Anti hernia matras

Investeren in een anti-hernia matras kan een oplossing zijn voor mensen die last hebben van hernia of het risico lopen er een te ontwikkelen. Deze speciaal ontworpen matrassen bieden gerichte ondersteuning aan het lichaam, verminderen de druk op de hernia en helpen het ongemak te verlichten. Ze verdelen het lichaamsgewicht gelijkmatig, wat de druk op de aangedane gebieden kan minimaliseren en mogelijk verergering van een bestaande hernia kan voorkomen.

Daarnaast is een goede nachtrust cruciaal voor de algehele gezondheid en het herstel, en dit geldt vooral voor mensen die te maken hebben met medische aandoeningen zoals een hernia. Een anti-hernia matras kan de slaapkwaliteit verbeteren door de juiste balans van comfort en ondersteuning te bieden, een optimale slaaphouding te bevorderen en een rustgevende, ononderbroken slaap te stimuleren.

Dit kan het genezingsproces versnellen en bijdragen aan betere gezondheidsresultaten. Een anti-hernia matras koop je dus niet zomaar – het is een investering in je eigen welzijn.

Matras bij hernia | Prijzen aanvraag:

Stap 1 van 2


hernia matras

Worstelt u met een hernia en ervaart u ongemak tijdens het slapen?

Zoek niet verder.

Sleeptherapy biedt anti-hernia matrassen met medische kwaliteiten, ontwikkeld in overleg met fysiotherapeuten en osteopaten.

Hun unieke structuur vermindert drukpunten, voorkomt hoofdpijn, rugpijn en nekpijn, bevordert de bloedcirculatie en zorgt voor optimaal comfort en ondersteuning.

Neem contact op met Sleeptherapy voor een persoonlijk slaapadvies in het comfort van uw eigen huis.

Anti hernia matras bij rugpijn

Bij Sleeptherapy begrijpen we hoe slopend rugpijn kan zijn.

Daarom hebben we het Anti-Hernia Matras ontwikkeld, een oplossing die de traditionele matrassen overstijgt en ongeëvenaarde ondersteuning en comfort biedt wanneer u dat het meest nodig heeft.

Uniek ontwerp

Onze Anti-Hernia matras is ontworpen om gerichte ondersteuning te bieden aan uw hele lichaam, met een sterke nadruk op uw rug.

Het matras bestaat uit verschillende lagen die elk bijdragen aan het unieke ergonomische ontwerp.

De onderste laag biedt stevige ondersteuning voor uw wervelkolom, terwijl de bovenste laag is ontworpen om zich aan te passen aan de vorm van uw lichaam en drukpunten te verlichten.

Bevordert een betere slaap

Slaap is essentieel voor de genezing van rugpijn.

Het Anti-Hernia Matras bevordert een betere slaapkwaliteit door drukpunten te verminderen, woelen en draaien te minimaliseren en door altijd essentiële ondersteuning te bieden.

Dat betekent dat je elke ochtend fris en energiek wakker wordt.

Aanpasbaar

We begrijpen dat elk lichaam uniek is en daarom bieden we een aantal aanpassingsmogelijkheden voor onze Anti-Hernia Matras.

Je kunt de hardheidsgraad kiezen die het beste werkt voor jouw lichaam, evenals het type materiaal dat in de toplaag wordt gebruikt.

Dat betekent dat u een matras krijgt dat is afgestemd op uw specifieke behoeften en zorgt voor de best mogelijke slaapervaring.

Medisch gecertificeerd

Als gecertificeerd medisch bedrijf zorgen we ervoor dat al onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

De Anti-Hernia Matras is ontwikkeld in overleg met fysiotherapeuten en osteopaten om effectieve verlichting te bieden bij rugpijn, nekpijn, schouderpijn en andere medische problemen.

levensduur

Bij Sleeptherapy geloven we in het investeren in kwaliteitsproducten die lang meegaan.

Daarom gebruiken we alleen de beste materialen in onze Anti-Hernia Matras, zodat deze jarenlang comfortabel en ondersteunend blijft.

Dit betekent dat je je matras niet voortdurend hoeft te vervangen, wat je op de lange termijn geld en gedoe bespaart.

