comfort te bieden aan buikslapers.


Beste matras voor buikslaper kopen | Prijzen & Info:

Stap 1 van 2


Beste matras voor buikslapers

Zoek je de beste matras voor buikslapers? Sleeptherapy ontwikkelt en produceert, samen met kinesisten en osteopaten, de beste matrassen voor buikslapers.

Doe hier eenvoudig je aanvraag voor een vrijblijvende prijs offerte met persoonlijk advies aan huis (optioneel).


Beste matras voor buikslapers
matras voor buikslapers
matras voor buikslapers

Wat is een buikslaper?

Een buikslaper is iemand die op zijn buik slaapt. Deze houding wordt door artsen afgeraden omdat ze pijn in rug en nek kan veroorzaken. Het kan ook leiden tot rimpels in het gezicht. Slapen op je buik zet druk op je inwendige organen en kan spijsverteringsproblemen veroorzaken.

Als je een buikslaper bent, moet je proberen op je zij of rug te slapen. Je kunt ook een kussen onder je knieën leggen om de druk op je rug te verminderen.

Op je buik slapen is niet de meest comfortabele manier om te slapen, maar het is mogelijk als je voorzichtig bent. Zorg er wel voor dat je een kussen gebruikt en je hoofd ondersteunt, zodat je geen nekpijn krijgt.

Doe een beroep op Sleeptherapy als je op zoek bent naar een nieuwe matras voor buikslapers.


Beste matras voor buikslaper rugpijn
matras voor buikslapers

Waar moet je op letten als je de beste matras voor buikslapers koopt

1. Zoek een matras die stevig en comfortabel is

De meeste mensen vallen op hun zij of rug in slaap. Sommige mensen slapen echter ook op hun buik.

Mensen die op hun buik slapen hebben een andere soort matras nodig dan andere mensen. Ze hebben een matras nodig die stevig en comfortabel is. Ze hebben ook een matras nodig die niet te veel inzakt. De beste matras voor buikslapers is een stevige matras.

Een stevige matras is goed voor mensen die op hun buik slapen omdat hij minder wegzakt. Het is ook goed voor mensen met rugpijn of rugklachten.

Een stevige matras is ook goed voor mensen die nekpijn hebben. Een stevige matras is ook goed voor mensen die op hun zij of rug willen slapen. Maar een stevige matras is niet goed voor mensen die de hele tijd op hun buik willen slapen…

Een zachte matras is goed voor mensen die de hele tijd op hun buik willen slapen. Het is ook goed voor mensen die nek- of rugpijn hebben. Maar een zachte matras is niet goed voor mensen die de hele tijd op hun zij of rug willen slapen.

Als je de hele tijd op je zij of rug wilt slapen, kun je beter een matras met een gemiddelde stevigheid kopen.

Een matras met gemiddelde stevigheid is goed voor mensen die de hele tijd op hun zij of rug willen slapen. Het is ook goed voor mensen die nek- of rugpijn hebben.

Je moet alleen een matras met gemiddelde stevigheid kopen als je het grootste deel van de tijd op je zij of rug wilt slapen, maar ook wel eens op je buik wilt slapen.

Koop geen matras alleen omdat iemand anders zegt dat het de beste matras voor je is.

Iedereen is anders en wat goed is voor de een, kan niet zo goed zijn voor de ander.

Probeer op verschillende matrassen voor buikslapers in verschillende houdingen te liggen tot je er een vindt die voor jou comfortabel aanvoelt. 


Beste matras voor buikslaper kopen


2. Vermijd matrassen die te zacht zijn

Eén op de vier mensen slaapt op zijn buik, wat de op één na populairste slaaphouding is. Buikslapers kunnen genieten van het gevoel op hun buik te liggen, maar hebben vaak last van nekpijn of rugpijn.

Dit komt doordat zachte matrassen de heupen te diep in de matras doen wegzakken, waardoor de ruggengraat uit balans wordt gebracht. Daarom hebben buikslapers vaak baat bij stevigere matrassen die hen ondersteunen zonder dat hun heupen te diep wegzakken.