Kortom, de Anti-Hernia Matras is de ultieme oplossing voor iedereen die last heeft van rugpijn.

Met zijn unieke ontwerp, aanpassingsmogelijkheden en medisch gecertificeerde kwaliteit kunt u er zeker van zijn dat u investeert in een product dat lang meegaat en uw rug ongeëvenaarde ondersteuning biedt.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze matrassen en boek een gratis consult met een van onze slaapexperts!

 • Sleeptherapy biedt hoogwaardige matrassen en boxspring bedden met medische kwaliteiten voor mensen met rugpijn en andere medische problemen.
 • De Anti-Hernia matras is een baanbrekende oplossing die gerichte ondersteuning en comfort biedt.
 • Sleeptherapy biedt een reeks aanpassingsopties om ervoor te zorgen dat elk matras is afgestemd op de specifieke behoeften van de klant.
 • De producten van het bedrijf zijn medisch gecertificeerd en ontwikkeld in samenspraak met fysiotherapeuten en osteopaten.
 • Bij Sleeptherapy geloven we in investeren in kwaliteitsproducten die lang meegaan, zodat u op de lange termijn geld en gedoe bespaart.
Anti hernia matras

Matras bij een hernia

Bij Sleeptherapy begrijpen we hoe belangrijk het is om een comfortabel en ondersteunend matras te hebben, vooral als je lijdt aan een medische aandoening zoals een hernia of spit.

Daarom bieden wij de beste matras tegen hernia met functies die niet alleen uw slaapkwaliteit verbeteren, maar ook uw symptomen verlichten en uw algehele gezondheid bevorderen.

Medische certificering

Onze anti-hernia matrassen zijn ontwikkeld in overleg met fysiotherapeuten en osteopaten en zijn medisch gecertificeerd.

Dit betekent dat ze voldoen aan de hoogste medische kwaliteits- en veiligheidsnormen en uitgebreid zijn getest om er zeker van te zijn dat ze kunnen helpen drukpunten te verminderen, hoofdpijn, rugpijn en nekpijn te voorkomen en de bloedsomloop te bevorderen.

Drukverlagende structuur

De structuur van onze anti-hernia matrassen is ontworpen om drukpunten op uw lichaam te verminderen en optimale ondersteuning en comfort voor uw wervelkolom te bieden.

Dit kan helpen om uw symptomen te verlichten en het risico op nieuwe symptomen te verminderen, wat essentieel is voor uw gezondheid en welzijn op de lange termijn.

Aanpassingsopties

Onze anti-hernia matrassen zijn er in verschillende soorten, waaronder Cocoon, Comfort, Relax, Fresh en Hotel matrassen.

We bieden ook aanpassingsopties voor onze boxsprings, inclusief hoofdborden, poten, stoffen en leer.

Dit betekent dat u uw matras kunt aanpassen aan uw individuele behoeften en voorkeuren en de perfecte oplossing kunt vinden voor uw specifieke medische aandoening.

Gemakkelijk onderhoud

Al onze anti-hernia matrassen zijn gemakkelijk te onderhouden, met afneembare hoezen die gewassen of vervangen kunnen worden wanneer nodig.

Ze zijn ook behandeld tegen huisstofmijt, anti-allergisch en anti-bacterieel, wat betekent dat ze hygiënisch en veilig zijn voor mensen met allergieën of een gevoelige huid.

Optimale ondersteuning

Onze boxsprings bieden optimale ondersteuning en comfort, met eenzelfde niveau van luxe en comfort als in een vijfsterrenhotel.

Een goede boxspring biedt betere ondersteuning en comfort en verlengt de levensduur van de matras, wat belangrijk is voor mensen met medische aandoeningen die langdurige en betrouwbare ondersteuning nodig hebben.

Deskundig advies

Bij Sleeptherapy bieden we gratis slaapconsulten en demonstraties bij de klant thuis.

We hebben een unieke Sleeptherapy Sleepmobiel die slaapcomfort bij de klant thuis brengt voor persoonlijk advies.

We hebben meer dan 30 jaar ervaring in slaapcomfort en we volgen hygiënische en medisch gecertificeerde slaapcomfortnormen.

Dit betekent dat u op ons kunt vertrouwen voor het deskundige advies en de begeleiding die u nodig hebt om het perfecte anti-hernia matras voor u te vinden.

Het resultaat?

Met onze anti-hernia matras kunt u eindelijk de gezonde slaap krijgen die u nodig hebt om u uitgerust en verjongd te voelen.

U zult een aanzienlijke verbetering van uw symptomen, minder pijn en een algehele verbetering van uw levenskwaliteit merken.

Onze matrassen zijn niet alleen comfortabel, maar ook medisch gecertificeerd, wat betekent dat ze veilig en effectief zijn voor mensen met uiteenlopende medische aandoeningen.

 • Heeft u last van hernia of spit?

Ons anti-hernia matras kan uw symptomen verlichten en uw slaapkwaliteit verbeteren.

 • Onze drukverlagende structuur biedt optimale ondersteuning en comfort voor uw wervelkolom en bevordert de bloedcirculatie.
 • Dankzij de aanpassingsmogelijkheden voor onze boxsprings, inclusief hoofdborden, poten, stoffen en leer, kunt u onze matras aanpassen aan uw individuele behoeften en voorkeuren.
 • Eenvoudig onderhoud met afneembare hoezen die gewassen of vervangen kunnen worden wanneer nodig.
 • Onze boxsprings bieden optimale ondersteuning en comfort, met een vergelijkbaar niveau van luxe en comfort als in een vijfsterrenhotel.
 • Met meer dan 30 jaar ervaring in slaapcomfort en volgens medisch gecertificeerde slaapcomfortnormen, kunt u erop vertrouwen dat wij u het deskundige advies en de begeleiding geven die u nodig hebt om het perfecte anti-hernia matras voor u te vinden.

Anti hernia matras: 6 mythes ontkracht

Bij Sleeptherapy helpen we mensen al jaren beter en comfortabeler te slapen door matrassen en boxspring bedden van hoge kwaliteit te verkopen.

Onze matrassen en bedden zijn ontworpen om verlichting te bieden bij medische problemen zoals rugpijn, nekpijn, schouderpijn, hernia, spit en artrose.

Een van onze meest effectieve producten is de Anti-Hernia Matras.

Er zijn echter verschillende mythes rond deze matrassen die we graag ontkrachten.

Je hebt alleen een Anti-Hernia Matras nodig als je Hernia hebt.

Dat is niet waar.

De anti-hernia matras is ontworpen om uw wervelkolom uitgelijnd te houden en drukpunten te verminderen, wat belangrijk is voor iedereen die goed wil slapen en een gezonde wervelkolom wil.

In feite worden deze matrassen gebruikt om te helpen voorkomen dat hernia’s en andere problemen met de wervelkolom zich ontwikkelen.

Anti-Hernia matrassen zijn duur

Deze mythe kan niet verder van de waarheid liggen.

Hoewel het anti-hernia matras ontworpen is met medische kwaliteiten om pijn te verlichten en een betere slaap te bevorderen, is het nog steeds betaalbaar.

Wij geloven dat iedereen een goede nachtrust verdient, en betaalbaarheid is een van de manieren waarop we ervoor zorgen dat onze klanten dit kunnen ervaren.

Anti-Hernia matrassen zijn te stevig

Sleeptherapy matrassen zijn verkrijgbaar in verschillende stijfheidsniveaus, inclusief hardheid voor degenen die daar de voorkeur aan geven.

Het anti-hernia matras is echter zo ontworpen dat het comfortabel is en zich naar uw lichaam vormt zonder pijn of ongemak te veroorzaken.

Dit is belangrijk omdat het ondersteunen van uw rug en wervelkolom niet synoniem is met stijf zijn.

Anti-Hernia matrassen zijn oncomfortabel

Dit is absoluut niet waar.

Anti-Hernia matrassen zijn ontworpen om uw pijnpunten te verlichten en een betere slaap te bevorderen.

Verschillende Sleeptherapy klanten getuigen dat deze matrassen hen hebben geholpen om een betere slaapkwaliteit te krijgen, ondanks hun medische aandoeningen.