Bovendien moeten buikslapers op zoek naar matrassen met een dunne vulling om de ruggengraat op te vangen zonder hem te veel te belasten.

Met een beetje onderzoek kunnen buikslapers de perfecte matras vinden om de hele nacht comfortabel op te liggen.

Sleeptherapy: specialist in matras voor buikslapers !


3. Zoek een matras die speciaal voor buikslapers ontworpen is.

Als je een buikslaper bent, weet je dat het vinden van een comfortabele matras een uitdaging kan zijn. Een goede matras voor buikslapers moet niet alleen je lichaamsgewicht ondersteunen, maar ook stevig genoeg zijn om je wervelkolom rechtop te houden.

Maar met zoveel keuze op de markt, hoe kun je de beste matras voor je behoeften vinden?

Je kunt beginnen met het zoeken naar een matras dat speciaal voor buikslapers ontworpen is (een zogenaamde ‘matras voor buikslapers’ dus). Deze matrassen zijn meestal steviger dan andere matrassen, wat helpt om je ruggengraat rechtop te houden.

Ze hebben ook vaak speciale kenmerken, zoals een voorgevormde steun, die drukpunten vermindert. Sleeptherapy is een bedrijf dat medische matrassen ontwerpt speciaal voor buikslapers.

Een andere belangrijke factor om te overwegen is de hardheidsgraad die je verkiest. Sommige mensen houden van een heel stevig matras, terwijl anderen liever een zachter matras hebben.

Er is hier geen goed of fout antwoord – het is gewoon een kwestie van persoonlijke voorkeur. Als je niet zeker weet wat je mooi vindt, is het altijd een goed idee om verschillende matrassen in een showroom uit te proberen voor je beslist.

Welk soort matras je ook kiest, het belangrijkste is dat je er een vindt die comfortabel en steungevend is. Met zoveel keuze is er geen reden om genoegen te nemen met iets minder dan de perfecte matras voor je behoeften.

4. Matras reviews

Als je een buikslaper bent, weet je dat het vinden van een comfortabele matras een uitdaging kan zijn.

Je hebt een matras nodig dat stevig genoeg is om je heupen en buik te ondersteunen, maar niet zo hard dat het pijn in je onderrug veroorzaakt. Je wilt ook een matras dat geen vervelende oneffenheden heeft.

Gelukkig zijn er een aantal firma’s die matrassen maken speciaal voor buikslapers. Kijk naar de recensies om te zien wat anderen te zeggen hebben.

De firma Sleeptherapy heeft een goede reputatie voor het maken van matrassen van hoge kwaliteit, die perfect zijn voor buikslapers.

Onze matrassen zijn gemaakt van ademende materialen en hebben een speciale hardheidsgraad die lage rugpijn helpt verminderen.

5. Betaalbare matras

Als je een buikslaper bent, weet je hoe belangrijk het is om een comfortabele en ondersteunende matras te vinden. Maar met zoveel keuze op de markt, kan het moeilijk zijn te weten waar te beginnen om de beste matras voor buikslapers te vinden …

Of je nu een budget of luxe matras zoekt, wij hebben er een voor jou.

Als je niet geïnteresseerd bent in een bepaald buikslaper matras, is dat geen probleem! Elke matras kan geschikt zijn voor buikslapers, zolang hij maar aan bepaalde criteria voldoet.

Eerst en vooral moet het stevig genoeg zijn om te steunen zonder pijn of ongemak te veroorzaken.

Het moet zich ook naar je lichaam kunnen vormen om druk te verlichten op plaatsen als heupen en schouders.

Tenslotte moet het ademend zijn om oververhitting tijdens de nacht te voorkomen.

6. Zorg voor een goede nachtrust met een nieuwe matras

Als je een goede nachtrust wilt, is de juiste matras de sleutel. Maar met zo veel verschillende soorten en merken matrassen op de markt, hoe weet je welke voor jou de juiste is?

Als je op je buik slaapt, zijn er een paar dingen waar je op moet letten bij de keuze van je matras: Stevigere matrassen zijn het beste voor buikslapers omdat ze de heupen en onderrug ondersteunen.