Anti-Hernia matrassen zijn moeilijk te verplaatsen

Anti-Hernia matrassen zijn er in alle vormen en maten, zoals elk ander matras, maar ze zijn niet per definitie moeilijk te verplaatsen.

Al onze producten zijn uitgerust met moderne verpakkingen zodat ze gemakkelijk te verplaatsen zijn.

Elke matras kan een Anti-Hernia matras zijn

Dit is niet waar.

Anti-Hernia Matrassen zijn ontworpen om uw rug en wervelkolom voldoende ondersteuning te bieden.

Het vereist speciale ontwerpkenmerken zoals onafhankelijke of gezoneerde pocketveren of latexschuim om de juiste veerkracht en ondersteuning te bieden.

Bij Sleeptherapy begrijpen we hoe belangrijk het is om goed te slapen en we helpen onze klanten daar graag bij.

We hebben een breed assortiment matrassen met verschillende eigenschappen om aan de verschillende behoeften van onze klanten te voldoen, of ze nu medische problemen hebben of gewoon beter willen slapen.

Het resultaat?

Sleeptherapy verkoopt matrassen van hoge kwaliteit met medische kwaliteiten.

We bieden een reeks aanpasbare ergonomische slaapoplossingen.

We bieden gratis consultaties en deskundig advies van onze slaapexperts en kinesitherapeuten.

We hebben een mobiele showroom genaamd de Sleeptherapy Sleepmobile, waar klanten verschillende matrassen kunnen uitproberen en de afwerkingsmogelijkheden en accessoires kunnen ontdekken.

We bieden slaapaccessoires zoals ergonomische kussens, matrasbeschermers, kussenbeschermers, hoogwaardig beddengoed en matras toppers.

We zijn een gecertificeerd medisch bedrijf dat onze producten ontwikkelt in samenspraak met fysiotherapeuten en osteopaten.

Klanten kunnen bij Sleeptherapy terecht voor prijzen, opties en persoonlijk slaapadvies om de juiste matras voor hun behoeften te kiezen.

Anti hernia matras

Anti hernia matrassen : FAQ

We zien vaak het belang van een goed matras over het hoofd, vooral als het om onze gezondheid gaat.

Een goede matras is cruciaal voor de ondersteuning en het comfort dat ons lichaam nodig heeft voor een goede nachtrust.

Sleeptherapy, een Belgisch bedrijf, levert matrassen en boxsprings van hoge kwaliteit voor klanten die lijden aan medische problemen zoals rugpijn, nekpijn, schouderpijn en nog veel meer.

In dit artikel behandelen we de meest gestelde vragen over Sleeptherapy’s “Anti-Hernia Matras”, een matras op maat ontworpen voor mensen met hernia’s of mensen die extra lendensteun nodig hebben.

Wat is een Anti-Hernia Matras en hoe helpt het bij hernia?

Een Anti-Hernia Matras is een matras op maat voor mensen met hernia.

Deze gespecialiseerde matrassen worden vervaardigd in overleg met fysiotherapeuten en osteopaten om ondersteuning te bieden en te helpen bij een goede uitlijning van de wervelkolom.

De Anti-Hernia Matras heeft drie zones van verschillende stevigheid, waaronder een specifiek gebied om de lenden te ondersteunen en de druk te verlichten, wat de bloedcirculatie helpt verbeteren en de pijn bij hernia’s helpt verminderen.

Welke materialen worden gebruikt in het Anti-Hernia Matras?

Sleeptherapy gebruikt alleen materialen van de hoogste kwaliteit voor de productie van matrassen, waaronder de Anti-Hernia Matras.

Dit gespecialiseerde matras is gemaakt van natuurlatex, dat uitstekende ondersteuning biedt, samen met visco-elastisch schuim dat zich aanpast aan de contouren van het lichaam.

Het schuim dat in dit matras wordt gebruikt is van topkwaliteit en zakt niet uit en verliest zijn vorm niet na verloop van tijd.

Ik heb allergieën; kan ik de Anti-Hernia matras gebruiken?

Sleeptherapy erkent het belang van een goede slaaphygiëne en biedt daarom allergievrije matrassen en accessoires aan.

Het Anti-Hernia matras heeft een tijk van antibacterieel, anti-allergisch en huisstofmijtwerend materiaal.

De hoes is ook afneembaar en wasbaar, zodat je de hygiëne van de matras gemakkelijk kunt onderhouden.

Kan de Anti-Hernia Matras gebruikt worden door mensen die geen hernia hebben?

Ja, het Anti-Hernia Matras is geschikt voor alle soorten slapers en kan gebruikt worden door iedereen die op zoek is naar een goede nachtrust, waarbij de extra lendensteun een bonus is.

Mensen die last hebben van rugpijn of op zoek zijn naar extra lendensteun zullen het beste uit deze matras halen.

Is de Anti-Hernia matras verkrijgbaar in verschillende maten en hardheden?

Ja, Sleeptherapy biedt op maat gemaakte matrassen in verschillende maten en hardheden.

Dit betekent dat u een Anti-Hernia Matras kunt krijgen dat precies aan uw eisen voldoet, zodat u verzekerd bent van optimaal comfort en ondersteuning.

Hoe lang gaat een Anti-Hernia Matras mee?

Het Anti-Hernia Matras is, net als alle andere matrassen van Sleeptherapy, gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor de duurzaamheid uitzonderlijk is.

Een goed onderhouden matras gaat tot wel tien jaar mee en biedt bij de juiste verzorging voor de gehele duur hetzelfde comfort en dezelfde ondersteuning.

Hoe bestel ik een Anti-Hernia matras?

Sleeptherapy gelooft in het geven van persoonlijke slaapadviezen en deskundig advies aan haar klanten.

Je kunt contact met ze opnemen via hun website of ze bellen om een afspraak te maken, en ze zullen je helpen bij het kiezen van het juiste matras op basis van jouw wensen.

Je kunt ook hun mobiele showroom bezoeken, de Sleeptherapy Sleepmobile, om de Anti-Hernia matras uit te proberen en het zelf te zien.

Sleeptherapy biedt uitstekende prijzen, probleemloze levering en installatiediensten om een soepele ervaring voor haar klanten te garanderen.


Wat is een Anti-Hernia Matras en waarin verschilt het van andere matrassen?

Een Anti-Hernia matras is speciaal ontworpen om mensen met hernia’s en andere problemen aan de wervelkolom te helpen. Dit type matras biedt de juiste ondersteuning aan uw rug en helpt een natuurlijke uitlijning van de wervelkolom te behouden tijdens de slaap. Het heeft een unieke structuur die drukpunten vermindert, pijn minimaliseert en een betere bloedcirculatie bevordert. Een Anti-Hernia matras verschilt van andere matrassen omdat het ontwikkeld is in overleg met fysiotherapeuten en osteopaten en medisch gecertificeerd is.

Hoe kan Sleeptherapy Anti-Hernia matras mij helpen met mijn rugpijn en hernia?

Sleeptherapy Anti-Hernia matras is ontworpen met geavanceerde technologie om zich aan te passen aan de vorm en het gewicht van het lichaam van de slaper. Het biedt optimale ondersteuning en comfort en zorgt voor een goede nachtrust. Het Anti-Hernia matras helpt een natuurlijke uitlijning van de wervelkolom te behouden, vermindert drukpunten en bevordert een betere bloedcirculatie. Het is ook medisch gecertificeerd om rugpijn, nekpijn, hernia, spit en artrose te helpen verlichten.

Kan ik de Sleeptherapy Anti-Hernia matras aanpassen aan mijn specifieke behoeften?

Ja, u kunt de Sleeptherapy Anti-Hernia Matras aanpassen aan uw specifieke behoeften. Sleeptherapy biedt verschillende aanpassingsmogelijkheden voor de matras, waaronder hardheidsniveaus, maten, materialen en andere specificaties. Daarnaast kunt u ook uw boxspring aanpassen, inclusief hoofdborden, poten, stoffen en ledersoorten. De getrainde experts van Sleeptherapy begeleiden u tijdens het hele proces om ervoor te zorgen dat u de beste optie kiest die aan uw behoeften voldoet.


Anti hernia matras