Je moet ook te zachte matrassen vermijden, want die kunnen de wervelkolom omkrullen en pijn of ongemak veroorzaken.

Wat materialen betreft zijn traagschuim of latex matrassen vaak een goede keuze voor buikslapers, omdat ze zich naar het lichaam vormen en drukpunten verlichten.

Tenslotte moet je de tijd nemen om verschillende matrassen te testen voor je een definitieve beslissing neemt.

Met zo veel keuzemogelijkheden op de markt hoeft het vinden van de perfecte matras voor buikslapers niet moeilijk te zijn.

Als je deze tips volgt, ben je er zeker van dat je een matras voor buikslapers vindt dat je helpt een rustgevende nachtrust te krijgen.

Als je niet zeker weet welk matras je moet kiezen, raadpleeg dan een arts of slaapspecialist zoals Sleeptherapy.

Er zijn veel factoren waarmee je rekening moet houden bij het kiezen van een matras en het kan moeilijk zijn te weten waar je moet beginnen.

Als je niet zeker weet welke matras voor jou geschikt is, raadpleeg dan een arts of slaapspecialist. Ze kunnen je helpen je specifieke behoeften vast te stellen en verschillende opties aanbevelen.

Het team van Sleeptherapy heeft veel ervaring met het helpen van mensen bij het vinden van de perfecte matras. We bieden een gratis consult, zodat we je en je individuele behoeften kunnen leren kennen.

Dan bevelen we verschillende matrassen aan waarvan we denken dat ze het beste bij je passen. En als je nog steeds niet zeker bent, komen we bij je thuis zodat je de matras in je eigen huis zonder risico kunt uitproberen.

Breng niet nog een nacht door met woelen en draaien op een oncomfortabele matras …

Plan vandaag nog een afspraak met een vertegenwoordiger van Sleeptherapy en krijg de rustgevende slaap die je verdient.


Sleeptherapy helpt je de beste matras voor buikslapers te vinden.

Als het gaat om het vinden van de perfecte matras voor buikslapers, zijn er een paar dingen waar je op moet letten.

Ten eerste is de hardheidsgraad belangrijk, want een zachtere matras kan de wervelkolom omkrullen en pijn veroorzaken.

Ten tweede moet je een matras kiezen die ademend is om te voorkomen dat je ’s nachts oververhit raakt.

En tenslotte moet je de tijd nemen om verschillende matrassen te testen voor je een definitieve beslissing neemt.

Met zoveel keuze op de markt, hoeft het niet moeilijk te zijn om de perfecte matras voor buikslapers te vinden.

Als je deze tips volgt, ben je er zeker van dat je een matras vindt dat je helpt een goede nachtrust te krijgen.

Neem contact op met Sleeptherapy als je hulp nodig hebt bij het vinden van de perfecte matras voor jou.

matras voor buikslapers

Medische matras voor rugpijn van Sleeptherapy, voor buikslapen

Wat zijn de kenmerken van de beste matras voor buikslapers?

Bij het kopen van een matras moeten buikslapers op zoek gaan naar een stevige ondergrond die hun heupen en rug ondersteunt.

Ze moeten ook een matras overwegen met een kussen of een ander zacht oppervlak om hun hoofd en nek te ondersteunen.

Bovendien moeten buikslapers ervoor zorgen dat hun matras goede randondersteuning heeft om te voorkomen dat ze ’s nachts uit bed rollen.

Door met deze factoren rekening te houden, kunnen buikslapers de perfecte matras voor hun behoeften vinden.

Zoek je de beste matras voor buikslapers?

Sleeptherapy kan je helpen het perfecte boxspring bed voor je behoeften te vinden.

Onze deskundigen werken met je samen om de beste matras voor buikslapers te vinden en geven je tips over andere belangrijke factoren waarmee je rekening moet houden als je een nieuw bed of een ergonomische matras koopt.

Neem vandaag nog contact met ons op.

De beste matras voor buikslapers kopen voor in je slaapkamer ?

Dat is kiezen voor het gratis en persoonlijk advies aan huis van Sleeptherapy.


matras voor buikslapers